Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.343

Barbones

3.052 citiri

Mr. Ben Bernanke tocmai ce se pregateste sa mai scoata un iepure gras din maneca si anume QE3 – o noua infuzie masiva de capital in finantele lumii. Rata somajului si cresterea economica anemica nu-i dau mari sanse domnului Obama daca ritmul actual se mentine. E clar ca nu are de ales ca sa fie reales.

 

Diferenta intre dobanzile celor doua monede , Euro si Dolar este acum neta in favoarea primei iar tot Banca Federala spune raspicat ca nu are de gand sa creasca dobanda la Dolar in acest an, ceea ce pune Euro in varful valutelor Carry Trade binenteles dupa Dolarul Australian.

 

China, marele creditor al SUA a devenit de ceva vreme si un mare sustinator al Europei. Cum diversificarea rezervei valutare a bancii centrale Chineze este in plin avant iar Euro ocupa un loc bun pe podiumul achizitiilor, greu de crezut ca o eventuala devalorizare a acestuia va fi acceptata.

 

http://scoalafx.files.wordpress.com/2011/07/blackswan3.jpg?w=288&h=354

 

Economia Germaniei, locomotiva atomica a UE, este mai productiva acum decat cu 4 5 ani in urma, facand eventualul colaps al economiei Greciei sa para ca o “victima colaterala”.

 

Nu in ultimul rand Rusia, ce recent a anuntat ca “intr-o zi‘ se va alatura zonei Euro si ca poate crea o valuta ce sa eclipseze Dolarul, nu va sta pe malul lacului sa se uite cum Lebedele Negre lacome canta prohodul zonei Euro pentru ca nu vor sa dea din ‘penele” acumulate de-a lungul anilor 2000.

 

Cantecul lacom al creditorilor privati dedicat inimei fragede Europe aproape unite are sanse mari sa ramana ultimul odata cu aceasta vara si fara acompaniament din partea orchestrei.

  • Upvote 3

16 Comentarii


Comentarii Recomandate

Si ai vazut la ce ora s-a intamplat =)) Zi tu ca nu miroase a manipulare ordinara... downgradeaza Grecia de la B+ la CCC astfel ca "mainile slabe" sa inceapa sa vanda, pretul s-a oprit la suport la 1.4135 unde incarca o pozitie extrem de mare Long (chiar daca S&P500, Oil si Gold-ul erau in liber picaj) iar cand s-a inchis bursa din NY, la ora 5 ora NY buuuum Moody's Places US AAA Government Bond Rating for possible Downgrade asta intr-o piata super subtire marcand un spike de vreo 50 + pips si in continuare cei sau cel care a cumparat la suportul 1.4135 a avut toata piata asiatica la dispozitie sa descarce imensa pozitie LONG.

 

Ce sanse ai ca biet muritor sa vezi sau sa prevezi asemenea scenarii ? :)

Link spre comentariu

cu un serviciu de stiri adecvat. Cei ce au speculat imediat treaba au traderi de serviciu non stop. Tu, de acasa, chiar daca ai Reuters Extra abonament nu poti sa stai non stop cu nasu in ele, Ori prinzi cand esti atent ori astepti ceva mai hotarat si cu tendinta mai lunga. Una e sa faci scalp the news si una e sa prinzi o miscare mai lunga. Ambele se pot face dar difera tot ce faci de la un stil la altul, Scalp the news te multumesti cu putin in raport de varfuri iar pe termen mediu iei mai mult dar si SL ul e mai mare si riscul lafel, Zilele astea nu prea e decat de scalp si daca prinzi altfel stau pe bara. Chiar stau pe bara. Astept ceva finalizat,.

Link spre comentariu

Imo cum se prezinta EUR/USD-ul de la o vreme e de scalp pe LONG si de tinut pe SHORT. cand EURO creste este foarte choppy iar cand scade (fiind destul de des corelat cu S&P500, Gold si Oil) scade fara sa gafuie.

Link spre comentariu

Senior traders are scratching their heads wondering exactly what was so different between Bernanke's comments yesterday and today. Just because today he says at this point the Fed is not prepared to provide no stimulus the market sells EUR/USD off - but yesterday he didn't say that they were prepared to provide stimulus at this juncture either. All he said was that if the economic conditions warranted it the Fed would consider it. This inane and innate volatility is wearing on market makers nerves and they can't wait for Friday to roll around

Link spre comentariu

deci nici ieri nu a zis si nici azi nu a zis dar piata a crezut ieri ca a zis si acum se scarpina-n cap si se intreaba daca a zis sau nu a zis ha ha ha ha

Link spre comentariu

First Trader: “I’ve got a stock here that could really excel.”

Crowd: “Really excel?” – “Excel?” – “Sell?” – “Sell, sell, sell!”

Second Trader: “This is madness! I can’t take this any more! Good bye!”

Crowd: “Good bye?” – “Bye?” – “Buy, buy, buy!“

Link spre comentariu

daca azi zicea ceva de qe3 clar vedeam euro in vazduh, dar azi, ca si ieri a zis ca - in caz de nasol - apeleaza dar nu e cazul inca, asa ca stand by - stand by? buy buy buy !!!! sau excel excel sel sel sell !!!!!. Ha ha Ha

 

a fost clara treaba ca e imputita rau. NU E CLAR NIMIC!!!!

 

Nu vezi ca se joaca la Open, nici sus dar nici jos. Nimeni nu stie ce sa faca.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.