Sari la conținut

surfer24

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

surfer24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Woooooowwwww!!!! Ce profituri!!Pai daca as avea eu profituri asa de mari cum ai tu in pips nu as rezista sa nu fol un leverage de max 50:1 si deci sa scot al naiba de mult profit in $$. Oricum daca ai profituri(in pips) de genul acela constant atunci ma inclin in fata unui maestru! comentariu adresat lui nicugh(pe baza imaginilor atasate )
  2. Salut! Am citit cam toate posturile de pe forumul vostru si tin sa va multumesc,m-a ajutat foarte mult!(am pornit de la "ce o vrea sa spuna prin broker?adica nu mi fac tranzactiile singur?si cum adica Ask=oferta?" No Comment:biggrin: pana la a incepe sa invat analiza tehnica!.Mai am enorm de multe de invatat dar cu toate astea am planuit ca peste 2 luni sa ies pe un cont real.Stiu ca aproape sigur il voi face praf dar in 2 luni mai invat eu destule(avand in vedere cat am reusit sa invat in aceste prime 3 saptamani) si in plus incep pe Oanda cu vreo 100$ deci nu ar fi mare pierdere.aaa si tin sa multumesc ffff mult FataMorgana pentru posturile despre Candlesticks!!http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' /> Asa!So, dupa cum sunteti probabil obisnuiti cu intrebari stupide puse de incepatori ,hai sa va agasez si eu cu cateva: 1.aceasta este adresata lu' FM pentru ca din cate imi amintesc si ea fol Oanda,dar desigur oricine altcineva care face trade pe real pe Oanda poate sa ma ajute :ce diferente exista intre FXGame si FXTrade(in sensul:pe Game eu uneori am o intarzaiere de cand deschid o pozitie si pana ordinul imi este confirmat(3-8 sec) deci pe FXTrade se intampla asta?si orice alte diferente oricat de mici(inafara de cea emotionala desigur ) 2.FM, intr-un post ai zis ca ai un leverage de 20:1 pe Oanda.Prin asta vrei sa spui ca asa ti l ai setat tu nu?,pentru ca pe Oanda leverage max este de 50:1 pe majores si intradevar 20:1 pe celelalte.So, intrebarea mea stupida este :indiferent de cat depun in cont am acces la orice leverage de la 10:1 la 50:1pe Oanda (cu specificarile de majores desigur!)? 3.Am tot vazut sfaturi de genul"daca incepi cu o suma sub 1k sa gasesti un broker care iti ofera cel putin x $/pip".Pai asta nu e in functie de perechie, suma si leverage-ul pe care il folosesti/ad daca am 1k si fol un leverage de 20:1 pe demo pot ajunge pe anumite perechi si la 4$/pip 4.Aaa si una din top asa (care probabil ca nu are nici o relevanta dar stiti cum e romanul!..gandeste prea mult ... in cazul in care ai deschis un cont pe real la un broker (sa zicem Oanda atunci cand vinzi/cumperi defapt vinzi la si cumperi doar de la clienti ai acelui broker?sau de la traderi de la orice broker din lumea asta mare....? ...promit sa revin cu si mai multe intrebari care mai de care mai "inteligente" pe parcurs ce mai invat ps:era sa uit! interest dupa cate am inteles inseamna "taxa pe care o platesti pt pozitiile overnight nu? so de ce imi apare in istoricul tranzactiilor de multe ori : transaction:Interest si este pe plus(cativa centi pana la cativa dolari)? Va multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.