- Răspunsuri 120
- Citiri 40,3k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
gigi 24 postări
-
Tim_isoara 21 postări
-
Barbones 15 postări
-
Proximus 14 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Postarea lui gigi de mai sus, nu o mai citez ca ocupa mult, imi aduce aminte de o postare mai veche a lui tradelover. El se referea la cei care vand semnale magice in schimbul a cativa parai, dar cred
-
Bravo Criodi se vede ca esti un trader priceput cu multa experienta si mai ales modestie, pot sa te intreb cati ani de experienta ai in lumea financiara? Asta fiind spus, vreau sa adaug si eu cateva
-
Mama, cata teorie a conspiratiei E doar un intern de 24 ani, care va sta acolo 3 luni, si poate nu va mai reveni niciodata. Ce chestii secrete crezi ca are de ascuns. Poate pe unul din ecranele asc
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Cum ar fi daca cineva ar merge la o echipa de ciclisti profesionisti si le-ar spune: "eu sunt foarte bun, pot sa fiu in echipa voastra, dar am nevoie intai sa-mi cumparati o bicla profi, ca eu nu-mi permit". Eu cred ca raspunsul ar fi hai pa. Daca nu ai reusit sa te combini pt o bicla de $500 desi esti foarte bun, inseamna fie ca nu ai ambitie, fie ca nu esti serios.
Nu e foarte greu sa faci rost de $5000 azi in Romania daca vrei cu adevarat. In ultima instanta, poti face un credit bancar. Dar daca iti este frica ca nu il vei putea achita, de ce as avea eu incredere in tine sa-ti dau banii mei pe mana ta? Toti fund managerii profesionistii investesc o parte importanta din banii lor personali in fondul pe care il administreaza, pt a avea "skin in the game".
Altfel suni doar ca cineva care vrea sa se joaca cu banii altora, care sa ia 10% din profit in zilele bune, si sa se spele pe maini in zilele proaste.
Doar in vise cineva iti da bani pe mana fara a dovedi intai ca esti capabil (excludem tepele).
Si daca $5000 chiar sunt enorm de multi bani pt tine, incepe atunci cu $500.
Mai exista o varianta, dar nu la noi in romania. Uite aici un baiat care a primit la internship un cont de $5 mil pe mana. Dar e un cont proprietar. E destul de clar ca nu prea se pricepe (MACD, RSI, really?), dar trebuie sa incepi de undeva. Colegii din echipa o sa-i explice cum sta treaba si cu ce se mananca forexu.