Sari la conținut

USD/CAD


iordaki

Postări Recomandate

Situatie interesanta. Posibil setup de long datorita pinbar-ului pe weekly.

 

Da, triunghiul a esuat, a degradat intr-o dubla combinatie, insa asteptarile au ramas aceleasi. Dupa parerea mea prima tinta pe care tre sa o atingem e 1.0675, asta pe de alta parte ne-ar servi si ca o confirmare pt faptul ca piata se indreapta spre 1.1000. Intre timp, se pare ca suntem in constructia unei extensii in unda a treia, dar care, atentie, datorita unor factori fundamentali, poate degrada intr-un zigzag.

Bafta!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

Canada’s dollar may rally after its U.S. counterpart failed yesterday to strengthen beyond an “impenetrable” level of C$1.0679, the third time since June the barrier has held, Royal Bank of Canada said.

 

For the greenback against the loonie, as the two currencies are known, “downside risk has increased over the short term, as yesterday’s failure to pierce key resistance at C$1.0679 hangs over the market,” George Davis, chief technical analyst for fixed-income and currency strategy in Toronto at Royal Bank’s RBC Capital Markets, wrote in a note to clients.

 

A triple top occurs when a currency makes three consecutive peaks around the same height on a chart, often foreshadowing a decline. In technical analysis, investors and analysts study charts of trading patterns and prices to forecast changes in a security, commodity, currency or index.

 

Davis predicted a sustained move below C$1.0575 would signal a further appreciation for the loonie to C$1.0542, and then C$1.0474, which represents gains of 1.1 percent and 1.7 percent, respectively, compared with yesterday’s closing price of C$1.0656.

 

The Canadian currency strengthened 1.3 percent to C$1.0519 per U.S. dollar at 10:10 a.m. in Toronto, and moved to a 0.1 percent gain for the year against the greenback.

 

 

sursa articolului: Bloomberg.com

post-2415-040907800 1283379616_thumb.gif

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

petrolul a inchis ieri sub 74 pe toate bursele asiatice (canadienii sunt exportatori, scaderea petrolului aduce scaderea dolarului canadian), daca petrolul mai scade vom vedea... quadruple top, hihi, deci destul de greu de crezut ceea ce zic astia de la b-berg, dar nu imposibil. Nimic nu este imposibil, daca creste azi rata dobanzii la euro, atunci vorba ta (parca tu spuneai mai demult), dolarul o sa fie batut cu picioarele in burta o perioada, nefiind exclus sa vedem o scadere mare si pe graficul cu frunze de arţar...

 

Ca un argument, uitati-va pe CADJPY si in special pe EURCAD. JPY este "safe-heaven" in momentele astea de crize euro-americane, iar daca se combina si cu scaderea petrolului, de care japonezii cumpara cu ambele maini si cu toate patru picioarele :) ....

 

Daca petrolul continua sa scada si daca rata la euro creste, atunci long pe EURCAD va fi cel mai bun deal al saptamanilor urmatoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...

vreau sa scot in evidenta, importanta convergentei, convergenta care eu unul nu am vazut pe acest forum discutandu-se despre ea. Ei bine lucrurile stau cam asa. In primul rand o divergenta ne indica faptul ca trendul s-ar putea intoarce. Nu este bine niciodata sa intri in trade dupa o divergenta, este bine sa intri in trend ( trade ) dupa o convergenta. Convergenta ne da indiciul continuarii trendului. Si deci trebe sa respectam si teoria care spune sa nu intri niciodata impotriva trendului. Asadar convergenta ne da indiciul ca trendul va continua dupa aparitia divergentei. Iata aici un exemplu concludent.

post-2700-007511000 1286474368_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 an mai târziu...

Idee de tranzactionare:

 

1. Pozitie: Short

2. T/P: 1.200 ; S/L: 1.3310

3. Trail Stop @ 24 PIPs (240 Pipeti)

 

Nu uitati ca riscul tot timpul este acolo, fiti atenti la posibilele intorsuri ale pietei si luati masurile necesare. Nu riscati mai mult de 3% din contul dumneavoastra !

 

 

Pareri , sugestii ?

post-6232-0-51317500-1322583340_thumb.png

Editat de MrPippet
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.