Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Mai taie din ele dale...

rezultatele trecute nu garanteaza rezultatele viitoare.

Si eu am luna asta pana acum 700usd. Am facut 200% deja, pana la sf anului fac 2k. 100k in 5 luni ii fac lejer.

Postat

toti sunt traderi de 100k de euro, toti cred ca daca au 100k de euro fac asa lejer 20-30%/an.

mai stiu si oameni care au pierdut 1mil, mai stiu si oameni care au pierdut banii intre 2 semafoare.

eu zic sa pui 100e si sa ii dai bataie. 

Exista si in forex, dar si aici e aceeasi munca zilnica, ba chiar mai solicitanta dpdv psihic. Belgravistanul il vom construi an de an cu +20-30%, alteori cu 0% pe an - ca na asta e viata mai facem si greseli, Asta e simpla cheie a succesului pentru care trebuie răbdare, iar fonduri pentru investitii gaseste fiecare cum poate. Dar v-as sugera ca e mai simplu să furi o banca și să constitui capitalul de baza, decat să-ti vină ideea tâmpită să ajungi de la 1K la 100K, ca apoi sa realizezi un venit anual decent din 20-30%. Iar cu puțină răbdare și rezultate bune pe real timp de 2-3 ani apar și investitori.

Postat

@ iulik2k1 

Am zis eu oare ca se fac lejer 20-30% pe an? Pana acum am dedicat 8 ani de studiu ,analize a piețelor, trazacționare și înca mai sunt conștient ca e posibil să am ani în care profitul sa fie pe 0. Iar discuția cu ”100e” nu cred ca-și are locul. 

Postat

In 8 ani de zile de studiu pe un domeniu in it erai tatic si plecai afara pentru 100k/an asta cu forexul e apa de ploaie.

sau ramaneai aici si castigai 2000e/luna constant. Ce rost are sa pierzi 8 ani din viata si sa faci 0% la sfarsitul anului....

Postat

Pentru ca primul scop in tranzactionare este pastrarea capitalului. Un trader trebuie sa invete sa-si limiteze riscul în primul rand, apoi sa caute oportunitati de profit. E mai bine sa eviti greselile si sa ramai pe zero, decat sa caștigi cu un risc prea mare.

Postat

@ Forex4Life

Cat capital detii in cont si cat reusesti sa ai profit intr-o luna ?

Postat

Intrați pe profilul meu, acolo găsiți linkul pentru site-ul meu, iar pe site la pagina Transparenta e un formular de solicitare a datelor pentru conectare la cont pe MT4 in mod de vizualizare. Conectanduva veți vedea si capitalul si riscul.

Postat (editat)

nu e mai simplu sa pui la semnatura contul tau? sa nu ne scarpinam noi dupa el?

se numeste widget.

Editat de iulik2k1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.