Sari la conținut

Featured Replies

Postat

:D   Trebuia sa-i lasi sa vedem continuarea. Cred ca a plecat sa aduca pe cineva mai avizat sa raspunda intrebarilor tale. O fi fost vreo domnisoara care stia sa zambeasca frumos...

• Răspunsuri 204
  • Citiri 78,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• http://widgets.myfxbook.com/widgets/906613/large.jpg Am inchis saptamana cu +45% growth.Voi poate ziceti ca e un rezultat superb, dar eu zic ca e una cam slaba.La cate greseli am facut joi si vineri,

• Tim_isoara
    Tim_isoara

Nu mai vorbii in numele celor care au conturi pe real de 5-6 cifre in euro,  ca eu nu te-am imputernicit si pot sa vorbesc si singur.   Cand te chinui  5 luni ca sa faci zero profit asta numesti tu e

• Episode 2

Imagini postate

Postat
  • Autor

Procuratura din Rusia a avertizat asupra riscurilor pe care le presupune bitcoin, arătând că este ilegală folosirea monedei virtuale întrucât poate fi utilizată pentru spălarea de bani sau finanţarea terorismului.

http://www.mediafax.ro/economic/rusia-a-declarat-ilegala-moneda-virtuala-bitcoin-poate-fi-utilizata-pentru-spalarea-de-bani-sau-finantarea-terorismului-12048789

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

Stie cineva vreo metoda de a adauga quick keys la instrumentele built-in din mt4 ? 

post-3825-0-18839000-1393326111_thumb.jpg

De exemplu in poza de mai sus daca voiam sa aleg Gann Line, sa nu fi intrat in Insert apoi in Gann si apoi sa aleg, ci doar sa apas 1 sau 2 butoane de pe tastatura si sa se selecteze automat instrumentul.

Aveti idee, se poate? 

Editat de Apollo

Postat

Asta imi aduce aminte de reclama cu Maria vanzatoarea, un exemplu perfect pentru acest caz :)

Leverage 1:400 , marime de pozitie uriasa , la cont de 1000€  10-15 loturi, folosind leverageul imens si mai departe...

Editat de Proximus

Postat

Asta imi aduce aminte de reclama cu Maria vanzatoarea, un exemplu perfect pentru acest caz :)

Leverage 1:400 , marime de pozitie uriasa , la cont de 1000€  10-15 loturi, folosind leverageul imens si mai departe...

La ce credibilitate au in acest moment cei de la ASF putem sta linistiti...In rest, toate merg struna. :)

Postat

La ce credibilitate au in acest moment cei de la ASF putem sta linistiti...In rest, toate merg struna. :)

Oricum e obligatia traderului sa se intereseze despre broker, daca traderul naiv alege un broker hot nereglementat , el suporta conseciintele. ASF-ul nu are jurisdictie asupra lor :P

Postat

Stie cineva vreo metoda de a adauga quick keys la instrumentele built-in din mt4 ? 

attachicon.gifsaaaa.jpg

De exemplu in poza de mai sus daca voiam sa aleg Gann Line, sa nu fi intrat in Insert apoi in Gann si apoi sa aleg, ci doar sa apas 1 sau 2 butoane de pe tastatura si sa se selecteze automat instrumentul.

Aveti idee, se poate? 

Intreaba aici:      http://forum.mql4.com/

Dar dupa cum am vazut eu, nu cred ca exista hotkey-uri la acele obiecte.Singura scurtatura pe care o stiu e la indicatoare, apasand acest buton:

post-7281-0-96454800-1393344611_thumb.png

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.