Sari la conținut

nazggul

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nazggul

  1. @Sergiu86: Pare complicat, deoarece cu siguranţă că o ţară nu are un singur creditor. În plus, nu este o încălcare a suveranităţii amestecarea (directă a) unui organism internaţional în treburi ce ţin de economie internă?

     

    asta mi se pare aiurea, deci eu ca tara independenta si suverana am nevoie de banii x dar cand vine scadenta ..peste 3 5 10 ani eu zic ca nam si gata :) imi miroase a ceva putred ori eu sunt mai slab la creierasi.. deci vorbesc de fenomen in sine, e de condamnat asta ca strategie pe termen lung.
  2. nu ti mai bate capu sa intelegi.pentru cultura ta generala

    singurul care stie ce se intimpla pe aici e trade lover.

    nu am reusit inca sa il contactez. ( ma interesa sa imi transforme niste programele de pe mt4 pe mt5 just in case ca se adevereste ce spunea el pe un forum... )

    in rest mincatori de rahat in purul stil romanesc.

    despre analizele la domnii peste nu mai zic nimic ca va distrug comunitatea.

    mai bine va adunati zilnic si postati timpenii poate se produce vreo explozie in creerele voastre cind o sa vedeti ca zilnic faceti aceleasi analize cretine care pornesc de nicaieri si duc exact la nimic. cu siguranta in momentul exploziei va fi un pas inainte.

    asa ca va doresc multa bafta si m-am cam saturat de analizele voastre de rahat.

     

    draga domnule tu "ai dat o gramada de bani pe strategiile tale si templateurile tale" asadar daca nu vrei sa impartasesti ce pana mea de indian cauti acilea ? si despre romani ofuscati .. esti primul:))))))))))))
  3. Salutare

    Mi-am facut si eu cont real dupa ce am vazut pe demo cam o luna de zile ce inseamna perechile de valute si sunt de parere ca sa mergi cu trendul e bine.Niciodata nu am facut asta pana acum :) si am pierdut destul dar inca invat si poate o sa fiu pe plus vreodata:) Ideea e ca acilea chiar ai 50% sanse de castig. Nu mi-am facut planuri sa recuperez investitia si nici nu o sa imi fac :D orcum pierdeam banii astia la jocuri de noroc deci...Apropo am vazut cu ochii mei (mi sa mai intamplat ) ca nu se compara demo cu live. "muhahaha" :) Gata am zis tot ce am avut de zis:P

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.