- Răspunsuri 38
- Citiri 20,5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
PROPUNERE: Eu sunt de acord cu noile reguli, insa, in acelasi timp, stiu din experienta si puterea recompensei! Asa ca daca cei care incalca regula pot fi chiar exclusi, eu propun ca primii 2-3 trad
-
Va salut pe toti ! Probabil ca in aceasta dimineata destul de multi membri care participa la Fondul-Alfa dupa ce o sa deschida platformele de tranzactionare o sa inteleaga ce inseamna SL . Urmarin
-
Nu stiu care sunt penalizarile, altii-s cu astea. Eu am vrut doar sa-i atrag atentia colegului nostru Edison ca a cedat ispitei, aceea de a plusa, pe care toti o avem si care in cele din urma este ata
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
In acest topic puteti propune idei noi, aduce in atentia grupului incalcarea unor reguli de catre unul sau mai multi membrii ai fondului, ori puteti pune intrebari daca nu sunteti traderi dar sunteti membri in acest grup.
Regulamentul intern curent dar si instructiunile de inscriere ca trader in grup se gasesc in Topic de prezentare si regulament intern
Pentru a posta in acest grup trebuie mai intai sa fiti membru in acest grup. Apoi puteti posta aici sau va puteti inscrie mai departe in fondul de investitii ca trader. Pentru a cere o invitatie de a deveni membru in grup mergeti in topicul Cereri Invitatii
Editat de Criodi