Sari la conținut

mdcatalin

Traders
  • Număr mesaje

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mdcatalin

  1. Mult succes in continuare.

    Aici e o strategie care o folosesc momentan si mi se pare cea mai buna pana in momentul de fata.

     

    The key to this method is the Traders Dynamic Index indicator for entries and exits. I also use a Stochastics (8,3,3) indicator. It is ONLY used to confirm direction. Nothing else.

     

    We only use Heiken Ashi candles... that's important.

  2. Offtopic
    Strategia folosita e descrisa in profilul meu, multi isi bat capul cu prea multi indicatori, prea multe analize. Cel mai simplu e sa-ti trasezi liniile de suport si rezistenta, pivot, apoi astepti ca pretul sa loveasca una din linii si intri in tranzactie.

    @analize_forex
    Daca era prost jurnalul sau statement-ul, contul trebuia sa fie sub 100$, atata timp cat e deasupra nu ai ce comenta.

    @sec
    Multumesc!

    Pot spune ca am riscat foarte mult la unele tranzactii, dar stiind tendinta trendului mi-am permis. Daca tineam tranzactiile deschise pana azi cred ca aveam contul dublat in momentul de fata, dar de marti nu am mai pus ordine si le am inchis pe toate ca sa pot retrage din cont niste banuti.
  3. @incepator

    A fost in ziarul Romania Libera de vineri, poate il mai gasesti pe la chioscurile de ziare (eu am gasit duminica la Kaufland ziarul). Pt cei care au cont nu cred ca este valabil, dar poti sa-l trimiti pe numele altcuiva sau eventual sa ii suni si sa intrebi.

  4. Buna seara,

    Am vazut ca plus500 ofera 50 ron gratis,acum am un 1 punct trader din 60 si 62 ron in cont.

    Acum intrebarea mea este cum se calculeaza acel punct trader?

    Multumesc o seara placuta si spor la pipsi :P

     

    Un punct trader reprezinta o tranzactie, pt 60 de puncte trader trebuie sa faci 60 de tranzactii.
  5.  

    La mine au fost mai prompti, cand am facut 100$ l-am sunat pe cochintu si mi-a spus ce tre sa fac. Mi-am deschis cont, am trimis contractul si formularul de transfer prin e-mail, apoi a 2-a zi mi-au transferat banii. Nu am facut nici o depunere.

     

    Mi i-au transferat slava domnului, astazi. There is a God!

     

    :sad:

  6. La mine au fost mai prompti, cand am facut 100$ l-am sunat pe cochintu si mi-a spus ce tre sa fac. Mi-am deschis cont, am trimis contractul si formularul de transfer prin e-mail, apoi a 2-a zi mi-au transferat banii. Nu am facut nici o depunere.

  7. Mie tocmai mi-a transferat in contul nou deschis la ei. I-am sunat dupa ce am ajuns la 100, am trimis actele, si a doua zi i-am avut in cont.

    Felicitari!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.