Sari la conținut

nirolf69

Traders
  • Număr mesaje

    216
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de nirolf69

  1. Zilele trecute spuneam ca EUR USD merge la 1.4000, vad ca mai nimeni nu m-a contrazis ba chiar euro isi vede de treaba ignorand PIN barurile care au fost prezente de atunci pe traseu pt posibile intrari short.

     

    Aceasta crestere nu e intamplatoare, Chinezoii sunt in mare parte la cumparare conform BIS si Goldman cu acea previziune de QE II.

     

    pe la 1.4 vedem daca mai urca sa testeaze 1.4202 sau consolideaza

  2. TARE bine ar fi de publicat o lista cu brokerii care te lasa sa tranzactionezi la cont cent unde pips e 0.0001 .

    Incepatorii si chiar cei mai vechi care au nevoie de un start nou pe o platforma fara stres sa cunoasca cine poate oferi acest lucru.

    U

  3. in ultima vreme s-au luat cam multe SL-uri, Managerierea pozitiilor trebuie facuta mult mai rapid de cat se crede .

    O pozitie chiar daca dupa primele 5 min intra pe + ar trebui asigurata RAPID. Astfel evitam degradarea contului cu sanse ceva mai mici de atingerea unor TP mai generoase si visate.

    Mai bine asa decat deloc.

    In rest totul e bun !

  4. multumesc, nu ma pricep cum se fac platile sai incasarile la ei prin webmoney sau paypal. Unde o fi sediul sau reprezentanta la astia? Cum se opereaza cu ei ? or mai fi si alte comisioane inafara de 7$?

  5. EURUSD h4 inchidere de bara la ora 20:00 !

     

     

    post-1363-127618989163_thumb.png

     

    e la limita , eur e capos arata long da trendul MARE de baza e scadere. Totusi pt o schimbare majora de trend trebuie carbuni bagati pe foc , cam lent amu

     

    G/U se pare ca ma inseala , cautam short ...

  6. treaba e groasa rau , fundamentalele sunt beleaua , nu mai e vorba de nici un PIN bar in asemenea cazuri....criza noua care s-a declansat luna asta e CRIZA DEFICITELOR!!! Poate ca e mult mai grava ca cea a suprimelor

     

    se pare ca abia aici 1.2160 a fi un bottom al zilei la NY

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.