Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Va rog sa imi spuneti daca calculele sunt corecte:

Am un cont de 1000$

1 lot = 10 000 unitati = 1$/pip

0.1 lot = 1000 unitati = 0.1$/pip

0.01 lot = 100 unitati = 0.01$/pip

Sa spunem ca tranzactionezi folosind o strategie care imi spune sa nu risc mai mult de 2% pe fiecare tranzactie.

Vreau sa deschid o pozitie. 2% din 1000$ = 20$ (asta inseamna ca atat pot sa risc in aceasta tranzactie)

Daca deschid o pozitie cu 0.01 lot, atunci asta inseamna ca imi pot pune stop loss-ul la 2000 pips ca sa risc doar 2% din cont?

Asta ar inseamna ca practic eu nu ma folosesc de leaverage?

Iar daca deschid o pozitie de 1 lot, atunci stop loss-ul trebuie sa fie la 20 pips ca sa risc doar 2% din cont, iar asta inseamna ca ma folosesc de un leaverage de 10:1?

Va rog sa imi spuneti daca am facut calculele bine.

• Răspunsuri 3
  • Citiri 6,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Postat

Va rog sa imi spuneti daca calculele sunt corecte:

Am un cont de 1000$

1 lot = 10 000 unitati = 1$/pip

0.1 lot = 1000 unitati = 0.1$/pip

0.01 lot = 100 unitati = 0.01$/pip

Sa spunem ca tranzactionezi folosind o strategie care imi spune sa nu risc mai mult de 2% pe fiecare tranzactie.

Vreau sa deschid o pozitie. 2% din 1000$ = 20$ (asta inseamna ca atat pot sa risc in aceasta tranzactie)

Daca deschid o pozitie cu 0.01 lot, atunci asta inseamna ca imi pot pune stop loss-ul la 2000 pips ca sa risc doar 2% din cont?

Asta ar inseamna ca practic eu nu ma folosesc de leaverage?

Iar daca deschid o pozitie de 1 lot, atunci stop loss-ul trebuie sa fie la 20 pips ca sa risc doar 2% din cont, iar asta inseamna ca ma folosesc de un leaverage de 10:1?

Va rog sa imi spuneti daca am facut calculele bine.

Da o cautare pe vamist, sunt explicate toate detaliile ce deriva din problema ridicata de tine.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.