Sari la conținut

IronFx Blog

  • intrări
    22
  • comentariu
    1
  • citiri
    113.034

Imaginea de ansamblu 8.04.2013


scuturicip

1.261 citiri

blog-0988067001365414070.jpg

• Cea mai scăzută cifră din ultimele 9 luni privind NFP a ratat chiar si cele mai pesimiste estimări şi se adăugă la datele recente dezamăgitoare din SUA, care arată că Fed va extinde probabil stimulul monetar în 2014. Scăderea neașteptată a ratei șomajului nu a potolit presiunea asupra dolarului şi scăderea a fost atribuită în mare măsură scăderii în continuare a ratei de participare, care a lovit cel mai scăzut nivel de 34 de ani. Efectul rezultat al raportului a fost ca dolarul să piardă față de cele mai multe dintre omologii săi majori, cu excepția dolarului canadian, care a fost lovit de o creștere mai rău decât era de așteptat în rata șomajului și o scădere a numărului de persoane angajate în Canada.

• Yenul continuă cu decalajul față de omologii săi majori,deoarece contul curent japonez pentru luna februarie a încheiat trei luni consecutive de deficit, cu raportarea celui mai mare surplus într-un an, în timp ce raliul Nikkei se menţine puternic în urma stimulului fără precedent al BoJ anuntat joi.

• Deși săptămâna curentă este puțin probabil de a avea volatilitatea săptămânii trecute, un număr de economii majore vor raporta indici de preț și sentiment, precum și balanțe comerciale. Ce va acumula, fără îndoială, cea mai mare atenție dintre toate acestea, sunt vânzările cu amănuntul din SUA ce vor fi publicate vineri, ce sunt de natură de a se adăuga la preocupările privind încetinirea în redresarea SUA. În această dimineață zona euro este setată pentru a vedea a patra lună consecutivă de deteriorare a încrederii investitorilor, înainte de datele care vor indica probabil o extindere a producției industriale germane pentru luna februarie. Mai târziu astăzi, lansarea de către Banca Canadei a sondajului Business Outlook și RICS despre costurile locuinței pentru Regatul Unit sunt susceptibile de a avea un anumit impact asupra loonie și Sterling, respectiv.

 

EUR / USD

• Euro vede în prezent un vârf de Trendline cu rezistenţa benzii superioare Bollinger la 1.3075, care este, de asemenea, nivelul de retragerea de 38.2% din raliul care a avut loc în a doua jumătate a anului 2012. O linie de suport se afla la 1.2940, cu un suport mai puternic la 1.2880, care vede MA de 200 de zile și nivelul de retragerea de 50%. Aceste niveluri pot fi testate după publicarea indicelui Sentix privind încrederea investitorilor și astăzi producției industrială germane, iar mâine dimineaţă devreme indicia de comerț german și francez, care sunt menite să arăte slăbirea cifrelor pentru luna februarie față de luna ianuarie.

 

USD / JPY

• Perechea este în prezent situată la rezistenţa trendului la 98.40 după căderea sa. Rezistență suplimentară poate veni la 99.60, care este fostul suport al trendului ca urmare a raliului din noiembrie - februarie. Această rezistență poate fi testată dacă vom vedea o îmbunătățire a încrederii consumatorilor japonezi mâine devreme. Suportul în prezent vine la 97.50, cu suport suplimentar de la 96.50.

GBP / USD

• Lira a fost unul dintre cele mai mari câștigători datorită cifrelor NFP ratate din SUA, reușind să rupă puternic nivelul de rezistenţă de 1.5270. Capacitatea sa de a face acum nivelul ca suport va depinde de puterea economiei Regatului Unit semnalată de RICS cost al locuințelor ca echilibrul astăzi, cei mai mulţi inspectori așteaptă prăbusirea preţurilor la case, precum şi balanța comercială și a datelor de producție de mâine dimineață . Un oarecare suport este probabil să vină la 1.5300, care vede suportul trendului şi MA la 50 de zile, cu un suport mai puternic venind la 1.5270. Unele rezistenţe sunt probabil să fie găsite la banda Bollinger superioară la 1.5360.

 

Aur

• Aur a văzut o recuperare semnificativă după cel mai mic nivel de 10 luni a străpuns fanionul datorită datelor dezamăgitoare privind raportul de muncă din SUA şi o continuarea a stimulului Fed care ar putea avea presiuni de scădere a dolarului și, prin urmare, să fie bullish pentru aur ele fiind invers legate. Aurul este posibil să fie tranzacţionat într-o rază destul de restrânsă astăzi, cu posibilă rezistență la nivelul retragerea de 23.6% din februarie jos mișcare și de suport la 1,572 dolari, nivelul de retragerea de 50% din recenta mișcare în jos. Orice câștiguri viitoare vor găsi, probabil, o rezistență puternică la suportul trendului fanion care este în prezent la 1600 dolari.

 

Petrol

• Săptămâna trecută a văzut WTI experimentând cel mai mare declin săptămânal din săptămâna încheiată la 21 octombrie, așa cum se întoarseră de la o rezistență puternică trend după lansarea din SUA a datelor slabe pe piața muncii. O relansare a violențelor în Nigeria, al 8-lea cel mai mare producător al OPEC, ar putea vedea o scădere viitor în producția de petrol a țării, astfel, având probabil un efect de creștere asupra prețurilor globale. WTI va vedea probabil câteva zile de consolidare ca urmare a declinului abrupt ce a avut loc săptămâna trecută și având în vedere lipsa unor importante anunțuri de date din SUA în următoarele zile. Rezistenta pentru astăzi este de natură să vină la 93.5 dolari, cu suport slab la 92.30 dolari și un suport puternic la aproximativ 91.70 dolari.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.