Sari la conținut

adriian

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adriian

  • Dată Naștere 11.10.1967

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Job title
    inginer

Trader profile

  • Trading since
    2009
  • My broker
    oanda
  • My strategy
    s/r+soarta

adriian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. adriian

    Structura forum

    thx pt 1. si 2. pct.3 - era doar o sugestie..nu trebuie sa dea tot din casa, dar pt 1, 2 traduri s-ar putea posta cateva idei live pt cei amarati(eu personal, daca ma hotarasc sa raman mult timp pe forex imi pot permite LBF...dar pt 'copii' e foarte bun). nu trebuie sa ai incredere in ele, le analizezi si apoi te hotarasti daca trade sa nu. iar daca pui ca motto-" if you win, don't ask - if you lose, don't ask" toata lumea va fi multumita.
  2. adriian

    Structura forum

    cate intrebari despre forum I. am incercat sa-mi schimb parola, dar nu am gasit unde. calulatoru meu nu tine minte parolele. 2. ora de pe chat ce reprezinta ca nu e ora rom? 3. am o propunere - sa se creeze un nou chat in care sa posteze doar cei avizati, unde sa se posteze doar idei de trading. chatul actual sa ramana asa cum e.
  3. adriian

    Contul Meu

    nu dau cu banul, cu toate ca ar fi o idee mai buna decat studiul pietei. uite cum fac: doar eur/usd, deschid pozitia cand graficul e in urcare. doar short ca trendul down. daca prind varful valului e bine. TP 22 si SL 333. in general fac 2-3 pe zi. niciodata 2 pozitii deschise(asta m-a lovit tare mai demult). am stat 5 zile cu o pozitie care a mers invers, dar a fost TP pana la urma. nu va recomand sa faceti cum fac eu. sunt incepator si asta am inteles eu din analiza pierderilor anterioare. dar se verifica un proverb evreiesc: decat odata si mult, mai bine putin dar mereu.
  4. adriian

    Contul Meu

    salut vezi ca ai intrat in turma, de aia nu mai treci de 1700...reciteste topicul "looserii anonimi" scris de unul cu o masina care paseste...acum toata lumea foloseste sisteme, stiri etc...cel putin pe eur/usd nu prea mai tin, jumatate din gafice se duc invers fata de stiri. eu m-am lecuit de sisteme, managementuri, stiri. cu ele am prapadit un cont. am pierdut bani dar invatat ceva. mi-am studiat separat greselile si reusitele. mi-am facut propriu stil de joc din experienta acumulata si am reusit ca in ultimile 3 saptamani sa am pe eur/usd +20 won si 0 pierderi(+38% castig). ti-as spune si care e stilul meu, dar ai sa razi.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.