Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Mai taie din ele dale...

rezultatele trecute nu garanteaza rezultatele viitoare.

Si eu am luna asta pana acum 700usd. Am facut 200% deja, pana la sf anului fac 2k. 100k in 5 luni ii fac lejer.

• Răspunsuri 93
  • Citiri 132,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Pentru ca primul scop in tranzactionare este pastrarea capitalului. Un trader trebuie sa invete sa-si limiteze riscul în primul rand, apoi sa caute oportunitati de profit. E mai bine sa eviti greselil

• Toate discutiile de pe grup sunt momentan publice si oricine le poate urmari fara sa fie membru. Daca doriti sa si postati, trebuie sa deveniti membru al grupului. Statutul de membru se obtine printr-

• @KOSAR   Si ce anume inveti, daca nu sunt indiscret. Nu ca as avea ceva cu educatia dar sa nu o iei pe cai deja batatorite de altii care lasa conturi pe la brokeri cadou Daca incepi cu Babypips, e bi

Imagini postate

Postat

toti sunt traderi de 100k de euro, toti cred ca daca au 100k de euro fac asa lejer 20-30%/an.

mai stiu si oameni care au pierdut 1mil, mai stiu si oameni care au pierdut banii intre 2 semafoare.

eu zic sa pui 100e si sa ii dai bataie. 

Exista si in forex, dar si aici e aceeasi munca zilnica, ba chiar mai solicitanta dpdv psihic. Belgravistanul il vom construi an de an cu +20-30%, alteori cu 0% pe an - ca na asta e viata mai facem si greseli, Asta e simpla cheie a succesului pentru care trebuie răbdare, iar fonduri pentru investitii gaseste fiecare cum poate. Dar v-as sugera ca e mai simplu să furi o banca și să constitui capitalul de baza, decat să-ti vină ideea tâmpită să ajungi de la 1K la 100K, ca apoi sa realizezi un venit anual decent din 20-30%. Iar cu puțină răbdare și rezultate bune pe real timp de 2-3 ani apar și investitori.

Postat

@ iulik2k1 

Am zis eu oare ca se fac lejer 20-30% pe an? Pana acum am dedicat 8 ani de studiu ,analize a piețelor, trazacționare și înca mai sunt conștient ca e posibil să am ani în care profitul sa fie pe 0. Iar discuția cu ”100e” nu cred ca-și are locul. 

Postat

In 8 ani de zile de studiu pe un domeniu in it erai tatic si plecai afara pentru 100k/an asta cu forexul e apa de ploaie.

sau ramaneai aici si castigai 2000e/luna constant. Ce rost are sa pierzi 8 ani din viata si sa faci 0% la sfarsitul anului....

Postat

Pentru ca primul scop in tranzactionare este pastrarea capitalului. Un trader trebuie sa invete sa-si limiteze riscul în primul rand, apoi sa caute oportunitati de profit. E mai bine sa eviti greselile si sa ramai pe zero, decat sa caștigi cu un risc prea mare.

Postat

@ Forex4Life

Cat capital detii in cont si cat reusesti sa ai profit intr-o luna ?

Postat

Intrați pe profilul meu, acolo găsiți linkul pentru site-ul meu, iar pe site la pagina Transparenta e un formular de solicitare a datelor pentru conectare la cont pe MT4 in mod de vizualizare. Conectanduva veți vedea si capitalul si riscul.

Postat

nu e mai simplu sa pui la semnatura contul tau? sa nu ne scarpinam noi dupa el?

se numeste widget.

Editat de iulik2k1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.