Sari la conținut

Mihai007

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai007

  1. Observ ca nu se posteaza nimic folositor pe aici de ceva vreme, doar va contraziceti unul pe altul. E trist ce se intampla, daca nu aveti nimic bun de spus abtineti-va. P.S. Aici e offtopic deci puteti posta orice sau aproape orice.
  2. Salut, ziceti-mi un broker care ofera cont demo care nu expira, am deja unul la Oanda si as avea nevoie de un script care sa deschid un ordin si sa aiba deja setat sl si tp si care pot si modificate.
  3. Cat timp trebuie testata o strategie pana iti dai seama ca functioneaza? Am atasat si un statement, si nu vreau sa ma laud cu el pentru ca oricum e pe demo si doar o saptamana de tranzactionare. DetailedStatement2.htm
  4. Trebuie sa am cont in banca ca sa pot sa tranzactionez daca imi deschid un cont live sau e necesar doar pentru a retrage? (stiu, ciudata intrebare, dar eu nu am treaba cu bancile si salariul il iau cash )
  5. Multumesc pentru raspunsuri, mai am o intrebare in afara de faptul ca tranzactionezi cu bani reali care e diferenta dintre un cont demo si unul live?
  6. Buna ziua, va rog sa-mi recomandati si mie un broker. Eu am deschise 3 conturi demo si eram hotarat sa-mi deschid un cont real pe una dintre platforme, dar am cautat pareri pe internet si ce am citit despre acesti brokeri nu mi-a placut, este vorba despre ufxmarkets, la ei ma gandisem pentru ca platforma de tranzactionare e foarte simpla si m-am obisnuit cu ea.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.