-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Care sunt principalele cauze pentru care pierdem bani in forex? As dori raspunsuri numai din partea celor care tranzactioneaza cu bani reali si cu cel putin 12 luni vechime, un statement ar fi util dar nu obligatoriu. Cand zic 12 luni, vreau sa posteze doar cei care au ceva experienta pe real si care pot impartasi ceva relevant. Principalele cauze s-ar datora unor greseli de natura: 1. analizei tehnice: ........ 2. money managementului: .... 3. factorului psihologic: ........ 4. altceva: ......... Hai sa vedem ce cred cei care au pierdut bani reali in Fx. Concret, fiecare ce a identificat, nu raspunsuri generale!
Ultimul răspuns de andrei_lint, -
- 24 răspunsuri
- 14,2k citiri
De ce e dificil, daca nu chiar imposibil pentru cei mai multi traderi, sa fie profitabili pe tf mici, gen M5 sau M15? Suntem de acord cu faptul ca marea masa a traderilor Fx nu sunt profitabili pe termen lung, iar cei mai multi dintre acestia tranzactioneaza pe tf sub H1, in mod special pe M5 si M15, exista suficiente statistici ... Sa faci trading pe M15 e limpede ca trb. sa stai in fata graficelor si sa urmaresti miscarea pretului, basca multi nici nu folosesc SL sau TP, ci inchid manual. Daca pt. un trader incepator, cu 2-3 ani vechime, atractia sau dependenta asta de a urmari nonstop graficul si miscarea pretului - implicit de a deschide un nr. mar…
Ultimul răspuns de Apollo, -
Salut. Imi propun sa postez trade-uri luate pe un cont demo de 1000 usd in spiritul titlului topic-ului. Voi tranzactiona doar pe TF Daily, folosindu-ma doar de price action, key level, suport/rezistenta, 2 x EMA 8 & 21. Deci un chart cat mai clean. Analiza fundamentala = 0(zero), fara indicatori, doar cele 2 ema. In momentul de fata am deja 3 trade inchise: 2 au atins TP, cea de-a 3 a am inchis-o manual, desi daca as mai fi asteptat inca 2 zile imi atingea TP! Am in curs un long luat pe usdjpy, in clipa de fata e pe +, cu un Risk Reward de cca. 1:3. Reguli pe care le voi respecta: - Voi tranzactiona doar in directia trendului si doar atun…
Ultimul răspuns de EdisonFx,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 17 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum