Sari la conținut

FxPro

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de FxPro

  1. Dragi Forumisti,

     

    Va multumim inca o data pentru participarea activa la acest concurs, dorim de asemenea sa ii felicitam pe cistigatori si sa ii informam ca toate demersurile necesare au fost efectuate si in scurt timp primii 5 vor intra in posesia premiilor (care vor fi convertite in valuta respectiva a conturilor lor FxPro), va uram la toti mult succes si speram ca la editiile viitoare ale acestui concurs sa se inscrie cit mai multi participanti %%-

     

     

    Ne cerem scuze pentru faptul ca la momentul actual site-ul in limba romana este indisponibil (dupa cum am mentionat anterior, el a fost tradus in totalitate dar din pacate este inca 'under construction', ) speram ca in scurt timp cei de la IT vor termina procesul de incarcare si varianta romana va fi iarasi disponibila, la fel este si cu live chat-ul roman din motiv ca e direct conectat cu site-ul FxPro.ro, in orice caz operatorii romani va sunt disponibili pe chat (pentru asta trebuie sa accesati chat-ul general si sa rugati sa fiti transferati spre un operator roman) sau direct pe email la info@fxpro.ro sau support@fxpro.ro

     

     

    In cazul in care aveti oricare intrebari, sugestii, etc, va rugam sa ne contactati la telefon, email sau live chat.

     

     

    Cu deosebita consideratie,

    Echipa FxPro.ro

     

    FxPro.ro

    EuroOrient Securities & Financial Services Limited

    ____________________________________________________

    Reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (numărul de licenţă 078/07)

    Adresa : 4 quai Papacino

    06300 Nice, Franta

    Tel: + 33 4 92 00 72 50, Fax: + 33 4 92 00 72 59,

    Mail to: info@fxpro.ro

    Web: www.EuroOrient.eu;

  2. Casuta enable DDE server: nebifat

    Cum poate influenta asta viteza de conectare, cotatiile, ori "inghetarea" platformei??? Scrisul in bufferul DDE ia mai putin de o milisecunda (cateva microsecunde de fapt). Un rightclick de mouse pe chart ia mult mai mult timp pentru deschiderea meniului pull down, haha... Mi se pare un pic de abureala dinspre FxPro =)), sa arate ca se intereseaza..

     

    Nu de alta, dar la unii nu se poate fara DDE, pentru ca au nevoie sa exporte cotatiile spre diferite alte programe scrise in C or chiar spre MS Excel in care se fac calculele si statisticile. Eu zic ca setarea pentru serverul DDE nu conteaza. Partea cu proxyul si celelalte chestii, well... asta are sens, daca nu e setata cum trebuie, s-ar putea sa aveti belele cu conectarea sau inghetarea platformei. Nu este cazul meu, totusi, cel putin la asta ma pricep. Partea cu omoratul tranzactiilor imediat ce sunt deschise (si taxarea spreadului, normal!) de asemenea nu are nici o explicatie... decat in serverul brokerului.

    Ideea de baza nu consta in casuta DDE propiu-zisa, dar in setarile standard pe care le sfatuim clientilor nostri sa le efectueze printre care intra si disable dde server, desigur ca in cazul in care cineva are nevoie sa isi bifeze enable dde server sau sa isi debifeze enable news, acest lucru nu o sa se rasfringa direct pe viteza platformei, eu nici nu am afirmat asa ceva.

     

    Casuta enable DDE server: nebifat

    Punctul al doilea nu se potriveste, pentru ca la demo nu exista decat un server %%-

    Pe varianta demo exista 5 servere si anume FXPRO-DEMO.NB, FXPRO-DEMO.TC, FXPRO-DEMO.AS, FXPRO-DEMO.AS, FXPRO-DEMO.US SI FXPRO-DEMO.FIRST (prin urmare punctul 2 se potriveste foarte bine)

     

    Casuta enable DDE server: nebifat

    Puntele 4 si 5 - abureala. Updatarea platformei la broker e dublu-bufferata, nu se updateaza nimic care influenteaza comunicarea cu clientii, iar platforma clientului (aia care o instalati voi, adica MT4) nu face verificare automata de update decat la pornirea sistemului, sau manual (atunci cand lansati voi check for update, si vedeti fereastra lui live update pe ecran).

     

    5. Va rog nu uitati ca foarte mult conteaza si ce provider de internet folositi, precum si viteza, calitatea, transferul de date, etc.

     

    O Abureala? Da!!! ;) In cazul in care cineva este conectat la un WIFI sau la o retea cu o calitate de emisie slaba, sau chiar la dial up (daca mai exista asa ceva undeva in Romania %%- ) atunci ipoteza ca providerul, calitatea de emisie, viteza, transferul de date, eventualele deconectari, etc pot influienta platforma este ceva absolut logic si nu e deloc o abureala, cel putin asa cred eu si alti oameni care au intilnit astfel de probleme.

     

    In final, post-ul anterior a fost o simpla tentativa de a ajuta pe acei care au nevoie de acest ajutor si in cazul in care cineva nu este de acord cu sfaturile pe care le-am furnizat, are toata libertatea sa nu le foloseasca, probabil ca din cei 108 concurenti ai acestui concurs, cineva chiar a avut nevoie de aceste indrumari.

     

    O seara frumoasa tuturor.

  3. Stimati Participanti,

     

    Exista mai multe lucruri care pot influienta actualizarea cotarilor de paritati si a graficelor si prin urmare de a ‘Ingheta’ platforma, dar acestea pot fi remediate usor.

    Presupun ca majoritatea au setat platforma in limba engleza, deci prin urmare o sa incerc sa va indrum folosind meniul englez.

     

    Primul lucru pe care trebuie sa il verificati este sa accesati rubrica de sus tools/options si in submeniul server (primul submeniu) verificati exactitatea urmatoarei informatii :

    Server : EuroOrient-Demo - EuroOrient Securities&Financial Services Ltd

    Casuta data center auto configuration : BIFAT

    Casuta enable proxy server: nebifat

    Casuta keep personal settings and data at startup: BIFAT

    Casuta enable DDE server: nebifat

    Casuta enable news: BIFAT

     

    In cazul in care la Dvs setarile nu sunt conform celor expuse mai sus, efectuati modificarile necesare si restartati platforma

     

    2. Este foarte important sa va asigurati ca sunteti conectat la cel mai bun server pentru Dvs si locatia Dvs, pentru asta tastati click stinga in coltul de dreapta jos a platformei si veti obtine un nou meniu , alegeti optiunea rescan servers si restartati platforma (platforma in mod automat o sa va conecteze la cel mai bun server considerind locatia Dvs

    Atentie, in cazul in care platforma ingheata si optiunea rescan servers a fost déjà efectuata (si prin urmare sunteti pe cel mai bun server gasit de platforma ) alegeti manual un alt server si restartati platforma, poate o sa nimeriti pe un sever mai putin incarcat la acel moment si platforma o sa functioneze bine .

     

    3. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca cu cit mai multe instrumente de trading aveti afisate in submeniul market watch (este la fel valabil si pentru grafice) cu atit sunt sansele mai mari ca platorma sa se actualizeze mai greu, de aceea, pentru a spori eficienta platformei, va rugam sa stergeti din submeniul market watch cotarile de paritati pe care nu le folositi (la moment sunt disponibile peste 140 de instrumente si dupa statistica un trader foloseste doar citeva,)deci stergeti acelea care nu va intereseaza pe moment , acest lucru se face foarte usor apasind tasta delete pe instrumentul selectat sau click dreapta /hide. Pentru a le restitui trebuie doar sa apasati click dreapta in acest meniu si alegeti show all (daca aveti nevoie de toate) sau simbols/ si alegeti acel care va trebuie. Cu cit mai putine instrumente (cotari de paritati) o sa aveti in market watch, cu atit mai repede platforma le va actualiza pe acelea care sunt afisate.

     

    4. De asemenea, la orele 23.00- 23.05 GMT+2 platorma se actualizeaza automat, de aceea in acest interval sansele sunt mai mari de a ‘Ingheta’

    5. Va rog nu uitati ca foarte mult conteaza si ce provider de internet folositi, precum si viteza, calitatea, transferul de date, etc.

    Un ultim lucru, va atasez mai jos paragraful nr 5 din ai nostri ‘Termeni si Conditii’ , sectiunea Electronic Trading :

     

    The Company is not an Internet Service Provider nor is responsible for any electricity failures that prevents the use of the system and cannot be responsible for not fulfilling any obligations under this agreement because of the internet connection or electricity failures. In the case of such electricity / communication/ Internet failures, and the Client wishes to execute a position, then he must telephone our operators on the phone line + 357 (25) 969 239 and give a verbal instruction

     

    Fraza cu sunatul desigur ca nu se refera la conturile demo =)) , dar am vrut sa va atentionez ca in cazul unui cont real, la o eventuala ‘Inghetare’ a platformei se poate de gasit o iesire din situatie si de limitat eventualele pierderi prin a suna la dealing sau de a folosi SL, din pacate astfel este tehnica- uneori da erori si noi nu putem fi tinuti responsabili pentru asta, si va rog sa considerati si faptul ca nu exista nici un broker la care platforma sa nu inghete citeodata.

     

    Sper ca post-ul meu sa va fie de folos ;)

     

    Mult succes in continuare si nu uitati ca Levierul este o sabie cu 2 taisuri, el poate sa te duca foarte rapid la un profit bunicel dar la fel de rapid si la Margin Call %%-

     

     

    Daca aveti oricare intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe email , telefon sau live chat.

     

     

    Cu deosebita consideratie,

     

    Echipa FxPro.ro

     

    FxPro.ro

    EuroOrient Securities & Financial Services Limited

    ____________________________________________________

    Reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (numărul de licenţă 078/07)

    Adresa : 4 quai Papacino

    06300 Nice, Franta

    Tel: + 33 4 92 00 72 50, Fax: + 33 4 92 00 72 59,

    Mail to: info@fxpro.ro

    Web: www.EuroOrient.eu;

  4. Dragi Forumisti,

     

    Vreau sa va multumesc pentru interesul acordat companiei FxPro si pentru post-urile voastre, ne bucuram mult ca avem clienti si in Romania.

    Am o intrebare pt. Dvs: daca tot aveti clienti si din Romania aveti cumva si un nr. de Tel: la care poate raspunde o persoana in limba Romana pentru diverse nelamuriri ? Nu toti stam stralucit cu engleza (cel putin eu nu ).

    Multumesc!

     

     

     

    Da desigur, puteti apela la +334 92 00 72 50 si sa comunicati ca doriti sa fiti transferat spre un operator roman

  5. Buna seara,

     

    Va inteleg foarte bine motivele de retinere dar din pacate la momentul actual nu avem astfel de perspective si nu pot sa va promit nimic pentru viitor. Suma minima care poate fi tranzactionata in acest moment este de 0.1 lot dar in cazul in care va fi posibil de creat micro-loturi o sa va informez prin intermediul acestui forum.

     

    Numai Bine si Sarbatori Fericite.

     

     

    Cu deosebita consideratie,

     

    Echipa FxPro.ro

     

    FxPro.ro

    EuroOrient Securities & Financial Services Limited

    ____________________________________________________

    Reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (numărul de licenţă 078/07)

    Adresa : 4 quai Papacino

    06300 Nice, Franta

    Tel: + 33 4 92 00 72 50, Fax: + 33 4 92 00 72 59,

    Mail to: info@fxpro.ro

    Web: www.EuroOrient.eu;

  6. Dragi Forumisti,

     

    Vreau sa va multumesc pentru interesul acordat companiei FxPro si pentru post-urile voastre, ne bucuram mult ca avem clienti si in Romania.

     

    Din motiv ca pe zi ce trece tot mai multi clienti ne contacteaza si ne intreaba despre noile conditii si metode de accesare a gestionarului de conturi, am decis sa deschid acest thread pentru a va informa despre schimbarile majore efectuate la momentul actual de catre compania noastra, si de asemenea de a ne cere scuze pentru faptul ca situl FxPro.ro este la moment in mare parte in engleza , el a fost tradus in intregime si acum se lucreaza la incarcarea variantei românesti , va rog mult sa ingaduiti inca citeva zile pina cind o sa va putem livra site-ul FxPro.ro 100% in română.

     

    Si acum Schimbarile Majore :

     

    *Pentru a inregistra un cont nu trebuie decit sa introduceti numele, prenumele si adresa Dvs email, dupa care o sa obtineti acces direct la contul Dvs MyFx.Pro unde o sa gasiti formularul aditional de inscriere.

     

    *Pentru Gestionarul de Conturi am dedicat un site special, prin urmare din acest moment pentru a accesa contul Dvs trebuie sa urmariti linkul http://www.myfx.pro

     

    *Interface-ul gestionarului de conturi MyFx.Pro a fost modificat, s-au adougat functii aditionale precum deschiderea unui cont supplimentar in alta valuta, posibilitatea de a vedea levierul selectat, etc.

     

    *Din acest moment fiecare client FxPro poate sa beneficieze gratuit de cardul FxPro Visa oferit de catre Hellenik Bank, cardul este direct conectat la contul Dvs si prin intermediul lui puteti sa extrageti fondurile Dvs la orice bancomat din intreaga lume (in trecut aceasta optiune fiind disponibila doar pentru clientii Premium)

     

    *Spread-urile au fost de asemenea micsorate, acum incepind cu 0.5 Pips pentru EUR/GBP si 0.8 Pips pentru EUR/USD

     

     

    Si acum Noutatea cea Mare :P : FxPro in colaborare cu Vamist organizeaza pentru membrii acestui forum un campionat de trading cu premii in valoare totala de 4000 RON, estimam sa incepem acest concurs pe 7 ianuarie, pentru mai multe informatii si inscrieri o sa revina Stefan cu un nou thread

     

    Va multumesc pentru atentie va urez sarbatori fericite si mult succes in continuare

     

    Daca aveti oricare intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe email , telefon sau live chat.

     

     

    Cu deosebita consideratie,

     

    Echipa FxPro.ro

     

    FxPro.ro

    EuroOrient Securities & Financial Services Limited

    ____________________________________________________

    Reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (numărul de licenţă 078/07)

    Adresa : 4 quai Papacino

    06300 Nice, Franta

    Tel: + 33 4 92 00 72 50, Fax: + 33 4 92 00 72 59,

    Mail to: info@fxpro.ro

    Web: www.EuroOrient.eu;

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.