Sari la conținut

Dupa mai bine de 9 luni - va place noul format bazat pe grupuri? (+ opinii despre cum este administrat forumul)


Stefan

  

18 membri au votat

  1. 1. Va place noul mod de functionare al forumului (bazat pe grupuri)?



Postări Recomandate

"

Dupa mai bine de 9 luni - va place noul format bazat pe grupuri? "

 

dar nu-mi permit si nici nu vreau sa schimb directii de fiecare data cand 10-20 de persoane vor altceva. Asa ca momentan mergem mai departe in formula actuala. Si cu asta hai sa incheiem polemica. 

 

No comment. Am incheiat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Puteti continua sa votati, dar comentariile sunt din nou inchise pentru moment. Daca mai apar voturi deschid din nou pentru a putea si ceilalti sa-si justifice alegerea daca vor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum am vazut poll ul si am votat DA. E mai curat, mai linistit adica muuult mai linistit, fara fake guru, fara comentarii aiurea. E nornal ca cei care au doar chef de palavre sa fie contra modelului. Si pe FF daca ai un thread il poti administra, cred. Pana una alta, discutiile sunt mult mai la obiect si in sfarsit am mai citit si lucruri utile in ultima perioda. Sigur ca fiecare isi poate face propriul grup si sa posteze ce vrea doar ca trebuie sa mai fie si urmarit. Cu alte cuvinte, a devenit un forum un pic mai serios si poate mai profesionist. Pentru poze cu pisici avem FB :D

  • Upvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.