Sari la conținut
Postat

Analiza pe GBP/USD se bazeaza ca si analiza pe EUR/USD pe teoria lui Andrew Pitchfork.

S-au scris carti intregi pe tema asta si exista materiale suficiente pe net despre subiect ( nu mai intru in amanunte). Intuitiv sau nu, fiecare canal din acesta iti spune ca atunci cand pretul atinge linia de sus ( Upper Line) si nu iese din canal ( adica se intoarce de la UPPER LINE) trebuie sa vinzi, iar cand ajunge la linia de LOW ( respectiv LOWER LINE ) si nu iese din canal, trebuie sa cumperi. Am uploadat mai multe imagini, pentru a avea o imagine mai de detaliu pentru aceasta pereche valutara, atat de tranzactionata de speculatori datorita profitului pe care-l aduce. Cu toate ca in aceasta perioada au fost zile dificile pentru traderi, datorita "instabilitatii" cursului si inconsecventei, la o analiza mai atenta pe Daily se observa in graficul nr.1 ca GBP/USD a stat 'cuminte" in partea superioara a canalului major. Momentul cand a atins partea de sus a canalului, a insemnat si o puternica miscare down, resimtita in ultimele zile in piata. Canalul nr. 2 l-a traversat de la un capat la celalalt. Problema este daca va iesi din "pitchfork-ul" mediu ( cel albastru din imagine) caci asta inseamna iarasi o miscare down spre linia mediana a canalului major (cel orange). Will see.

In canalul nr. 3 ( cel grena) lucrurile arata ca pretul nu a reusit sa treaca de linia sa mediana si ca piata vine in jos. Cheia este canalul nr. 2 ( cel albastru) daca pretul reuseste sa treaca de linia de low ( lower line).

Vom vedea ce se va intampla.

Numai bine

Editat de maslow

• Răspunsuri 226
  • Citiri 79,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Featured Replies

Postat

oricum, iordaki, mi se pare impresionanta toata analiza pe care o faci =)) .

Sa vedem ce iese.....din analiza aceasta http://www.kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_30.gif oricum am investit mult timphttp://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_21.gif http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/laie_14.gif si bani (cate suturi am mâncat de la piatahttp://www.smilescollection.com/smiles/violent/sc_14650.gif, dar aceste sunt niste costuri pentru experienta)

Eu sunt Bullish si destul de mult încărcat .....vreau sa spun ca mai jos de 1.9405 nu ar trebui sa coboare.....strica mai multe paterne

Editat de iordaki

Postat

de acord, dar trebuie sa mai coboare odata in zona 1.9460 sau putin sub ea si pe urma incepe sa urce. insa deocamdata eu vad aceasta urcare ca pe un retracement,

As mai spune ca reieşind din ultimele comportamente a GBP nu mai prea are sanse sa coboare .....prea tare.... Astept o corecţie ceva si BUY BUY BUY

si targeturile mele nu sunt a 1.98 ci 2.0400(nu a încăput in grafic =)) )

• 1 lună mai târziu...
Postat

da, urmeaza inca o impingere in sus. cel putin 2.02; sa vedem apoi acolo, urmeaza 2.04 si mai sus? sau cade tare?

Editat de Scrat

Postat

da, urmeaza inca o impingere in sus. cel putin 2.02; sa vedem apoi acolo, urmeaza 2.04 si mai sus? sau cade tare?

O sa fie urcări mai sus de 2.0200 as zice spre 2.0500, dar si corecţii ne mai aşteaptă si lira "ştie sa se cerceteze"
Postat

Nu prea placut s-a comportat ieri lira

Am deschis astăzi hedge 1.9960 in SELL..pana la clarificarea situaţiei (prognoza negativa este ca se poate cobori spre 1.9780 sau 9670(mai puţin probabil)

Postat

Nu prea placut s-a comportat ieri lira

Am deschis astăzi hedge 1.9960 in SELL..pana la clarificarea situaţiei (prognoza negativa este ca se poate cobori spre 1.9780 sau 9670(mai puţin probabil)

Toată piaţa a stat si numai lira a zburdat....E si mai bine ea si-a păstrat paternul mai mult decăt atât a arătat 12345 in sus.

De ieşit nu am reuşit când s-a corectat, acum aştept-sper sa reuşesc la corecţie sa ies din selluri

Postat

eu cred c-o sa mai fie un test al liniei de trend de pe daily, in zona 1.9840. sau imi da in SL la 2.0085.

Toată piaţa a stat si numai lira a zburdat....E si mai bine ea si-a păstrat paternul mai mult decăt atât a arătat 12345 in sus.

De ieşit nu am reuşit când s-a corectat, acum aştept-sper sa reuşesc la corecţie sa ies din selluri

Postat

eu cred c-o sa mai fie un test al liniei de trend de pe daily, in zona 1.9840. sau imi da in SL la 2.0085.

Sincer sa fiu am cam fost derutat de ultimele mişcări pe piaţa.

Si acum as zice ca de preferinţa ar fi BUY la lira.....dar sunt si variante pentru SELL....aşa ca........... :smile:

Editat de iordaki

Postat

trendul daily este intr-adevar in sus. dar 4h este deocamdata in jos si pina nu iese din bull flag-ul albastru n-am de ce sa intru long.

Sincer sa fiu am cam fost derutat de ultimele mişcări pe piaţa.

Si acum as zice ca de preferinţa ar fi BUY la lira.....dar sunt si variante pentru SELL....aşa ca........... :smile:

post-1398-1216835525_thumb.jpg

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.