Sari la conținut

wolf34

Traders
  • Număr mesaje

    494
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    44

Postări postat de wolf34

  1. Va salut pe toti ! 

     

    Probabil ca in aceasta dimineata destul de multi membri care participa la Fondul-Alfa dupa ce o sa deschida platformele de tranzactionare o sa inteleaga ce inseamna SL . 

    Urmarind evolutia traderilor participanti am observat ca destul de multi au uitat ce inseamna asta si deja au inceput sa faca tranzactii cu riscuri care depasesc cu mult regulamentul si SL nu mai folosesc .

    Am spus , sf lunii 6 este periculos si la fel de periculos este si inceputul lunii 7 . 

    Daca cineva poate observa eu am scazut volumul tranzactionarii pe toata perioada aceasta si am asteptat sa vad ce se intampla stiind clar ca volatilitatea este destul de mare in aceasta perioada . 

     

    In acest moment se vede deja destul de clar aceasta perioada a fost exact cum am mai spus in analizele anterioare , daca cineva a citit ce am scris . 

     

    In acest moment ii cer administratorului CRIODI , sa-si foloseasca functia si sa respecte regulile facute la inceputul tranzactionarii . Toti cei care au incalcat  regulile fara exceptie sa fie penalizati exact cum este in regulament in caz contrar inseamna ca nimeni nu mai respecta nici o regula si ideia acestui Fond - Alfa nu are sens  si pana la urma cei care deja faceau ,, pomana fondului ,, o sa ajunga sa aiba dreptate.

     

    Daca incepem in Fond-Alfa cu tranzactionare agresiva sa ma anunte si pe mine administratorul . 

     

    O sa va atasez un grafic cu un stil de tranzactionare agresiv ca sa se vada ce inseamna asta dar care nu l-am folosit in Fond-Alfa deoarece nu vreau sa incalc regulamentul .

     

    Va urez succes ! 

    post-6242-0-16147600-1373522887_thumb.png

    • Upvote 2
  2. La AUDUSD am vrut sa mut putin SL fiindca stiu ca este o situatie extrema doar putin am vrut sa-l mut , fiindca stiu ca depinde in acest moment mult de AUR si ma astept la o respindere pe AUR . 

    Faptul ca piata a mers atat de puternic in jos dupa declaratiile lui Bernanke a slabit pozitia in care eram . 

     

    Pana cand nu are rost sa reanalizez piata, fiindca astept ca sa se stabilizeze . Daca se stabilizeaza probabil ca o sa mai incerc inca o tranzactie de Buy pe AUDUSD fiindca piata se poate termina putin mai sus de LOW . 

     

    Da stiu este frustrant asta , dar am zis sa fiu disciplinat in SL ales, mai ales ca era si o tranzactie publica . Foarte rar mut SL doar in cazuri extreme si nu foarte mult . Acesta a fost unul din cazurile extreme . 

     

    Daca este asa , atunci o sa vedem o consolidare in aceasta zona pe AUDUSD . O revenire deasupra nivelului de 0.9280 ar fi un semnal puternic ca asta a fost o sitiatie extrema dar o miscare mai sus de 0.9320 ar confirma ca piata se schimba . 

     

    Succes ! 

     

    Analiza descrisa aici mai are putin si o sa fie confirmata. Intradevar la AUDUSD a fost o situatie extrema exact cum am anticipat . Pretul a revenit deasupra nivelului de  0.9280 si acum face o consolidare de spargere a nivelului de 0.9320 ceea ce  o sa insemne o schimbare de trend . Am atasat un grafic cand am facut prima analiza si un grafic actual . 

     

    Va urez succes !

    post-6242-0-49940200-1372336910_thumb.png

    post-6242-0-41217200-1372336933_thumb.png

  3. Nu cred ca au disparut baietii ! 

    Sunt siguir ca sunt si urmaresc ceea ce se intampla sau poate chiar au plecat in vacanta fiindca este perioada vacantelor . 

     

    Sau unii din ei chiar sau saturat de criticele de pe Forum si pur si simplu urmaresc in liniste . 

     

    Daca ai interes la analize o sa postez si daca acum o sa spun ca AURUL o sa se opreasca din cadere pentru cateva saptamani si apoi o sa-si schimbe trendul pentru urmatoarele luni din descendent in ascendent o sa para ciudat  :D  fiindca cade destul de bine ! 

     

    Succes ! 

  4. Salut !

    Nu-mi ling nici o rana si nu s-a intamplat nimic am fost putin ocupat , fiindca sau inchis destul de multe standartizate si am avut de ajustat multe pozitii plus altele noi pentru urmatoarea perioada . 

     

    Da AUDUSD face ceea ce m-am asteptat si chiar v-am spus ca asa o sa fie .  :D !

    Faptul ca nu am mutat SL a fost doar ca am vrut sa nu dau exemple proaste daca o faceam ma criticau multi .  Probabil ca la un trend de 1450 de pipsi am facut o greseala de 40 de pipsi  :D  mai vedem ce spune si piata !

     

    Tranzactii o sa fac , dar analize o sa pun mai rar ca oricum sunt prea plictisitoare pentru multi iar cei interesati daca exista nu cer asta deci sunt dezinteresati .  :D !

     

    In final sa vedem ce o sa faca si ALPHA si BETA   :D ! Nu cred ca ar trebui sa vedeti asta ca pe un concurs cei, din ALPHA fiindca am explicat la ce duce riscul excesiv . Faptul ca o sa auziti suficiente critici ceea ce se si intampla este bine sa nu luati in consideratie . 

     

    O sa intru iar BUY pe AUD

     

    Succes ! 

  5.  ,, Sunt aici pe vamist persoane care viseaza sa devina milionari peste noapte fara sa cunoasca nimic despre ce inseamna tranzactii . Una este sa cunosti sa faci un robot si alta este sa crezi ca stii sa faci un robot profitabil . Majoritatea visatorilor nici macar nu au baze elementare ca sa inteleaga de la ce se misca un pret al unui instrument financiar si cred ca un trader poate sa fie  valorificat intr-o saptamana sau intr-o luna ,, 

    Cei care vor sa inteleaga ce insemna sa fii trader pot sa urmareasca siteul  http://www.pfgbest.com/worldcup/  si sa inteleaga ca un trader se poate valorifica intr-un an de zile . 

     

    Problema este ca un visator cand aude ca o strategie se poate valorifica inr-un an de zile deja din start cauta alte cai prin care sa obtina rapid ,, speranta visului milionarului ,, findca nu este dispus sa astepte atat de mult .si nu inteleg ca orice are un timp si o anumita ordine ca sa ajunga la o anumita valoare . 

     

    De multe ori intalnesc remarici pe Forum ca este usor ,ca se poate face fara cunostinte , ca se poate face rapid si extrem de multe critici catre procesele de analiza dar mai ales catre cunostinte . Cei care o sa inteleaga ca acest lucru vine din partea unor oameni slabi si o sa continuie fara sa fie influientati de asemenea lozinci de proasta calitate o sa reusesca cei care o sa nimereasca in plasa ,, visatorilor ,, o sa piarda timpul . 

     

    Nota :  Niciodata nu m-am gandit ca pe un Forum in care marea majoritate din voi vin sa invete se poate intalni atata infectie . De multe ori chiar ma gandeam ca Brokerii au peroane care sunt platite sa dezinformeze sau sa faca special ceea ce fac unii aici pe Forum ca sa nu mai inteleaga un incepotor care este drumul bun si sa-i fure banii ! Cunostintele au fost si raman mai scumpe decat banii ! Si in viata multe lucruri au fost si raman mai scumpe decat banii ! 

    Aceasta infectie mai suna si in felul urmator - de ce un copil ar mai trebui sa frecventeze o scoala ? Oare cine are aceste interese? 

     

    Daca vrei sa distrugi  si sa conduci o natiune  distruge educatia unei generatii !

     

    Mult succes ! 

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  6. Analiza tehnica USDJPY-20062013

     

    Piata USDJPY  a avut o respindere din suportul 94.50 asa cum m-am asteptat dar este prea devreme sa spunem ca un val de grad superior a inceput . Dupa parerea mea valul C este in dezvoltare si exista probabilitatea unei corectii complexe si paritatea USDJPY sa mai testeze odata suportul de la 94.50.

    Din acest motiv am presupus un val X in dezvoltare si am trasat un patrat in care ar putea sa se dezvolte valul X in prêt si in timp fata de figura care o corecteaza .

    Daca acesti parametri o sa fie depasiti o sa reanalizez situatia .

     

    Succes!

    post-6242-0-71144700-1371737986_thumb.png

    post-6242-0-87473800-1371737993_thumb.png

  7. Analiza tehnica GOLD-20062013

     

     

    Dupa cum am spus piata Aurului are o cadere controlata .

     

    Formarea unui Dyametrycal  Contracting .

    Valul E din cadrul Dyametrycului este un Zigzag si , fiindca valul c sin el este la 161.8% extensie din valul a ma astept la o respingere din zona si inceputul valului F din Dyametryc .  In plus valul E este la 161.8% extindere   din valul D al Dyametrycului  ceea ce imi intareste logica .

    Orice consolidare in zona si o intoarcere peste nivelul de 1321- suportul valului A din Dyametryc si 1337- suportul valului  C din Dyametryc  o sa-mi confirme inceputul si dezvoltarea valului F .

     

    Va urez succes!

    post-6242-0-93604200-1371737025_thumb.png

    post-6242-0-89063200-1371737032_thumb.png

  8. Da , asta este destul de greu de inteles . 

     

    Eu am spus ca saptamana aceasta este una destul de importanta din toate punctele de vedere si extrem de periculoasa . 

     

    Vineri se inchid contractele standartizate la marile burse . Este normal ca in aceasta perioada sa apara si stiri care sa testeze pietele dupa inchiderea contractelor si anume o testare nu a speculatorilor mici dar a celaor care au o strategie mai lunga adica de 6 luni min . 

     

    Pietele sunt sub presiune enorma fiindca acum o sa fie initiate tranzactii pentru urmatoarele 6 luni. Aici ne intalnim cu speculatorii de 6 luni de 3 luni si de 1 luna  plus ajustarea tranzactiilor de 1 an . Acesta luna in general dupa calmare contureaza trendurile pe 6 luni innainte .

     

    De ex . Indicii o sa scada de fiecare data daca piata o sa mearga ascendent in luna 6  , asta daca nu se intalneste situatia unei schimbari de trend , dar ea se vede cu o consolidare undeva o luna in plus fata de situatia in care se afla  pe moment piata cand se inchid standartizatele . 

     

    Valutele daca sunt in topuri isi inverseaza trendul si la fel scad innainte de aceasta data ca sa creasca impulsiv si sa faca ultimul top si apoi sa se intoarca  acelasi rationament este si in minime . 

     

    Daca am vb de situatia actuala la EURUSD de ex acest instrument a fost prins intr-o miscare destul de complicata fiindca este o zona neutra din cauza ca a pierdut destul de mult potential din cauza problemei Cipriote si acum a primit si lovitura QE de la americani . 

    Daca am vb tehnic EURUSD este gata sa plece ascendent cu toate ca este dinnou in presiune si cu toate ca poate corecta adanc acest trend ascendent care a fost inceput . Faptul ca el a existat deja innainte de aceste declaratii si in apropierea inchiderii contractelor standartizate arata ca piata este totusi dispusa sa cumpere EUR si ca aceasta miscare descendenta este doar o fluctuatie a unei stiri plus inchiderea standartizatelor . 

     

    Conclizie , chiar daca suportul de la 1.3180 o sa fie spart si piata o sa coboare catre 1.3000 EUR ramane bun de cumparat pe termen lung . Dar cele mai bune oportunitati sunt cele sub nivelul psihologic de 1.3000 si anume cele din zona lui 1.2950-1.2900 . 

     

    Va urez succes ! 

  9. Am avut eu dubii de calmitatea pietii dupa declaratiile lui Draghi . 

    Acest guvernator este periculos si mai ales ca ii cunosc parerea despre aprecierea EUR

     

    Stia ca Bernanke o sa de-a pietele in jos cu declaratia dar asta este un efect de moment la toate . Pietele o sa-si ia cursul dupa calmare . 

     

    A reduce un program de relaxare mai trebuie si testat de piata nu este o simpla declaratie si asta nu inseamna ca economia americana este struna .

     

    Pana la proba contrarie si pietele trebuie sa-i copie orientarea cu trenduri nu doar cu fluctuatii de moment . 

     

    Din acest motiv ma gandesc ca dupa calmare trendurile o sa revina la unele instrumente la miscarile anterioare . 

     

    Succes ! 

  10. O sa atasez graficul la Aur si la AUDUSD ca sa se vada pe ce piata am incasat SL si ce se intampla intre aceste doua instrumente . 

     

    Cu toate ca nu fac neaparat corelari in general dar exista portiuni in care unele instrumente se coreleaza . Doar o respindere asteptam la AUR atat . 

    post-6242-0-70500100-1371717127_thumb.png

    post-6242-0-52595400-1371717138_thumb.png

  11. La AUDUSD am vrut sa mut putin SL fiindca stiu ca este o situatie extrema doar putin am vrut sa-l mut , fiindca stiu ca depinde in acest moment mult de AUR si ma astept la o respindere pe AUR . 

    Faptul ca piata a mers atat de puternic in jos dupa declaratiile lui Bernanke a slabit pozitia in care eram . 

     

    Pana cand nu are rost sa reanalizez piata, fiindca astept ca sa se stabilizeze . Daca se stabilizeaza probabil ca o sa mai incerc inca o tranzactie de Buy pe AUDUSD fiindca piata se poate termina putin mai sus de LOW . 

     

    Da stiu este frustrant asta , dar am zis sa fiu disciplinat in SL ales, mai ales ca era si o tranzactie publica . Foarte rar mut SL doar in cazuri extreme si nu foarte mult . Acesta a fost unul din cazurile extreme . 

     

    Daca este asa , atunci o sa vedem o consolidare in aceasta zona pe AUDUSD . O revenire deasupra nivelului de 0.9280 ar fi un semnal puternic ca asta a fost o sitiatie extrema dar o miscare mai sus de 0.9320 ar confirma ca piata se schimba . 

     

    Succes ! 

    • Downvote 1
  12. SAlutare,Wolf spune-mi te rog cat retrage cand este gata un triunghi neutral?!

     

    Depinde in ce context se afla . Daca este la sfarsitul unei miscari retragerea o sa fie de 100 % daca se afla intr-o corectie complexa exista si probabilitatea ca sa urmeze dupa el un val X care poate sa nu retraga tot triunghiul . Depinde ce fel de val X este  Daca este un val X de gradul Triunghiului poate sa nu-l retraga dar asta ar insemna ca valul X o sa fie extins in timp si cel mai probabil un triunghi . Daca valul  X este dupa un Neutral dar este mai mare in grad ca el atunci Neutralul o sa fie retras in totalitate . 

    Daca Neutralul este in pozitia unui val B dintr-un Zigzag la fel o sa fie retras in totalitate . 

     

    Succes !

  13. Va salut 

     

    Am lipsit de la compiuter ca am avut treaba stiam ca vb Bernanke astazi si ca piata o sa o ia pe campii . 

     

    Din toate ramane sa vedem ce v-a fi cu AUDUSD situatia este la limita  :D

     

    Aur in jos exact cum m-am gandit , EURUSD in jos exact cum m-am asteptat , GBPUSD a accentuat scaderea exact cum m-am asteptat ,. USDJPY in sus exact cum m-am asteptat . 

     

    Sa vedem ce o sa fie mai departe . Am spus ca saptamana aceasta este una destul de importanta , cea mai importanta din ultimele 6 luni . 

     

    Succes !

  14. Neatza !

     

    Piata Gold cade controlat !

     

    ,, Ingerii pazitori ,, ai metalului galben ne invata cu pretul ca sa nu ne streseze prea tare si la un moment dat sa ne  ,, acomodam ,, cu pretul Aurului in scadere  .

    Bancile central trateaza acest aspect cu maxima seriozitate si intervin in piata ca panica sa nu fie prea mare .

     

    Atat piata Aurului cat si piata Petrolului in acest moment sunt strict controlate  si manevrate .

    Intrebarea este :  De ce piata se mai numeste LIBERA?

     

    Implicatia trebuia facuta pana acum ca sa nu cresca in felul asta de agresiv ambele instrumente nu acum!

    Am spus si mai repet , orice implicatie a unor  ,, forte ,, externe in pietele financiare la un moment dat aduc schimbari majore si piata corecteaza atat greselile cat si implicatiile . Sistemul este mult prea mare ca sa poata fi controlat in totalitate .

     

    Succes ! 

    post-6242-0-99299200-1371616407_thumb.png

  15. @ wolf

    Am intrat si eu pe audusd exact asa cum ai spus. Intrebarea mea este - de ce avem SL-ul la 0.91840 asa de jos ?

     

    Cu respect,

     

    Am vrut sa raspund ca asa vreau eu - ha ha ha ... dar un raspuns tehnic este ; 

     

    Valul E dintr-un Triunghi nu poate fi mai mare de 99% din valul C . Daca o sa masori unde se afla SL este putin mai jos de 100% val E din C . In acea zona eu o sa stiu clar ca trendul v-a continua descendent . 

     

    Nu este in aceea zona nici un Expanding si nici SL nu o sa-l mult orice nu s-ar intampla in piata chiar si daca o sa fie luat . Nu o sa incep sa revizuiesc o numaratoare cand deja eu am luat decizia de intrare , nu fac asta . O sa o revizuiesc doar daca o sa fie luat SL . 

     

    Orice alta remarca speculativa nu trebuie luata in consideratie atat timp cat un trader ia o decizie . Pareri sunt multe si toate sunt extrem de diversificate .

     

    O alta explicatie tehnica ar fi ca o piata ca sa continuie sa avanseze intr-un trend fie el ascendent fie el descendent are nevoie de o corectie mai mare ca sa poata sa stranga energie si ordine suficiente pentru a continua miscarea  . AUD prea mult a avansat fara acest lucru si in plus miscarile isi pierd din potential . 

     

    Daca vb fundamental AUD in acest moment nu are fundamente sa continuie caderea . 

     

    Toate cele expuse mai sus plus analiza valurilor ma face sa inteleg ca piata isi v-a schimba trendul cel putin pentru o corectie dar vad ceva mai mult decat o simpla corectie . 

     

    Succes !

  16. @ Hyena 

     

    Nu este nici o problema dar sa stii care sunt ele . 

     

    Vezi ca asta este la AUDUSD nu la alt istrument si intra si tu exact asa cum am spus mai sus cu 0.2 ca o sa v-a explic de ce mai tarziu . 

     

    Grafuicul sa-l faci la fel sa vb aceiasi limba ! 

     

    Succes ! 

  17. @ livium 

     

    Uita-te ce trend este - ha ha ha ha ha ha . 

    l-am pus ca sa ramana in istorie - ha ha ha ha 

     

     

    In fine . Aranjez un chart exact ca al meu pe H4 si trasezi un FIBO exact ca al meu odata ce se v-a termina trendul trasajul de FIBO o sa-l revizuim ca nivelele sa fie mai precise . 

     

    O sa aranjam graficul la fel ca sa fie usor sa intelegi ce iti v-oi explica eu . Si la fel cand o sa postez explicatii pe H1 treci de pe asta pe ala fara sa schimbi nimic si mai ales FIBO pana nu iti spun eu . 

     

    Eu o sa trasez si liniile de suport si de rezistenta mai tarziu si le pui pe grafic exact la valorile care le vezi la mine si eu odata cu dezvoltarea pietii o sa-ti explic de ce sunt ele la nivelele respective . 

     

    Succes ! 

    post-6242-0-65285800-1371554518_thumb.png

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.