Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Cei care vor sa participe sa se inscrie aici si vor primi pe mail invitatia.

Va rog sa cititi Forex[/acronym]-trading-t1503.html"]anuntul "oficial"

Succes!

• Răspunsuri 143
  • Citiri 44,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

Suna bine.

Eu merg pe versiunea cu o luna deoarece tranzactionez de regula pe grafice cu TF ceva mai marisor. Dar sa speram ca se aduna lumea ... sau poate or fi timizi :biggrin:

Astept detaliile, coechipierii si startul :wink:

Postat

Ma inscriu si eu , indiferent de durata concursului ... ca vorba aia ... aspiram la titlul de traderi [extra(ordinari)] , nu de investitori seriosi :biggrin:

Postat

I'm in :biggrin: ! Ar fi de preferat un concurs pe termen lung avand in vedere ca pentru multi dintre noi tradingul nu reprezinta un job full time.

Postat
  • Autor
  • Management

Ok, va dura o luna (poate pana la sfarsitul concursului gasesc si un sponsor). Schimb imediat data concursului si sapt. viitoare incep sa trimit invitatii pentru inscriere.

Postat

Astept si eu. :biggrin:

Din moment ce nu am vazut un regulament oficial banuiesc ca o sa castige cel care termina cu cei mai mult bani in cont.

O sa incerc sa aplic o strategie de concurs , pe o tranzactie sa pun cam 70%.

O sa vedem clasamentul in fiecare zi sau la sfarsit de luna se anunta castigatorii?

Postat

eu sper ca o sa fie si o regula de genu... daca drawdown a trecut de 20% sa iasa din concurs, (asa e in concursul ala... "PIPTOPIA LIVE") si uite asa nu o sa mai poata Mangusta sa bage 70% pe tranzactie :biggrin:

chestia asta cu 20% o sa ii faca pe participanti sa fie mai atenti la MM, deci sa faca trading nu gambling :wink:

oricum... eu as sugera pentru 50% nu 20% .

parerea mea...

Postat
  • Autor
  • Management

Am trimis primele invitatii tuturor celor care si-au anuntat participarea aici. Va rog sa verificati si in spam si in cazul in care gasiti mail-ul acolo, sa-l marcati ca "not spam". Din moment ce ati spus aici ca vreti invitatie inseamna ca nu e mail nesolicitat :biggrin:. Corect?

Va rog sa-mi spuneti daca nu ati primit sau daca aveti probleme cu inscrierea.

Postat
  • Autor
  • Management

Detalii despre modul de desfasurare al concursului

Se cauta sponsori. Daca este cineva dispus sa sponsorizeze concursul, va primi o luna de promovare gratuita pe vamist.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.