Sari la conținut

3cent

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 3cent

  1. Ai putea citi daca permit asta in conditiile de deschidere de cont la citiva din brokerii online mai cunoscuti,nu? :D De fapt,si eu caut un broker online mai bun decal Marketiva :D .

    incearca www.oanda.com

     

    ei accepta scalp. daca esti de acord cu 50:1 max leverage, si ai cont PP e bine, au cel mai mic spread posibil. succes !

  2. Semnale:

    Semnal long cand lumanarile HA descendente (rosii) au atins canalul desenat de PriceChannel si apoi isi schimba culoarea in albastru.

    SL – la valoarea indicata de PriceChannel (dunga albastra subtire de jos).

     

    Semnal short cand lumanarile HA ascendente (albastre) au atins canalul desenat de PriceChannel si apoi isi modifica culoarea in rosu. SL – la valoarea indicate de PriceChannel (dunga albastra subtire de sus).

     

    De obicei, HA da semnal mai devreme, dar uneori HA si PriceChannel_Stop dau semnal in acelasi timp.

     

    Semnalele sunt cu atat mai corecte cu cat timeframele folosit este mai mare (4 h sau mai mult). Asta cand piata e in range. Cand piata treneaza, e choppy, semnalele date in aceasta perioada nu sunt urmate de miscari ample si riscul de a atinge SL este mare.

     

    De aceea, am adaugat un filtru, care sa ajute la eliminarea semnalelor false: TriggerLinesAlert.

     

    Daca va asteptati la descrieri a forumulelor matematice care stau la baza indicatorilor folositi, :) imi pare rau, dar nu ma pricep.

    TLA isi schimba culoarea din albastru in rosu cand identifica o crestere a pretului si din rosu in albastru cand isi identifica o scadere.

     

    Pentru mine, cel mai bun mod de a folosi TLA ca filtru este sa iau doar semnalele care corespund unei valori ridicate pentru TLA atunci cand intru short si invers, o valoare scazuta, cand intru long.

     

     

    Daca pretul merge in directia scontata, mut SL-ul la valorile indicate de PriceChannel_Stop (punctele cyan sau magenta mici).

    Ca urmare a unei intzelegeri anterioare cu tine :( reiau nedumerirea mea

     

    Anume, care este exact semnalul

    A) cand lumanarea atinge price channel

    B) cand isi modifica ''dansa'' culoarea?

    C) apoi lumanarile tre sa atinga canalu oricum sau numai cu corpul intreg

    D) trebuie sa asteptam sa se inchida lumanarea in chestiune sau semnalul e dat si in timpul desfasurarii lumanarii

    D1) sau la culoare schimbata.

     

    Imi pare rau da eu fara un semnal clar nu pot folosi sistemu, (de fapt fara semnal clar nu exista sistem, doar ma uit la ecran si ... gata imi dau seama dupa 15 minute, cand nu mai e volatilitate ca tre sa intru si eu :D.

     

     

    Ash dori sa explici mai pe larg te rog.

     

    PS Daca cineva a intzeles clar semnalul de intrare si nu isi pune intrebarile de mai sus il rog sa incerce sa posteze ceva relevant.

     

    Multzumesc tuturor,

     

    3CENT

  3.  

    Despre Interbankfx

    Am cont la ei si nu am avut probleme. Nu m-as putea lipsi de Metatrader si de expertii la care am muncit luni de zile sa ii fac profitabili. Am investit 500$ la ibfx si am facut o singura extragere de 500$ in momentul in care am inceput sa prind cheag, ca sa imi recuperez investitia initiala. La ora actuala am in jur de 3000 in cont, bani care sunt efectiv castigati, nu am investit un leu in ei. Nu ma gandesc sa ii scot, macar pana la 10000, desi in ultima luna am mers in pierdere (am avut aproape 4000). Si nici macar timp prea mult nu am investit, banii sunt castigati jucand majoritatea tranzactiilor cu un expert (program in MT3). Extragerea a durat 6 zile dar a prins weekendul (a fost facuta intr-o joi). Eu ii consider un broker bun, si nu cred o prea mult din ce spune tipul de la linkul tau. Se poate ca unii clienti sa aiba probleme, si sunt sigur ca ibfx nu sunt sfinti. Dar hai sa facem un mic calcul.

     

    "I was doing 2-3% a day on the account and felt I could last through the problems until they got fixed. They got worse."

     

    "There was no liquidity on my average 25 lots per trade, ¼ of the size that they guarantee."

     

    "I am a success story. I funded an account with $1000 18 months ago. I now have a solid strategy and over 7 figures. Isn’t that what everyone who gets in this game is aiming for? If so, DON”T USE INTERBANK. Whether you have $1000 or millions, find a broker that will be honest, communicate and do their best to truly honor the claims they make as a broker. Interbank is not that broker from my very real experience."

     

    Intr-adevar, pornind cu 1000 si facand 2% pe zi se ajunge in 18 luni la 1.200.000, dar exactitatea se opreste aici. Vorbind de 3% suma poate ajunge la 40 de milioane, ceea ce e deja de 8 cifre. Presupunanad ca omul avea undeva sub 10 milioane, atunci de la un milion-doua in sus, cele 2 procente zilnice inseamna 20000-40000 pe zi, over. Nu vreau sa zic aici ca putea sa scoata banii astia cu de amanuntul si sa duca o viata frumoasa, fara sa isi mai creasca contul, sa stea la cateva sute de mii acolo... hai sa ramanem totusi la partea matematica. Jucand 25 de loturi, adica profit de 250 de dolari pe pip, omul avea un randament de 80-160 de pip pe zi la 2% (la 3% iese 120-240 pip pe zi!!!). IN FIECARE ZI, in medie. Dati-mi voie sa ma indoiesc.... poate juca doar gbpjpy si castiga de fiecare data... dar nici asa nu iese... "Unii isi inchipuie ca restu e prosti"...

     

    Pe mine m-ar fi coafat mult mai bine niste extrase de cont cu alea 7 cifre... Ca sa aiba crezare... (sau se zice credibilitate?) :)

     

    Later edit: omul nu zice ce era mai important: a scos banii?? a incercat sa scoata banii si nu au vrut sa i-i dea? Daca si-a scos banii, e cea mai buna dovada ca brokerul e serios. Eu m-as fi multumit si cu un sfert din bani, la urma urmei am investit 1000 si am luat in 18 luni 250 de mii... Unde nu da norocul ala peste mine??? Exista doar o singura categorie de brokeri neseriosi. Aia care nu iti dau banii cand vrei sa ii scoti, sau te poarta pe drumuri suficient de mult timp. Daca plateste, e serios. In rest e doar vina ta, daca nu ai ce sa scoti de la ei...

     

    nu cred ca e 100% adevarat in ce spui. Poate tu faci swing trade , ai un target de 70-100 pipsi la o pozitzie si nu te intreseaza un slippage de vreo 3-4 pipsi, si din punctu tau de vedere nu prea te intereseaza 2-3 pipsi cand pozitzia arata 100+ o inchizi, pur si simplu.

     

    Dar ia gandeste-te ca altu face intraday. Nu zic scalp sa nu par exagerat, dar intraday, si in plus urmareste 6 valute deodata . Cu 6 tzinte mobile pe intraday poate prinde vreo 10 pozitzii open+ close pe zi, nu?

     

    daca targetul lui pe total e sa zicem de 100 pipsi pe zi, targetul mediu pe o pozitzie e 10 pipsi. E, cum crezi dumneata ca se descurca omul asta daca are un spread mediu de 4 pipsi la open, altzi 4 pipsi la inchidere si altzi 2-3 pipsi in medie la slippage. asta saracu cam cat face el tot atata da si la broker, ceea nu e si situatzia ta cu swing trade.

    Ori, parerea mea e ca un broker bun nu e facut doar pentru cei ce fac swing, ci pentru toata lumea, nu? De fapt un broker adevarat e ala care multzumeste scalperii, ca astia sunt cel mai greu de multzumit. daca rezolvi pb scalperilor, atunci e greu sa ai pb de la ceilaltzi.

     

    PACE

  4. Aceasta este o idee mai veche decat noi insine, si a fost incercata incepand cu anii interbelici pe piatza londoneza si americana.

     

    Foarte foarte concis ideea consta in specularea ineficientzei pietzelor si, sincer cred ca era fiabila atata timp cat tu, ca broker te miscai mai bine decat piatza.

     

    Nu cred ca se poate face ceva acum, la 3MB/ sec download efectiv ( abonament normal de internet) plus Pentium D core + 3gb viteza , etc.

    Orice broker are un sistem de alerta care interzice astefel de operatziuni prin pretzurile care tzi le da tzie.

     

    Referindu-ma la o interventzie anterioara in legatura cu bancile, intradevar, bancile cumpara si vand valutele din pereche, la curs SPOT ( T+2 in limbaj bancar) ceea ce inseamna ca ele chiar livreaza ce au vandut si primesc ce au cumparat in suma reala, si livrare in 2 zile.

     

    SWAPUL insa nu cred ca reprezinta exact ceea ce s-a scris acolo.

    Swapul este un contract de schimb de valute in care ideea principala este ca se mentzioneaza la inceput ( adica la deschiderea pozitziei) data exacta in care se va face operatziunea inversa intre aceleasi partzi.

     

    exemplu : eu sunt BANCA DACIA FELIX (BDF) si fac un swap pe EUR/USD cu BANCA ALBINA la cursul de 1.2750 pentru 500.000 EUR buy cu inchidere in 60 zile la data de....

     

    Asta inseamna ca eu BDF va primi 500.000 eur si BDF va da 1.2750*500.000(= calculeaza!) USD Bancii Albina. Peste 60 de zile se inchide swapul iar BDF va da 500.000 EUR si va primi 1.2750*500.000 USD

     

    Observatzi ideea principala aci : cursurile sunt aceleasi pentru 60 zile diferentza. totusi intre timp curge o dobanda pentru fiecare valuta dinn

    cele 2 insa profitul / pierderea consta in diferentzialul de dobanda dintre cele doua valute. Sunt formule de calcul care stabilesc pretzul de swap in functie de pretzul spot la momentul respectiv ( pretzu curent), durata SWAPULUI, si evental evaluarea cursului peste 60 de zile ( la inchidere eu va trebui sa am suma din contract , ca sa primesc contrapartida, si daca nu o am va trebui sa cumpar ce imi mai trebuie ca sa completez)

     

    SWAPUL este intens folsosit de catre banci pentru ca de f multe ori sunt depozite ale clientzilor in diferite valute si la expirarea depozitului mie imi trebuiesc banii (depozitul care expira in moneda depozitului)Ca o alta paranteza - daca o persoana depune x CHF ( de ex) intr-un depozit pe 3 luni banca va folosi imediat acel depozit, CHF aia se transforma de zeci de ori in alte monede , in tranzactii, ca altfel banca ar muri, iar la expirarea depozitului banca cumpara inapoi suma in valuta respectiva ca sa plateasca clientul.

     

    O digresiune cam lunga dar sper ca m-am facut intzeles in legatura cu swapul.

     

    PACE

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.