Va rog sa imi spuneti daca calculele sunt corecte:
Am un cont de 1000$
1 lot = 10 000 unitati = 1$/pip
0.1 lot = 1000 unitati = 0.1$/pip
0.01 lot = 100 unitati = 0.01$/pip
Sa spunem ca tranzactionezi folosind o strategie care imi spune sa nu risc mai mult de 2% pe fiecare tranzactie.
Vreau sa deschid o pozitie. 2% din 1000$ = 20$ (asta inseamna ca atat pot sa risc in aceasta tranzactie)
Daca deschid o pozitie cu 0.01 lot, atunci asta inseamna ca imi pot pune stop loss-ul la 2000 pips ca sa risc doar 2% din cont?
Asta ar inseamna ca practic eu nu ma folosesc de leaverage?
Iar daca deschid o pozitie de 1 lot, atunci stop loss-ul trebuie sa fie la 20 pips ca sa risc doar 2% din cont, iar asta inseamna ca ma folosesc de un leaverage de 10:1?
Va rog sa imi spuneti daca am facut calculele bine.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Va rog sa imi spuneti daca calculele sunt corecte:
Am un cont de 1000$
1 lot = 10 000 unitati = 1$/pip
0.1 lot = 1000 unitati = 0.1$/pip
0.01 lot = 100 unitati = 0.01$/pip
Sa spunem ca tranzactionezi folosind o strategie care imi spune sa nu risc mai mult de 2% pe fiecare tranzactie.
Vreau sa deschid o pozitie. 2% din 1000$ = 20$ (asta inseamna ca atat pot sa risc in aceasta tranzactie)
Daca deschid o pozitie cu 0.01 lot, atunci asta inseamna ca imi pot pune stop loss-ul la 2000 pips ca sa risc doar 2% din cont?
Asta ar inseamna ca practic eu nu ma folosesc de leaverage?
Iar daca deschid o pozitie de 1 lot, atunci stop loss-ul trebuie sa fie la 20 pips ca sa risc doar 2% din cont, iar asta inseamna ca ma folosesc de un leaverage de 10:1?
Va rog sa imi spuneti daca am facut calculele bine.