Sari la conținut

In myfxbook, cum schimb frecventa cu care datele sunt actualizate si cum reduc perioada de istoric afisata?


didina

Postări Recomandate

Am incalzit goagalul dar nu am gasit raspuns la urmatoarele intrebari legate de myfxbook ( si nici in FAQ ...)

1. Am deschis un cont , l-am "autentificat" (Track record & Privileges ) , il pastrez "privat" (inca) , dar nu vreau sa imi apara toata istoria contului de la broker ,ci numai (sa zicem) incepand cu 01.12.2013 . Am trecut in Account History din MT4  (Custom Period) data dorita, au disparut toate tranzactiile vechi, dar in Myfxbook tot apar si cele vechi .

Stie cineva cum se poate rezolva situatia ?

2. Cand am facut contul , am trecut la update interval 1440 min . Dupa aia m-am razgandit si vreu un update mai des...Prin diverse topicuri am gasit sfatul prietenesc de a ma duce in "Account -Settings" si de a modifica acolo. Partea neplacuta este ca la "adresa" indicata nu exista "rubrica" update interval...Altii m-au sfatuit sa inchid contul si sa fac altul cu ce interval vreau, dar mi se pare stupid sa faca asa ceva. Exista vreo solutie pt aceasta banala problema ?

Merci !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In setarile myFxBook eu nu am gasit nimic referitor la problema ta.

In setarile de la FTP din mt4, daca te referi la optiunea "Refresh every..." atunci aia este pentru cat de des sa-ti actualizeze istoricul, myfxbook-ul. Daca pui "Every 60 minutes" atunci myfxbook va verifica acountul la fiecare 60 de minute si va updata rezultatele. Daca pui la 5 minute atunci la fiecare 5 minute iti va updata.

Cand adaugi un cont in myfxbook ai o optiune daca sa iti afiseze trade history public sau nu. Atat. Nu exista optiunea de a afisa "De la .."  "Pana la..." . 

 

Din cate stiu eu, chiar daca setezi in mt4 sa fie afisat istoric pe doar 1 saptamana in urma , cand adaugi in myfxbook iti va afisa intregul istoric de cand ai creat contul. Cu alte cuvinte, myfxbook nu tine cont de optiunea ta de afisare din mt4, el tine cont de tot istoricul. 

La fel, daca ai cont creat din site-ul web al brokerului, 1000$ sa zicem, faci profit 1500$ dar adaugi fonduri pana la 2000$ apoi il linkezi la myfxbook, myfxbook iti va afisa intreg istoricul din momentul cand contul a fost creat.

 

 

Singura optiune, in opinia mea, e sa faci acea "stupizenie". 

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Poti reduce perioada de istoric afisata in myfxbook. Mergi in

 

Portfolio -> *Contul Tau* -> Custom Analysis (dreapta sus, sea supra butonului verde Discuss)

 

Acolo vei putea alege ce data de iceput vrei si toate datele mai vechi de acea data vor fi ignorate. Ai grija ca dupa ce alegi perioada de care esti interesata sa dai click pe butonul ala gri la dreapta de Analyze. Ala iti salveaza a datele by default.

 

Perioada de refresh o poti seta in mt4. Mergi in

 

Tools -> Options -> FTP (ori Publisher daca nu vezi FTP)

 

Si ai sa gasesti acolo un drop down pentru refresh time.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Criodi : Merci beaucop , maitre  !

Cel putin partea cu limitarea am incercat-o de Tz ori, dar fara "butonul ala gris"...

Ma asteptam ca setarile pentru refresh sa fie in myfxbook...Am trecut numarul contului de broker ( nu cel de myfx) si 5 min. Acum astept sa vad ce se intampla ...

Ca veni vorba : peste fo` cateva luni cand (in mod sigur...) voi avea cu ce sa ma laud si voi face contul public , voi putea pune widget-ul in semnatura ? ( ...cum am vazut ca se poarta pe la alte case...)

Inca odata multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Da, vei putea. Din partea mea poti sa iti faci topic, reclama, deschide PAMM si tot ce iti mai trece prin cap, atat timp cat poti dovedi ca ai un track record in spate. Concentreaza-te pe track record si apoi discutam despre orice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fine ! Pe 2 Aprilie voi face public contul , indiferent de rezultate . Si pe 3 Ianuarie mai deschid unu live . Ala va fi transparent din prima.

(pentru persoanele orgolioase se recomanda candva ca adjuvant la "tratamentul" renuntarii la fumat , LAUDA ! Adica erai indrumat sa anunti toti amicii, neamurile  si mai ales dusmanii "De ieri m-am lasat de fumat ! Si nu ma mai reapuc niciodata"...Si ce pateai daca nu te tineai de cuvant...vai si amar !  "Omida (in sensul de animal fara coloana vertebrala)  lipsita de caracter , buna de pus in insectarul rusinii" era cel mai dragalas apelativ . Pentru mine a functionat !

Am schimbat brokerul : Alpari ru .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Asa sa faci. Daca te tii de cuvant si pe doi aprilie postezi rezultatele voi face si eu la fel si voi posta rezultatele pe primul trimestru din 2014. M-am ferit in general sa dau cu cifrele pe aici dar chiar vreau sa te tii de treaba si peste 3 luni sa fii pe plus. Daca reusesti pun si eu niste cifre publice. De-oi fi pe minus sa vezi castane ce-o sa-mi iau, hehe, sunt multi pe aici care vor sa ma umple de noroi, dar tu sa fii pe plus, ca eu ma descurc.

 

Cat despre chestia publicatul ideii, ce sa zic, si eu eram la fel, dar n-a mers prea bine pentru mine. Spuneam la toti ce am de gand sa fac, ma simteam bine cand toti ma incurajau si apreciau pentru ambitie, si apoi o lasam balta. Mi-a dat apoi cineva ideea ca poate mai bine tii pentru tine ce faci si nu mai iesi in public decat cand ai rezultatul in mana. A doua varianta a mers mult mai bine pentru mine pana acum.

 

Anyways, bafta la pips, si fie ca 2014 sa fie un an bun, in trading or otherwise.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.