Sari la conținut

ciprianeagu@yahoo.com

Traders
  • Număr mesaje

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

ciprianeagu@yahoo.com a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 4 2011

ciprianeagu@yahoo.com a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre ciprianeagu@yahoo.com

  • Dată Naștere Ianuarie 14

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti

Trader profile

  • Trading since
    2008
  • My broker
    Oanda
  • My strategy
    nici eu nu mai stiu ... ;-)

ciprianeagu@yahoo.com's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. ciprianeagu@yahoo.com

    HEDGING

    Oanda iti permite deschiderea a unui subcont la contul principal si poti sa faci ce vrei, in mod separat pe ambele..si hedging :-D...inca ceva, daca tot am zis de Oanda (off-topic): ei sunt pe sistemul FIFO...nu poti sa inchizi ce ordin vrei tu cand...ai 3 ordine de 10.000, deschise la niveluri de curs diferite, si vrei sa-l inchizi pe al doilea, nu merge, te obliga primul ;-)
  2. ciprianeagu@yahoo.com

    Swissdealing

    a mai trecut aproape 1 luna...deci ?
  3. Ce ma intereseaza mai nou, tot pe USD/Ron si EUR/Ron, este un broker / site care sa afiseze cotatiile real-time, insa fara a utiliza aplicatia Java, pentru ca ne-au blocat la munca toate site-urile care utilizeaza Java. Imi deschide pagina, dar unde ar trebui sa apara tabelul cu cotatii este spatiu liber :-( Merci!
  4. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    Tot asa am crezut si eu, cand, dupa 2 scalpinguri scurte, am vazut spread de 10 ! in mijlocul saptamanii, pe USD/CHF...si, ca sa ma asigur, am iesit din contul real si m-am logat pe demo...a durat 2 minute toata treaba...aici spread de 4...mai sa fie! Si intru din nou pe real, unde devenise si aici tot 4...deci eu spun ca ar fi cam la fel... Apropos, stie cineva politica Oanda vis-a-vis de scalping?...adica, cu lot de 10/20/30.000 pe 10 pipsi se numeste scalping ? Multumesc!
  5. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    Merci de urari! Banii au intrat in cont la Oanda, trimisi marti prin UniCredit Tiriac. Vineri ii aveam in cont. Comision de transfer 0,2% minim 20$. Am prins si tranzactii pana la marirea spreadului la 15 pipsi. Am incheiat ziua pe plus!
  6. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    Gata ! Am contul real deschis si banii au plecat din contul meu astazi catre ei! 500$ pt inceput, sa vad intai ca ajung...am trimis prin UniCredit Tiriac, care este banca direct corespondenta cu JP Morgan. Sper pana la sfarsitul sapatamanii sa am primele tranzactii reale!
  7. mai sunt cei de la Saxo Bank. Au introdus EUR/RON si USD/RON acum un an daca nu ma insel. spreadul...40 pips la amandoua, iar de usd CHF nu il stiu exact, intra aici si il gasesti http://www.saxobank.com/?id=1424&Lan=EN&Au=1&Grp=5 Imi facusem cont demo la Saxo acum 1 luna, dar nu-l pot accesa de la serviciu, si cum eu am program de la 9 la 18...
  8. Raspuns de la Vanguard: Taxele si comisioanele(diferentiate pe tipul de active tranzactionate) le puteti vizualiza pe homepage-ul nostru; acesta este linkul : forex[/acronym]&pagina=taxe"]http://www.vanguard.ro/site/produse/conten...amp;pagina=taxe De la 1 septembrie 2008 nu va mai exista taxa de inactivitate Singurul comision perceput este cel de transfer (implicit depunere/retragere ) 0,12% aplicat la valoarea in euro. Spread-urile sunt : EUR/RON 0.0069 69 pips USD/RON 0.0049 49 pips USD/CHF 0.0004 4 pips 69 pips!!!!...merci, da' nu!...raman la Oanda mea pe USD/CHF cu 2 pipsi spread... Sal!
  9. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    Merci mult tuturor! ...naspa e ca intre orele alea sunt la munca...
  10. Ce broker recomandati pentru perechile USD/RON si EUR/RON?...ca am intrebat la OANDA unde am cont demo si ma gandeam sincer sa trimit bani in cont, si nu au ...aici joc pe USD/CHF, dar imi fac cu ochiul si cele mioritice
  11. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    Am deschis si eu un topic cu influenta acestor piete...exact ce ai scris tu ma interesa...daca mai ai alte detalii utile, sunt bine-venite La ce ore se deschid (ora noastra)? Merci mult!
  12. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    E vineri seara ora 22.53, iar pe Oanda spreadul pe usd/chf este de 10 !!!!
  13. Si...?...intre timp, nu a rulat nimeni pe real la Vanguard?
  14. ciprianeagu@yahoo.com

    Oanda

    Din ce am citit eu pe Oanda, ei castiga (sau noi pierdem) din spread si dobanda practicata la vanzare-cumparare de loturi...mai citisem undeva ca exista si un comision de admin a contului ?!?!?! Cei care au cont real pe oanda, sa ne rezume exact ce costuri sunt practicate la ei...nu ma intereseaza cat costa sa trimit la ei bani, asta e in functie de banca prin care trimiti...ma intereseaza exclusiv legat de oanda ms!
  15. Aha...deci mai bine doar ma antrenez la ei, ca mi se pare destul de usor si intuitiv de folosit programul lor, si apoi imi mut contul la...la...oanda?!?!....ca din ce-am citit eu, asta ar fi cel mai raspandit... Merci!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.