Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Este intradevar mai util si mai usor daca avem informatia la indemana intr-un singur loc decat sa cautam mai multe surse de informatii si sa formam pazzal-ul. Pe mine ma ajuta mult.

Weekend placut!

• Răspunsuri 40
  • Citiri 44,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Este primul meu post aici. Am fost invitat de Fata Morgana, căreia îi urez pe această cale LA MULŢI ANI!   Pe unii îi recunosc după nickname-ul folosit pe alte forumuri. Alţii sunt noi. Pot să vă spu

• Extraordinar de bun sfatul asta , peste tot e valabil in toate domeniile ale "jocurilor" economie si de noroc.   O sa-l notez undeva.   Mai am o rugaminte daca se poate , da-mi si mie titluri de

• Ceva despre SL:   Am deschis o pozitie si m-am asigurat ca nu pierd prea mult. Mi-am calculat pierderea pe care pot sa o suport pe tranzatie. E numai bine: 1% din bruma ce a ramas in cont. Am calcula

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.