Sari la conținut

am_kabibi

Traders
 • Număr mesaje

  345
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  47

Orice postat de am_kabibi

 1. Wolf34, din intrebarea pe care ai pus-o si modalitate ain care mi-ai pus-o vad doar 2 variante: 1. Exista undeva intradevar in EWA clasica regula scrisa ca un val corectiv de nivel imediat inferior nu poate fi mai mare ca timp si pret decit un val precedent corectiv imediat superior. Daca e asa imi arati unde te rog. Din cite stiu eu asa ceva nu exista, de aici si argumentul pe care mi l-ai cerut - ce nu este interzis este permis!! 2. Ai tu o varianta de numerotare care ar corespunde mai mult recomandarilor din EWA clasica pt aceasta portiune de grafic. Daca e asa mi-o expui argumentind-i av
 2. Despre orgolii si suparare. Nu sunt un copil cu mofturi. Sunt deschis pt critica constructiva din care pot cistiga toti (K. R. Poper "Societatea deschisa si dusmanii ei") Problema e ca rar pe acest forum s-a incercat abordarea unei probleme de dragul rezolvarii ei.
 3. Salut flames!! Din start vreau sa-ti zic multumesc pentru intrebari. Constructiv, la tema si spre binele tuturor. Sunt prea multe intrebari, nici nu stiu de la care sa incep. (Nici nu prea am acum timp sa raspund la astfel intrebari printr-un raspuns unic, complex ) De aceea te-as ruga s-o luam mai pe bucati. Pozitia ta imi este clara fata de EWA Clasica. Nu mai e mult loc pt exceptii pt ca sunt prea multe exceptii si tot mai putine reguli clare (pe care le vreti voi) . Am sa incep scurt prin a constata ca acele proportii intre valuri de care tot ai pomenit nu sunt in nici un caz Reguli, c
 4. Mai ales ca la mine valul (3) incepe si mai jos de la 1.2256.
 5. Poate, D-le Vaxx, ai sa ma onorezi si pe grafic ai sa mi-o indici te rog acea unda blestemata?! Nu de alta, dar ca sa-mi corectez greseala. Sau vei fi tu in sfirsit sincer cu tine si ai sa recunosti c-ai dat-o in bara si ai sa-ti cauti de treaba nefacind pe aici multa zarva pe loc drept.
 6. Fara suparare dar la impulsiva din graficul tau, valul 3 este cel mai mic in pret dintre valul 1 si 5 si se incalca o regula. Si daca se incalca o regula atunci formatiunea devine automat corectiva. Salut. Arat-mi te rog concret unda unde vezi tu ca valul 3 e cel mai mic in analiza mea. Sau, recunoaste, ai zis si tu asa la intimplare Cind vezi doar corective uiti de faptul ca impulsul e una din formatiunile cel mai intilnite. valul C mare nu este gata se termina pa 1.48, Vaxx, de parca ai fi un copil... Ai afirmat ceva si nu in privat. Te rog sa argumentezi, unde ai vazut la mine unda
 7. Fara suparare dar la impulsiva din graficul tau, valul 3 este cel mai mic in pret dintre valul 1 si 5 si se incalca o regula. Si daca se incalca o regula atunci formatiunea devine automat corectiva. Salut. Arat-mi te rog concret unda unde vezi tu ca valul 3 e cel mai mic in analiza mea. Sau, recunoaste, ai zis si tu asa la intimplare Cind vezi doar corective uiti de faptul ca impulsul e una din formatiunile cel mai intilnite.
 8. Nu vad nici o problema in faptul ca euro va mai creste... si asta o vezi in alternativa. Alta e problema ca, din punctul meu de vedere, e cam tirzior la moment s-o cumperi.
 9. Salut tuturor! Alternativele mentionate anterior la frame mai mic. Pt a intari varianta zigzagului in sus e de dorit o coborire in forta spre 1.25
 10. Astept o revenire spre bazele triunghiului, pe care-l puteti observa la Wolf34 in postul 673, fie ca mai reinnoim 1.2588 sau mergem direct spre 1.23.
 11. Salut! Discutii din astea le puteti purta si in privat. Aici, spre binele tuturor, ai putea sa te exprimi despre situatia curenta pe piata. De dorit cu analize in acord cu denumirea topicului. Merci.
 12. Un salut tuturor!!! Varianta principala. Alternativa presupune un © of [z] of B finlizat.
 13. Salut Ovidiu! Eu nu am revenit, pur si simplu de cind nu am postat nu s-au intiplat prea multe. Ca o alternativa la scenariul de mai sus vezi in imagine. Spor la pipsi.
 14. Probabil unda [3] of c e finalizata cu un (5) alungit. S-ar putea sa avem dublu retrecement.
 15. EUR USD In cazul dat astept nivelul de confirmare. Experimental presupun existenta triunghiurilor orizontale cu 3 valuri. Zonele evidentiate ar putea fi numerotate si ca w x y si atunci undele ce le-au urmat pot sa nu fie ultime in unda de nivel mai mare.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.