-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Analiza pe GBP/USD se bazeaza ca si analiza pe EUR/USD pe teoria lui Andrew Pitchfork. S-au scris carti intregi pe tema asta si exista materiale suficiente pe net despre subiect ( nu mai intru in amanunte). Intuitiv sau nu, fiecare canal din acesta iti spune ca atunci cand pretul atinge linia de sus ( Upper Line) si nu iese din canal ( adica se intoarce de la UPPER LINE) trebuie sa vinzi, iar cand ajunge la linia de LOW ( respectiv LOWER LINE ) si nu iese din canal, trebuie sa cumperi. Am uploadat mai multe imagini, pentru a avea o imagine mai de detaliu pentru aceasta pereche valutara, atat de tranzactionata de speculatori datorita profitului pe care-l aduce. Cu toate ca…
Ultimul răspuns de ovidiubenone, -
Iata un setup short pe chartul de 8h, dupa parerea mea de categorie B datorita traficului si spatiului intial de dezvoltare pina la zona de management!
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
Analiza mea pentru EUR/USD se rezuma la urmatoarele doua canale, unul ceva mai vechi si unul care abea se formeaza pe TF de 4H dar care pe un TF mai mic este deja conturat. Dupa cum se observa din imagine practic pretul a oscilat intre cele doua extremitati ale canalului si linia mediana. Pe moment pretul nu a trecut inca de linia mediana a "canalului" major. Daca va trece nu va face altceva decat sa urmeze cursul in sensul canalului mai mic si probabil ca-l vom vedea pretul undeva catre linia de jos a canalului mare. Numai bine.
Ultimul răspuns de Massenna, -
In primul rand va salut pe toti aceea care vor da citire acestei analize. In al doilea rand nu trebuie sa luati de bun ceea ce am analizat eu. Analiza mea poate fi total gresita. Dar este ceea ce gandesc eu si nu altii. Numele meu este Oltciter si sunt un loser.http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' /> Sa incepem: Chart TF 1H: Trasarea unor linii de trend intre punctele high ale candelelor situate la orele 06.00/06-Iun-07 si 22:00/06-Iun-07, si intre punctele corespunzatoare pe RSI si MACD ne vor indica o posibila divergenta ascunsa bearish de tip LH-HH (lower high -higher high). Chart TF dail…
- 2 răspunsuri
- 2,1k citiri
Analiza pe termen scurt, Elliot wave, varianta nr. 1
Se pare ca s-a format un triunghi simetric pe usd.jpy . Mai intai sa vedem ce este un triunghi simetric: Teoretic: Daca totul este ok trebuie sa vedem care este Targetul: Parerea mea este ca va penetra rezistenta, spun acest lucru pentru ca daca ar vrea sa penetreze suportul nu ar mai fi valabil semnalul, deoarece nu mai are timp sa se duca in jos, va intra in "no zone" . Oricum nu sunt 100% sigur ca patternul va functiona, se poate sa se duca in jos, va intra in no zone iar pattern'ul nu va mai fi bun.
Ultimul răspuns de sgherman, -
Dupa datele mele am ajuns la un top local de unde pretul se v-a corecta cred pana la 50% fibo(831) iar apoi v-om trece de haiul precedent. Target presupus 875 Va urez succese!!!
Ultimul răspuns de Apollo, -
Cred ca începe mişcarea spre sud Va fi repede si lunga
Ultimul răspuns de Apollo, -
- 2 răspunsuri
- 4,1k citiri
nu ma pricep deloc la analiza fundamentala dar se pare ca pin barul de sapt asta vrea sa anticipeze raspunsul de la referendum.
Ultimul răspuns de deleted on request 01, -
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu,
-
Alaturat atasez un setup daily de categorie A pe GBPNZD! O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte!
Ultimul răspuns de oltciter, -
Pin Bar daily Pin Bar Weekly Later edit: datorita setup-ului, daca pretul sparge maximul atins saptamana trecuta, poate vedem cresteri seminificative pe aceasta pereche. M-as bucura sa apara si alte pareri, in special contrargumente si analize din perspective diferite. Multumesc
Ultimul răspuns de Gigelul, -
Eu acum am deschis un cont pentru buy ul asta
...
Ultimul răspuns de danpav86, -
Tranzactioneaza cineva aceasta pereche ? Consider ca a ajuns la un suport important . EUR a avut cateva stiri pozitive in special "German Business Climate" , tinand cont ca bancile s-au imprumutat aproape pe gratis de la ECB , cred ca va ajuta EUR sa urce fata de loonie. Totusi sa nu uitam ca si loonie-ul a avut cateva stiri poztive in ultimele zile. Pareri ? Eu am intrat long la 1,34 , cu un S/L la 1.3360 , TP1 la 1,34750 (Daily pivot) , iar daca continua voi ajusta S/L pe 1.34 si voi duce TP putin sub primul R1. NU recomand cu caldura aceasta tranzactie , dar daca totusi intrati pe long , nu riscati mai mult de 3% din cont ! Ajustati pozitiile in functie …
...
Ultimul răspuns de oltciter, -
Pentru o zona de range destul de bine definita acest setup short pe 4h se poate incadra in categoria A
Ultimul răspuns de gigi, -
USD/SEK,Weekly view(16-20.01),4Hours Chart- Price has found resistence at 7,0397(Monthly R1) and 7,0131(Weekly R1). - Bearish Probability as a Retracement in the Uptrend on 4H chart, could break Weekly R1 and reach 6,9275(daily pivot maybe confluence with 30 and 50SMA), further 6,9072(confluence between Uptrendline, Weekly Pivot and 100SMA, and 61,8 fibonacci). A deeper retracement could find support at 6,8644(200SMa confluence with Monthly Main Pivot). - Bullish Probability without retracement would Break the Monthly R1 and reach 7,07(Weekly R2) or even 7,176(Weekly R3) before a Bearish Retrace.
Ultimul răspuns de Tiberiu, -
USD/NOK,Weekly View(16-20.01),4Hours Chart- Price has found Resistence at 6,0845(Weekly R1). - Bearish Probability would retrace to 6,01(Daily pivot confluence with Uptrendline), break it and go further to 5,9869(confluence between Weekly Pivot and 100SMA), or even 5,9338-5,90Area(200SMA, Weekly S1, Monthly Pivot, 61,8 fibonacci). This Key area holds the uptrend on 4H chart. - Bullish Action without an important retracement would break weekly R1 and reach 6,106(Monthly R1), further 6,1376(Weekly R2) or even 6,2352(confluence between Monthly R2 and weekly R3).
USD/SGD,Weekly View(16-20.01),4Hours Chart- Price is moving sideways to Bearish in the 4H timeframe. - Bullish Probability would have to break and confirm the 1,294(200SMA confluence with Monthly Pivot and Downtrendline) to reach 1,3018(Weekly R1) and 1,3076(Weekly R2). - Bearish Probability would break 1,2918(Weekly Pivot) and 1,29(daily Pivot confluence with uptrendline and 30 and 50 SMA) to reach 1,286(Weekly S1) and 1,277(Monthly S1 and Weekly S2)
Începând de luni 21.1.08 aştept o mişcare impulsiva de aproximativ 150 de pipsuri.
No coment
Iata un setup CHFJPY pe chartul H4. Ca de obicei las imaginile sa vorbeasca!
Aştept nivelul corecţiei undeva la nivelul 1.1400 (cred ca va fi una rapida )
...
Ultimul răspuns de Cityzen, -
No coment. Super analiza.
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 121 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum