Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Nu, a zis ca nu vrea sa-si dezvaluie identitatea.Ceea ce stiu despre el este ca a tranzactionat pe EUR/JPY, GBP/JPY si pe Petrol, si era daytrader cu niste pozitii mai lungi de carry trading, in vremurile in care dobanzile erau mari pe EUR.

Si eu il cred, nu a cerut nimanui nici un ban,a vrut doar sa arate oamenilor ca FOREX-ul intradevar te poate face bogat. (desigur, 99% dintre traderi nu vor ajunge la acest nivel)

Asta ar trebui sa fie un semn de speranta pentru cei care pierd, sa vada ca succesul chiar este posibil , dar nu e deloc usor :)

Editat de Proximus

• Răspunsuri 204
  • Citiri 79,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• http://widgets.myfxbook.com/widgets/906613/large.jpg Am inchis saptamana cu +45% growth.Voi poate ziceti ca e un rezultat superb, dar eu zic ca e una cam slaba.La cate greseli am facut joi si vineri,

• Tim_isoara
    Tim_isoara

Nu mai vorbii in numele celor care au conturi pe real de 5-6 cifre in euro,  ca eu nu te-am imputernicit si pot sa vorbesc si singur.   Cand te chinui  5 luni ca sa faci zero profit asta numesti tu e

• Episode 2

Imagini postate

Postat

Nu poti arata ca forex-ul te face bogat cu un rolex si cu basme de adormit copiii. E ca si cum ti-as spune eu acum ca intre 2005-2008 am avut o relatie cu Charlize Theron, si drept dovada iti trimit o poza cu Charlize Theron. :x

Un om cu asemenea performanta ar fi aparut in presa, ar fi fost si mai tare decat http://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Zanger .

Postat

Interesant. Cel mai urmarit trader de acolo are statementul de mai jos.

post-2659-0-86004300-1399284771_thumb.png

Postat

aici sunt mai multi traderi cu conturi reale mai mari de 10.000 $ cu mai mult de 100% pe ultimul an. Toate conturile de aici sunt reale.

https://www.tradingfloor.com/traders

Oamenii de la Saxo Bank au rezultate penibile. xtrade5 bune rezultatele?

John J Hardy- Head of FX Strategy Saxo Bank rezultat minus 2%

post-7921-0-83992800-1399306339_thumb.png

Madis Koefoed Head of Macro Strategy Saxo bank rezultat minus 7%

post-7921-0-56626200-1399306354_thumb.png

Peter Garnry Head of Equity Strategy Saxo Bank rezultat minus 3%

post-7921-0-64489800-1399306373_thumb.png

Pai fata de astia gubyiq ,cu 5 luni pe zero , chiar este peste ei.

Macar e pe zero.

Editat de Tim_isoara

Postat
  • Autor

Mighty, doar o alta stire economica menita sa arunce ceata in lumea tradingului.  Long term, eu vad ca se pregateste lumea sa cumpere aurul intrucat e la un nivel destul de scazut fata de 2013 .  Ma astept sa vad cum va creste constant in urmatoarele 8-14 luni. Cred ca din vara ar putea incepe trendul ascendent.

Editat de Apollo

Postat

@Apollo

Cand zici "lume" te referi la nea` Isarescu @ Company? Nu crezi ca e praf in ochi ca mai pe toate publicatiile "marii" jucatori se pregatesc sa cumpere aur si argint. Cand e atata galagie in media, de obicei se-ntampla exact pe dos...

Postat
  • Autor

Eu spun din ce vad pe grafic, nu din ce spun publicatiile. 

Inca nu e confirmat trendul buy, cred ca in 1-2 luni s-ar putea limpezi apele.

Editat de Apollo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.