Sari la conținut

IronFx Blog

  • intrări
    22
  • comentariu
    1
  • citiri
    113.056

Imaginea de ansamblu 1.04.2013


scuturicip

1.182 citiri

• Liniștea dinaintea furtunii: un week-end lipsit de evenimente, ceea ce este o noutate, înainte de o săptămână cu foarte multe evenimente. Săptămâna s-a deschis cu stocurile de tranzacționare din Asia inferioare precum PMI de producție al Chinei, lansat de către Federația Chineză de Logistică şi Achiziţii, iar indicele de încredere industrial al Japoniei s-a îmbunătățit într-un ritm mai lent decât se aștepta. Deși PMI Chinei de 50.9 arată expansiune si este, de fapt, un vârf de creştere de 11 luni și o îmbunătățire semnificativă de la 50.1 anemic de luna trecută, a ratat estimările economiștilor de 51.2.

• Săptămâna aceasta are înainte o avalanșă de date economice, cu patru bănci centrale importante (RBA, BoJ, BA, BCE) anunță decizia privind rata dobânzii, precum și publicarea în SUA și zona euro a rapoartelor somajului. BCE, BoE si deciziile BOJ vor fi făcute publice tot joi, cu întâlnirea BoJ atrăgând cea mai mare atenție, deoarece aceasta va fi prima sub conducerea noului guvernator Kuroda.

• Datele care vor fi publicate în această săptămână vor indica probabil dacă avem o decalare aparentă a sincronizării ciclului de afaceri între zona euro și SUA care se datorează semnalării de noi creșteri ale șomajului și a contracţiei PMI pentru Euro şi pentru SUA este de așteptat pentru a vedea scăderea şomajului și o extindere în PMI. Aceasta va adăuga probabil la presiunile asupra monedei comune experimentate în ultimele două luni, din cauza crizei în curs de desfășurare, care par să iasă la suprafață în periferie.

EUR / USD

• Euro a scăzut astăzi după anunțarea unor taxarea mai mare decât era de așteptat a deponenților Băncii Cipru cu depozite peste 100.000 de euro, cauzând îngrijorări reînnoite a zonei euro asupra pieţelor. Zona euro va anunţa mâine, probabil, o rată a şomajului record și cu titluri de stat SUA care arată că va arăta o expansiune de producție puternică astăzi și o îmbunătățire a pieței forței de muncă de vineri, este probabil ca vom vedea o continuare a celor două luni de trend descendent pentru EUR / USD. Rezistența zilei probabil vine la 1.2840, cu un PMI puternic al SUA probabil va conduce spre un trend descrescător sub linia de închidere de 1.2745, cu 1.2680 fiind posibil să fie atins până mâine dimineață ar trebui să continue datorită redresării economice mult mai slabe a zonei euro în raport cu SUA.

USD / JPY

• Deși dolarul câștigă împotriva celor mai multe dintre colegele sale majore, este relativ mai slab ca yenului deoarece indicele de încredere Tankan în rândul marilor producători a crescut la -8 in T1, la -12 în ultimul an T4, dar a ratat marginal estimarea de -7. Perechea tranzacționată lateral săptămâna trecută, in ciuda marcării de 6 luni consecutive de câştiguri, cu tranzacționarea având loc într-o bandă îngustă. Rezistența zilei pare a veni la 94.40 cu rezistenţa mai îndepărtată, la 94.80, în timp ce suportul vine de la 93.57, cu suport suplimentar de la 93.00.

GBP / USD

• Cu lira în teritoriul de rezistenţă 1.5200 - 1.5270 precum și cu SUA anunțând datele puternice de industrie de astăzi care se va departaja economiile europene lente, inclusiv cea a Regatului Unit, este probabil ca vom vedea slăbirea lirei comparativ cu dolarul astăzi, cu suportul venind aproape de 1.51.

Aur

• Aur a crescut în sesiunea de timpurie din cauza problemelor din zona euro reaprinse având în vedere decizia privind depozitele neasigurate din Cipru, dar activul a pierdut repede acele câștiguri pe seama unui dolar mai puternic și date care arată o continuare a recuperării din SUA. Metalul prețios pare să fi găsit încă suport din nou pe panta ascendentă a liniei de tendință, la $ 1594. Suntem cu ochii pe o schimbare de trand și un final al fanionului stabilind obiective pe termen lung bearish față de 1544 dolari. O continuare a formaţiei poate avea drept rezultat creșterea prețurilor față de nivelul de rezistență de $ 1616.

Petrol

• WTI a lovit triunghiul său ascendent de rezistență superioară a liniei de tendință, evidenţiată în verde, înainte de a se retrage deoarece Exxon Mobil, în urma unei scurgeri de petrol, a luat decizia de a închide o conductă care transportă țiței spre coasta americană, crescând răspândirea ei cu Brent, care a redus-o la valoarea de acum 9 luni. WTI pare a fi, totuși, să găsească suport pe panta descendentă la 5 ani, cu linia de tendință la aproximativ 96.7 dolari. După cum am declarat anterior, o evadare de la nivelul de 97.55 dolari este de natură să pregătească terenul pentru o continuare a raliului din ultima lună. Preţul poate retesta nivelul de rezistență dacă PMI SUA prezintă o expansiune puternică a industriei. Suport suplimentar poate veni de la 95.75 dolari, deoarece aceasta se concentrează, nivelurile de retragerea de 23.6% din cele două raliuri care au avut loc în ultimele patru luni.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.