Sari la conținut

eadrian

Traders
 • Număr mesaje

  2
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

eadrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

 1. eadrian

  Marketiva

  Pai am inteles ca se poate si prin e-gold cu Banca Romaineasca ..? Eu nu am cont in usd am daor la BRC si Raifassen in lei. E obligatoriu sa ai unu in usd? 1. Nu stiu ,depinde ... 2. Cred ca isi va reveni dupa citeva zile .. 3. Dupa cite am vazut eu e foarte volatita..si destul deinprevizibila , nu intodeauna daca e intro gaura isi revine imediat ..poate dura si citeva zile ...pina se duce in sus din nou ..
 2. eadrian

  Marketiva

  M-am inscris de curind pe Forex/Marketiva. Si prin softul ce l-am descarcat am inceput sa joc. In cont am avut la inscriere 5$ reali si 10000$ virtuali.Am inceput citeva zile sa joc cu cei virtuali pentru a ma obisnui. Apoi am intrebat pe form pe unul din admini : - Daca reusesc intr-o perioada de 2-3 luni sa trasnform cei 5$ dolari dati la inscrere in 500$ pot sa retrag o parte din bani? Raspunsul sau a fost : - Da, poti cu conditia ca in contul tau sa mai ramina cel putin 8$ , pentru a ma putea juca in continuare. Asa ca am inceput sa joc cu cei reali - ajunsesem pe la 13,84 - apoi am avut o pierdere si acum am 8,96$.E destul de greu la inceput ,insa as vrea sa stiu daca cineva a scos pina acum macar 20-30 $ din cont pentru a vedea daca chair iti sunt trimisi acesti bani care te chinui sa ii faci, pentru ca la sume mici cistigurile sunt f. mici la inceput. Si daca da, atunci care ar fi modalitatea cea mai rezonabilasi rapida care se poate aplica, pentru a extrage dar si depune in cont. Daca virtual jucind cu 10000$ poti face in citeva ora 200-250$ profit daca cumperi 15-20mii de unitati si ai noroc cu 5$ din start nu te poti aventura decit cu 100-150 de unitati. Mersi!
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.