Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu pot posta pe alt topic asa ca scriu aici

ce spuneti de urmatorul scenariu Rosia Montana? E  valabil? Se pot juca volume mari fara ca nimeni sa se sesizeze. Tu, ca om simplu (parlamentar) ai putea baga de ex. 50.000 - 100.000 e de aici din Romanica?

 

 1. Dupa mitinguri si dupa anunturile lui Ponta si Antonescu ca “gata cu proiectul”, actiunile Roșia Montana Gold Corporation (RMGC) s-au prabusit ieri cu 70%. Acum sunt gunoi.
 2. DAR…valoarea lor depinde de votul parlamentarilor români! Gunoiul de azi poate sa devina aur curat pe 17 septembrie. DACA parlamentarii voteaza pentru proiect.

  Esti parlamentar? Bagi azi 100.000 de euro in actiuni prabusite. Maine votezi pentru proiect si brusc ai 300.000. Bagi un milion? ai trei milioane. E o ocazie unica in viata!

 3. Iar riscul pentru parlamentari e ZERO! Pentru ca au imunitate pe ceea ce voteaza in Parlament. Sigur, e o manipulare a Bursei, la nivel nemaiauzit. Dar pot foarte simplu sa cumpere actiuni prin intermediari si sa spuna dupa aia: am votat pentru locuri de munca!

sursa: http://capitalismpepaine.ro/2013/09/11/tara-rosia-montana-gold-corporation/

 

http://finance.yahoo.com/echarts?s=GBU.TO+Interactive#symbol=gbu.to;range=my;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined;

Acum 2 zile actiunile erau la 0.65 si vad ca tot cresc.

Editat de BabaNovac
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
 • Răspunsuri 3
 • Creat
 • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

 • Management

Offtopic
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi se pare un scenariu posibil. Colac peste pupaza, au aparut si inundatiile si cu atat mai mult ar vrea sa voteze proiectul pe motiv ca pe viitor vor avea nevoie de bani pentru a lua masuri  impotriva lor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
 • Navigare recentă   0 membri

  Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.