Sari la conținut

eadrian

Traders
 • Număr mesaje

  2
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de eadrian

 1. eadrian

  Marketiva

  Pai am inteles ca se poate si prin e-gold cu Banca Romaineasca ..? Eu nu am cont in usd am daor la BRC si Raifassen in lei. E obligatoriu sa ai unu in usd? 1. Nu stiu ,depinde ... 2. Cred ca isi va reveni dupa citeva zile .. 3. Dupa cite am vazut eu e foarte volatita..si destul deinprevizibila , nu intodeauna daca e intro gaura isi revine imediat ..poate dura si citeva zile ...pina se duce in sus din nou ..
 2. eadrian

  Marketiva

  M-am inscris de curind pe Forex/Marketiva. Si prin softul ce l-am descarcat am inceput sa joc. In cont am avut la inscriere 5$ reali si 10000$ virtuali.Am inceput citeva zile sa joc cu cei virtuali pentru a ma obisnui. Apoi am intrebat pe form pe unul din admini : - Daca reusesc intr-o perioada de 2-3 luni sa trasnform cei 5$ dolari dati la inscrere in 500$ pot sa retrag o parte din bani? Raspunsul sau a fost : - Da, poti cu conditia ca in contul tau sa mai ramina cel putin 8$ , pentru a ma putea juca in continuare. Asa ca am inceput sa joc cu cei reali - ajunsesem pe la 13,84 - apoi am av
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.