Sari la conținut
Postat

se lauda cu cele mai mici spread-uri. sunt variabile in functie de volatilitatea pietei. interfata e draguta: applet java cu functionalitate medie dar f intuitiva.

cont demo nelimitat ca timp de 100.000 $. leverage 10:1 -> 40:1

personal imi place si votez ca e cel mai bun joc forex (in afara de metatrader)

astept si alte pareri.

• Răspunsuri 101
  • Citiri 48,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• in principiu s-ar putea face hedging pe Oanda, si anume: folosesti optiunea lor de subacounts si iti faci doua subaccounturi cu aceeasi valuta iti imparti banii in doua si faci doua tranzactii separ

Imagini postate

Featured Replies

Postat

Pe de alta parte la oanda poti sa iti faci un 'subaccount' la contul original in care sa trimiti bani de la o alta banca; bani pe care ii poti transfera fara cost intre cele 2 conturi oanda.

Postat

Ce politica aplica OANDA in privinta scalpului, intreb pentru ca au time de 5-10 secunde si acele fractiuni de pip- pipettes si alta utilitate in afara scalpului nu le gasesc

• 1 lună mai târziu...
Postat
  • Management

Mi se pare mie sau au modificat spreadul pe aur de la 40 la 50 pipsi? Stiu ca e variabil si ca era uneori mai mare de 40, dar acum vad ca sub 50 nu mai scade.

Postat

E din cauza asta (urmareste stirile pe forexfactory):

All Day - GBP - Holiday: Spring Bank Holiday

All Day - USD - Holiday: Memorial Day

Nu e lichiditate.

Editat de tavi_star

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

A facut cineva transfer spre oanda cu cont la ing? daca da as vrea sa aflu care sunt costurile. multumesc

Postat

mersi stefan, dar eram curios care sunt costurile percepute de bancile intermediare...la transfer wire

Postat

Pana la 40$ ... atat am platit eu prin BRD

Postat
  • Management

Si aia 40$ cat la % din suma transferata reprezinta? Ca ma indoiesc ca e fix comisionul.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.