Sari la conținut

deleted on request 01

Traders
  • Număr mesaje

    174
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

deleted on request 01 a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 2 2012

deleted on request 01 a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre deleted on request 01

  • Dată Naștere 16.11.1984

Profile Information

  • Gender
    Male

deleted on request 01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație Comunitate

  1. daca era bun in ceea ce facea nu mai avea nevoie sa stea pe forumul asta si sa se dea mare. io zic ca nu are nici macar 10 ron in buzunar si ca nici nici programare nu stie suficient de bine astfel incat sa il angajeze cineva.
  2. inteligent nu cred ca e. e doar un troll.
  3. sa postez si rezultatele de la joc de cand am inceput.
  4. http://www.chartgame.com/. asta este adresa unui simulator primitiv de bursa . nu are sl si tp nici ordine pending. are numai ordine de buy si sell la openul zilei urmatoare. scopul este sa faci un profit mai mare decat buy and hold . e destul de fun de jucat.
  5. nu mai stiu cum era cand eram la inceput dar acum in maxim 20 de minute pot sa imi dau seama daca e prezentata o idee buna sau nu inca de la postul1 . majoritatea oamenilor care prezinta strategii sunt discretionari ca mindset si la fel sunt si cei care citesc. iei orice pattern amarat si vei gasi cineva pe lumea asta care sa zica ca este profitabil cu el dar intr-un mod discretionar. daca tradingul ar fi considerat o stiinta de catre toata lumea am avea un alt fel de forum. atunci sistemele ar avea o cu totul si cu totul o alta greutate. asa cum este azi se prezinta o idee si gasesti 1/100 care a reusit sa o faca profitabila. daca pentru 99 de oameni nu a mers si a mers pentru 1 singur atunci nu poti sa inchizi forumul. asa e in trading ...
  6. sa bagi bani intr-o strategie pe care nu ai testat-o este o grava prostie. nu sunt de acord ca trebuie sa vina cineva si sa testeze ideile care apar in strategii ... pentru ca ideea proasta de pe forum mai poate sa mai suporte un filtru si sa intre in profit , un filtru pe care cel care testeaza nu poate sa il intuiasca. nu am considerat in veci ca sectiunea de strategii este facuta de profesionisti dar ideile de acolo merita citite .
  7. abordarea sistematica si discretionara nu prea au ce sa caute impreuna. un sistem de trading nu este o "analiza".
  8. ulciorul nu merge de multe ori la apa. lumea se schimba in permanenta taman din cauza ca isi ia teapa.
  9. parerea mea legata de toate firmele conexe tradingului. daca te suna unii la telefon si au nevoie de banii tai inseamna ca nu stiu sa ii faca ei. atata timp cat nu stiu sa faca bani din trading au nevoie de fraieri care sa le platesca comisioanele. exista un singur caz in care cineva care promite profit are nevoie de fonduri suplimentare si este posibil sa il faca dar nu il zic aici ca nu vreau sa le dau idei de marketing.
  10. mister black stai sa vedem ce le poate mintea adica ce anume vor face efectiv si dupa aia plecam.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.