Sari la conținut
Postat
  • Management
Sper ca ati inceput cu totii anul bine! 

Trec direct la subiect pentru ca am ceva noutati pentru prima parte a lui 2015:

- Modulul de grupuri nu mai este sustinut de autorul initial si platforma actuala de forum nu merge in directia potrivita. Am vazut noua versiune si am fost dezamagit. Pe langa probleme de securitate, echipa lor pur si simplu refuza sa se adapteze vremurilor si cerintelor de acum;

- Cum spuneam acum ceva timp, nu vreau sa revin la vechea forma de administrare, asa ca vom trece in sfarsit la o platforma moderna care ofera mai multe unelte pentru mentinerea unui mediu civilizat de discutii. Se numeste Discourse, s-a mai vorbit despre ea pe aici, multi o cunoasteti, dar cei care nu o stiu o pot vedea pe http://new.vamist.ro (o sa fie on/off in functie de cum lucrez la ea). Vestea buna este ca nu va mai exista fragmentarea data de grupurile de trading;

- Vamist va primi toti traderii si investitorii, indiferent de intrumentele tranzactionate (o faceam si pana acum, dar treaba asta nu era destul de vizibila, forumul fiind pozitionat mai mult ca si comunitate exclusiv de forex);

- bineinteles ca toate conturile vor fi pastrate si acolo va veti putea loga cu acelasi user pe care il aveti aici (doar va trebui sa va resetati parola ca o masura de securitate);

- continutul NU va fi mutat (cel putin pentru moment). Va ramane arhivat in format read-only si va fi accesibil in continuare pe aceasta platforma pentru cei care vor sa-l consulte.

Pe http://new.vamist.ro aveti ceva mai multe detalii, precum si roadmap-ul migrarii. Estimez ca portile pe noua platforma se vor deschide in martie si va rog sa scrieti aici daca sunteti interesati sa participati in faza de organizare administrativa pentru a primi de acum acces.

In alta ordine de idei, ultimele newslettere primite de la o alta comunitate de trading m-au intristat putin. Impresia mea e ca nu se limiteaza la a vinde bannere publicitare si la a trimite newslettere pentru si in numele clientilor, ci pur si simplu dau baza de date cu mailuri clientilor pentru ca acestia sa trimita singuri newslettere. Daca e adevarat, e pacat ca se intampla asta… Asa ca sper sincer sa ma insel.

• Răspunsuri 16
  • Citiri 62,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• E adevarat ca trebuie sa poti duce si un cont demo, sa fii disciplinat si asa mai departe, dar trebuie sa fie o diferentiere intre cei cu conturi reale si ceilalti, macar de dragul transparentei daca

• Probabil ultima saptamana in acest format...

• Eu as accepta doar conturi reale. Mi se pare de bun simt sa vii cu un cont real. Nu te poti numi trader dupa 5 ani si tu sa arati un demo. Ce trader esti? Daca nu ai 100$ sa iti faci un cont real la c

Featured Replies

Postat
  • Autor
  • Management

Intr-o prima faza va exista doar un badge daca omul tranzactioneaza pe real sau nu (cel mai probabil acordat in urma unei verificari manuale). Ulterior vedem ce se intampla in functie de cum evolueaza comunitatea, ce posibilitati ne ofera API-urile de la brokeri, etc. Dar discutia si ideile sunt bune.

Postat

nu trebuie sa existe limite, unul face trade dupa carti cu 2% altul dupa cum il taie capul. nu trebuie sa judecam noi ce face traderul. e problema lui.

(aia cu 20% si vip era la misto pentru cazul tau in mod special.)

nu sunt nici eu in masura sa dau lectii cum nici tu nu esti in masura sa dai lectii. avem amandoi rateuri in trading. daca detineam holly grailul eram in Bora Bora.

Postat

Ca tot se vorbea pe aici de investitori, vreau sa spun si eu o parere. Va toti stresati aici ce culoare sa aibe medalia voastra si cate stele sa va puna pe umeri. Dar eu de cand sunt pe vamist (am vreo 5 ani) nu imi aduc aminte sa fi vazut o monitorizare care sa arate cum trebuie si sa reziste in timp.

Ca sa se vada diferenta intre un posesor de cont real sau unul demo se poate colora locul pentru poza la fel cum se face pe MT4 si iti dai sema imediat care e cont demo si care e real.

Acum eu cred ca orice cont real sub 1000$ in forex e cam maruntis. E cont demo pe real, pentru ca e ceva presiune - sunt bani reali-dar cand ai 100$ la broker bau bau si bagi levier de 1:2000 o faci ori la bal ori la spital. Ca risc management de 2% sigur nu pot face la banii astea.

Si dirzule apropo de grija ta ca un trader care nu e bun ia investitorii de la altul mai bun. De obicei investitorii citesc si cand e cazul contacteaza daca sunt incantati de ceea ce vad. Nu stau sa vada cate stele ai pe umeri si daca celalat are o stea in plus sau una in minus. 

Ori momentan prima data asteptam sa vedem rezultate pozitive pe termen de la 6 luni in sus cu tranzactii saptamanale si DD decent. Pe urma facem clasificari. Ca daca incepem de acum; LISTA E GOALA!

Succes la colorat Epoletii.

Postat

Din partea mea, Ovidiu, poate sa il lase si fara epoleti, nu prea imi pasa. Eu, sincer, am intrat sa vad care mai e treaba pe aici, sa vad ce a lasat francul in urma lui si se pare ca da - a lasat multa jale. Pare liniste. Eu imi vad de treburile mele si daca apare la un moment dat si un investitor - prea bine. Dar nu ma strofoc sa il caut. Daca fac ceva, o fac pentru mine. Chestia cu investitorul e pe locul doi.

Postat
  • Autor
  • Management

Un prim draft de regulament pentru noul forum. Ca sa va obisnuiti cu ideea ca discutiile in genul celor postate in ultima perioada aici nu vor mai fi acceptate si vor fi sterse fara notificare sau explicatie: http://new.vamist.ro/faq

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor
  • Management

Probabil ultima saptamana in acest format...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.