Sari la conținut

macanaky

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de macanaky

  1. Vad ca EUR/USD e intr-un trend BULL (ascendent). Daca va uitati atent e si o formatiune bullish engulfing. Deci cred ca e de dat pe Buy.

     

    adevarat zici yo tot buy am dat azi demeneatza am scos ceva pipsi pana acuma :P
  2. yo decand am descoperit vamist.ro am invatzat sa pun sl am invatzat destul de multe lucruri...dar inca nu am invatzat sa tranzactionez dupa o anumita metoda sau strategie dar am oleaca de habar de ele, incep sa studiez. Si sa nu crezi ca numai u ai pierdut Danutz shi yo in decembrie am depus 50 dolari shi normal ca atunci nu shtiam nimic..am facut cateva tranzactii dupa care am facut una shi buna am pierdut tot nici macar nu stiam ce inseamna SL . Dar acum am facut un cont la un alt broker si am un bonus de 100 dolari care sper sa nu ii pierd shi abia apoi o sa mai depun bani de la mine pana atunci...nushtiu cat o sa mai treaca, Bafta si la multzi pipsiii

  3. si la mine astazi sa "activat bani" adica au aparut la available funds dar am facut paroximativ 200 tranzactii cu loturi de 0.01 si maxim 0.03 deocamdata sunt pe plus. Eu nu imi doresc sa ma imbogatesc sau sa traiesc din forex cu acesti 100 de dolari,dar vreau sa tranzactionez pe real inainte sa depun bani de la mine sa invat si apoi sa incep,daca o sa cred ca o sa am vreo sansa.

  4. eu am rulat cele 5 loturi rapid, in 3 zile am rulat , si am cont MINI, si daca vrei sa stii pe cont MINI poti sa deschizi si 0.01 loturi - 1.000 , apoi mi-a zis de la support ca trebuie sa astept 72 de ore de la ultima tranzactie pt ca profitul sa imi apara la available for withdraw. azi au trecut cele 72 de ore si mi-a aparut profitul la available for withdraw. acum astept pana luni, pt ca nu lucreaza in weekend, sa retrag. ei de obicei fac platile in cateva ore in moneybookers, alertpay sau altele. am mai fost platit de ei si sunt rapizi. un broker bun , de recomandat.

     

    Te rog sa ne anunti si pe noi daca au ajuns bani la tine..

    yo am bonusul lor shi inca nu am reusit sa fac cineshtie ce profit dar este timp,sunt multumit doar daca nu ii pierd..

    ashtept sa ne anunti daca ai primit bani...

    ms

  5. e cam problematic cu verificarea datelor, doar un client verificat din cite am inteles poate beneficia de cei 100$, la ce doc ai trimis copiile pu verificarea adresei, cu nr de telefon a fost totul ok?

     

    am trimis copie la buletin shi la o factura nu cotneaza de care dar sa nu fie mai veche de 3 luni

    si cu nuamarul de telefon mia trimis prin sms un cod care se competeaza la inregistrare...

  6.  

    a primit cineva cei 100 $ fara sa faca depunere ?

     

     

    am un prieten care a primit cei 100$ in 2 conturi, unul pe numele sau si unul pe numele mamei lui =)) eu aveam cont cu UWCFX de mai demult si nu pot beneficia de aceasta oferta.

     

    shi yo am primit bonusul pe un cont :-)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.