Sari la conținut

RuuM

Traders
  • Număr mesaje

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de RuuM

  1. Ce vad eu gresit in ce ati numarat, valu 3 cu rosul este cu overlap si nu are voie se poate dinstinge cu usurinta pe tf de D grupuri de cite 2 care ar coincide cu un val terminal posibil ca abia acolo valul 3 albastru sa fie gata .Momentan avem 127% din virful anterior se poate iterpreta ca un iregular care poate sa duca si pina la 161%.Daca trece si de 161% se reface toata analiza undeva este gresit interpretat.

  2. Daca pentru tine care esti cu experienta in analize eliot nu ai indentificat de care [iii] vb. ... Nu vreau sa fiu rau cu nimeni dar unde are valuri numerotate cu [iii] doar unul singur are structura de abcxabc .Este vorba de primul [iii] de la stinga pe trend de buy. Mai jos ai o numaratoare la usd\cad dublu zigzag care este facut in jos la D este vorba de (a)? ,arata chiar foarte bine cu un (b) rapid semanind foarte mult cu un impuls ratile de baza sunt 78% si 100% , un abc frumos dar vad ca a oprit la egatitate adica a=c (390\410pips)(fibo 1.414% cu 70%).Asta ma da peste cap pentru ca indici(S%P DJ au de mers in sus ),cel putin asa arata ,iar la euro ma astept in jos , la indice doar in sus si astea impreuna nu da bine , din cauza asta am spus ca este posibil ca euro sa fie un X aici jos si sa urcam iar.La euro am (1)(2)(3)(4)(5),[1], i ii iii in jos acum termina iv in sus 1.2830 ar trebui sa fie ultima reszitenta pentru iv posibil sa fie gata deja.daca sparge in sus inseamna ca este 12345[A]abc[C]X nu am trecut si valul si[2]. asta ar fi varianta fara iregular :biggrin: . Ce ma face sa cred ca in jos avem impuls este timpu. am uitat sa spun de cad ultimile valuri in jos de la [iv] sunt din trei deci pare a fi patern terminal la W acum sa vedem corectia sper sa nu faca cu iregular la W ca altfel stam pe valuri doar de dragul de a <:-P .

  3. Ai grija cum numeri in [iII] ai 7 valuri cum ai reusit sa indentifici ca val impulsiv? arata abcxabc este vorba de EG.fibo si timp au un rol important.

    am_kabibi ai grije sa nu fie 1 2 i ii la euro acum in sus ar fi un iv nu exclud si varianta unui alt X in jos la D.

  4. Un lucru te rog doar: materialul expus sa nu va aiba in calitate de autor.

     

    :D . Bun asa o sa fi singur care posteza analize. Ai grija la chf eu vad alceva acolo o sa postez la momentul potrivit(legat de analiza postata pe alt forum) dar pina termina o sa dureze, un indiciu ar fi volatilitate mare pe buy si sell cu o crestere usoara in timp.Sa vedem cind termina ce a inceput acum in jos.

  5. :D Foarte bine poti sa pui ce vrei tu dar fara impuls si 5 esuat mai ales in valuri 3. Incearca sa vezi in sus grupuri de abc x abc x vezi ca ai ceva valuri egale (a=c) acolo care se repeta .Daca nu vezi egalitatea spune sa pun o pictura.
  6. Vezi ca ai ceva egalitate acolo linile trasate pe verticala. caderea de vineri este un abc frumos, in sus nu este terminat posibil un top sau 1.219

     

    Offtopic
    daca vad ca umbli cu 5 failed o sa ramai singur care posteaza anlize eliot.daca tot pui macar pune-l unde trebuie si cind trebuie.
  7. Multumesc de raspuns dar prefer un tf W sau M in jos o vad si eu din 5 dar problema mea este ca nu stiu ce am pe M. Putin mai sus am postat o analiza.

  8. Am editat postul anterior.Rog pe cei de la curatenie :D sa stearga ducerea in eroare cu analize de moda veche.Astept cu nerabdare urmatoarele anlize facute de d-voastra.

     

    Cu stima.

     

     

    Offtopic
    Domnule am habibi :D avem aici analize elliott pe care sa pus praful, cei care vor sa invete pot citi toate analizele si vor putea vedea ce a facut pretul dupa postare. Vor avea posibilitatea de a invata din greseli sau reusite.
    • Upvote 1
  9. Hai sa trecem putin peste un patern.

     

    1)Iregular Esuat – in functie de lungimea undei b fata de unda a, piata se afla intr-o pozitie puternica, urmatoarea avansare trebuie sa fie mult mai mare decat avansarea de dinaintea undei a. Atingerea liniei de trend opuse de catre unda c nu a neutralizat taria indicata de unda b, dar poate indica faptul ca aceasta corectie poate fi urmata de o unda x facand astfel ca intreaga corectie sa fie doar o parte a unei formatiuni mai Complexe(vezi poza pentru TL).Unda x la noi a fost anulata de cele 5 valuri in jos.

     

    2)Iregular esuat.Acest pattern devine clar o dată cu trecerea valului -b mai mult de 138,2% din val – a. Ca valul b să devină lung, valul –a şi valul –c devin similare în preţ. Acest pattern este semnulul puterii post-action market. Valul –b trebuie să fie mai mare decât valul –a în preţ. Valul –c trebuie să nu se retragă tot peste valul –b. Valul c în general este egal in relaţie cu valul –a în timp şi preţ de egalitate ori de raţiile fibonacci. Aceste pattern se poate întalni în progresul numărării:

    -valul 2,4 (înainte de valul extins).

    -valul b (înainte de elongated –c din flat)

    -b (zigzag în care valul –c este cel puţin 161% din -a)

    Sunt mult mai multe de spus despre acest patern ,cit se retrage c sau timp etc.

     

    Bun acum ca am sters putin praful peste paternul iregular esuat las la alegera ta:

    1)sa treasezi lini o\B si mutat pe A(pentru a vedea daca C a neutralizat puterea lui b)

    2)sa masori ratia fibo. lui B fata de A

    3)sa masori valul A(in pipsi) si valul C pentru a vedea daca avem egalitate(se poate muta fibo de pe a pe c pentru a vedea egalitatea valurilor).

    Iar legat de primele valuri cele notat cu alb(3\4) am in vedere si posibilitatea unnui alt val i ii(intern)care asta ar duce la anularea valui i (verde)(care asta ar semana putin cu numaratoare d-voastra)vezi aici.

     

    Am vazut mai multe interpretari(exemple) la elliott decit la Biblie.Asi fi bucuros ca pozele atasate sa fie singurul mod de exprimre(legat doar de analiza elliott). Comentarile legate doar de patern ,fiecare stie ce are de facut cind vede o anliza (sapa adinc in materia cenusie sau citeste paternul care este prezentat), nu vreau sa invat pe nimeni elliott, consider ca pozele sunt suficiente pentu a explica opinia mea. Singurul mod in care adevarul iese la lumina este timpul asa ca hai sa lasam ca raspunsurile sa vina de la sine.Dupa cum am spus in postarea anterioara eu merg cu trendul nu cu elliott

  10. Interpretarea gresita a valurilor se fece cu usurinta nu vreau sa spun ca nu ai numarat bine(am postat pentru a vedea si alta parere). Valul 4 corectat aproximativ 44%(sau 68%)de regula ocupa cel mai mare timp dint toate valurile existente 123,asta indica posibilitatea unui val 5 alungit(exista si posibilitatea ca valul 1 si 3 sa fie aproximativ egale pentru un 5 alungit)in cazul nostru 3 si 5 sunt valuri extinse.Iar iregularele (maxim de 168%)valul c rar trece de punctul de origine al valului a(punctul 0 lui a).Eu merg cu trendul nu cu elliott.

  11. Daca urmaresti si timpul A C de multe ori sunt egale ca timp sau pret(des intilnit tf mic). Daca strica aceasta simetrie este clar acolo ai un impuls. Intradevar nu mereu tin aceste abc dar o marire de tf te poate face sa vezi mai bine unde te afli. zupu clasic te poate ajuta sa vezi mai bine valurile

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.