Sari la conținut

madalinilie

Traders
  • Număr mesaje

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de madalinilie

  1. Este luna august, am facut 10 luni de la prima transa de bani...din 1300 $ total trimisi initial acum am 202 $ in cont...de la loturi de 20.000 am ajuns sa tranzactionez cu 500...1000 cu mare frica (vb vine, nu frica in adevaratul sens, mai mult prudenta...)...timp nu prea am (de fapt, am program de la 9 la 18, si ne-au bannat multe site-uri printre care si Oanda...)...inca ma zbat...de lasat nu ma las, chiar de-o fi sa ramana un hobby, chiar daca voi trece vreodata la trading adevarat...ce mi-a pus mie capac in 2 dati diferite, in care intr-o singura zi am pierdut aprox 500 $ este piramidarea ...hai ca isi revine..uite acum...hai sa mai pun unul, ca mai mult nu se mai duce...si s-a dus in ambele dati...inainte vedeam ordine cum stau pe plus sau minus cu 100-200 $...acum cand imi ies 10 $ la un ordin ma bucur...ideea e: in loc sa ma axez pe calitate (pipsi) m-am axat pe cantitate ($)...ce bine era daca faceam greselile alea cu ordine de 500 $ si nu de 10.000 !....acum lucram altfel, ca aveam ceva banuti in cont si oleaca mai multa minte....

     

    Persevereaza si o sa reusesti.

     

    Bafta,

    Madalin

  2. poi frumos sa-l inviti si tu la o partida de orice ce te pricepi mai bine (ma intreb de ce nu o fi facut invvitatia la o partida de sah sau bere :) ) fiecare invita pe fiecare la ce se pricepe mai bine invitatorul fara sa se gandesca daca invitatul stie :)

    misto!

    Se mai inghesuie careva?

     

     

    Si eu ma bag.

     

    Madalin

  3. Cei interesati pot gasi graficele pentru EURRON si USDRON de la SaxoBank la adresa: http://forum.vamist.com/grafice-eurron-usdron.html

     

    Sunt puse separat pentru ca unele versiuni de browsere se blocheaza de la un bug (nu stiu daca e de la scriptul de la Saxo sau de la motorul Java)

     

    Folositi meniul "Instrument" ca sa schimbati intre EUR si USD

    Salut,

     

    Stefan incearca sa ajute- daca e sa veniti cu comentarii veniti cu constructive va rog.

     

    Multumesc,

    Madalin

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.