Sari la conținut

Gigelul

Traders
  • Număr mesaje

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de Gigelul

  1. Pe weekly la EUR/USD eu vad pe platforma mea (Trading Station) ca pretul a ajuns intr-o zona de rezistenta (1,3670), in care s-a format chiar un pattern de reversal. Apoi acea zona de rezistenta este intarita si de SMA 200. Si mai avem si o divergenta MACD. De aici deduc eu ca sigur va urma o corectie pe termen de cateva saptamani.

     

    Daca ar fi sa ma uit si la candele, vad ca sapt. trecuta a fost indecizie. Foarte posibil ca sapt asta sa ne asteptam la scaderi puternice.

     

    Sunt curios sa vad cum se comporta pretul in zona 1,3200.

    post-4941-0-71506100-1361136418_thumb.jpg

  2. Pana la urma cred eu ca odata si odata vor fi izbucniri puternice ale acestei paritati deoarece de mult timp se consolideaza intr-un triunghi pe termen lung. Nu putem sti unde va sparge (sus sau jos) dar, o va face odata si odata. Dar si cand o sa sparga, o sa fie cutremur.post-4941-0-70288000-1359668387_thumb.gif

  3. In principiu eu zic ca sunt sanse sa continue evolutia ascendenta pentru ca maximul anterior a fost depasit, si avem un nou HH, desi este foarte posibil sa aiba parte de corectii (azi sau maine). Chiar acum la ora 11:00 (ora Romaniei) este o stire pe calendarul economic cu privire la EURO. De urmarit.

  4. Wow, deja raman impresionat de ce vad pe EUR/USD. In primul rand o linie de trend descendent a fost sparta, apoi pretul atinge EMA 200. Cel putin azi, avem o candela a carui corp real e de vreo 157 pips. Cred ca are legatura cu decizia BCE referitoare la rata dobanzii.

  5. Pe dolar australian se poate intra cu pozitii short. Avem de a face cu un canal ascendent iar pretul a atins limita superioara si a format un pattern de candele de reversal.

     

    Pe H4 se vede si mai bine un double top care este aproape de confirmare. La strapungerea liniei gatului (1,0455) se pot deschide pozitii short.

     

    Scuzati dar poze nu pot sa pun. Imi da nush ce erori la upload pe site.

  6. Si eu am incheiat pe profit chiar azi o tranzactie deschisa de luni. Dar ma refer, ca in primele zile ale saptamanii asteia (luni si marti), efectiv piata s-a miscat numai in range. Hai sa zicem, ca miercuri si joi au mai fost ceva volatilitati mai maricele si am scos si eu profit.

     

    La asta ma refer: evolutia EUR/USD pe luni si marti.

  7. Merge aiurea tare piata cel putin zilele astea incepand de luni. Am o pozitie SHORT deschisa pe EUR/USD, iar de luni si pana acum se tot consolideaza. Aceiasi chestie este si pe alte paritati si pe indici.

     

    Voua cum va merge?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.