Sari la conținut

Merita acesta pereche analizată? 32 membri au votat

1. 1. Merita acesta pereche analizată?

• Da
      31
    • Nu
      1

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

Postat

Aştept nivelul corecţiei undeva la nivelul 1.1400 (cred ca va fi una rapida )

post-1926-1199401302_thumb.jpg

• Răspunsuri 52
  • Citiri 17,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Pretul a ramas in aceasi zona insa intre timp s-a format cate un BEOB pe 4h si daily...   Pentru cei care merg pe strategii bazate pe astfel de formatiuni pare sa fie o situatie ideala. MFI indica vo

• Presupun ca si perechea usd-chf a inceput sa deseneze unda (v) finala a impulsului de crestere inceput pe data 01.04.2010 desi inca nu avem confirmarea acestui fapt (trecerea de nivelul 1.1730). Odata

• Incetisor, incetisor desenam ultimele zvicniri ale undei finale de cadere. In functie de ce fel de structura va avea asteptata unda de crestere vom revizui scenariile de la time frame-urile mai mari.

Imagini postate

Postat
  • Autor

As îndrăzni sa presupun ca corecţia inca nu s-a terminat.

Avem formata un iregular unde valul b a coborat mai jos de inceputul valului a in acest caz daca se adevereste valul ce v-a avea ca target nivelul de 11234

P.S. Direcţia preferabila e SELL acum doar am presupus ca e o manevra ascunsa si ca mişcarea de corecţie nu s-a terminat inca.

post-1926-1200008469_thumb.jpg

Postat
  • Autor

Recunosc m-am grăbit cu iregular.....Mi s-a parut cam scurt valul (2) ....dar nici nu e iregular. De ce am renuntat la iregular pt ca a e format din 12345 ce nu corespunde irregular formation.

Situaţia care cred ca este....... am ataşat.

post-1926-1200040390_thumb.jpg

Postat

Intre valul 3(cel mov. mare) si valul 1(mov, mare) nu trebuie sa fie corectia abc?Am si un posibil raspuns la intrebare:varful (2) este mai inalt decat varful celalalt tot notat cu 2 , care face parte din unda 3(cea care nu s-a incheiat)

Postat
  • Autor

Intre valul 3(cel mov. mare) si valul 1(mov, mare) nu trebuie sa fie corectia abc?Am si un posibil raspuns la intrebare:varful (2) este mai inalt decat varful celalalt tot notat cu 2 , care face parte din unda 3(cea care nu s-a incheiat)

Buna Marco ...........Ca sa vezi aceste ABC trebuie sa mergi cu un freim sau doua mai jos pt ca sunt valuri componente http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_47.gif si la acest TF (time freim) nu se vad. Plus la toate as mai spune ca cu cat e mai mic TF cu ata valurile arata mai urat....Aceasta este

Iar ce tine de valul 2 e mai jos decăt alt val 2 ----sa eu ceva nu am inţeles da parca e desenat corect ....E una din rugurile de baza Elliott valul 2 nu poate sa coboare mai jos (sau sa urce in dependenta de mişcarea de baza a impulsului) decăt începutul valului 1

Postat
  • Autor

M-am revăzut putin cauntul

mişcarea sell care o aşteptam e mai tare decăt credeam ......

As zice avem targhet undeva la 107.00

post-1926-1200316507_thumb.jpg

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Postat
  • Autor

CHF=1.0351

Eu am intrat in SELL

Desi preţul a plecat mult peste, eu continui sa menţin p-u ca "scopul scuza mijlocele"... Am targeturi adânci si astept o coborâre masiva

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.