Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.415

Korea de N ataca Korea de S. Luni pe la pranz :D


Barbones

810 citiri

On Monday, South Korea and the U.S. are to launch drills aimed at rehearsing how to respond to any potential emergency on the Korean peninsula.

The two Koreas are still technically at war because the 1950-53 Korean War ended with an armistice, not a peace treaty. About 28,500 U.S. troops are stationed in South Korea to help deter potential aggression by the North.

WSJ.com

Printre altele, dragul de Draghi, Guvernatorul bancii centrale a Italiei, cel cu target la 1.38 de acu' o saptamana si tanar candidat la sefia ECB, a avut timp de un interviu Sambata zicand ca politica monetara a ECB trebuie inasprita, Libia e in razboi civil deja dar Arabia Saudita zice ca suplineste productia de petrol chiar daca e de calitate inferioara si unii dealeri cred ca problema Libiei oricum nu tine mult iar in Iran iar se cauta nod in papura cu programul nuclear.

Daca Vineri s-a marcat profitul pe final de luna, saptamana ce vine va fi ca de obicei sub influentata Rata Dobanzii pe UE si a NFP ul de vineri ce are previziune pozitiva.a 5 a luna consecutiv.si daca nu incepe un mic razboi nuclear intre Korei cred ca Euro e pe val de buy daca adaug si declaratia doamnei Lagarde ce crede ca un Euro puternic este dezirabil.

3 Comentarii


Comentarii Recomandate

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.