Ok, suparat intrucatva ca tot ce am reusit in 4 luni e sa fac o strategie care iese pe 0, m-am gandit sa imbin orice idee care-mi trece prin minte si sa o testez. Ar trebui sa iasa ca preselectiile pe la televizor pentru ca nu pot testa toate strategiile posibile pe toate intervalele posibile de cand exista un history pentru fiecare pereche. Acum scriu doar bazele la ce am de gand sa fac si va rog sa contribuiti cu idei sau cu critici... Nu pot sa ma apuc acum riguros de treaba, dar in vreo luna ar trebui sa fiu gata sa incep. Pana atunci, uitati ce vreau sa fac:
Voi lua tot ce-mi trece prin minte (sau va trece voua prin minte, vreau cat mai multe) si le voi testa (backtesting - toata nebunia se va desfasura asa) pe EUR/USD 1H de la 1 ianuarie 2007 la 1 ianuarie 2008. Nu am nici un motiv pentru care am ales intervalul asta. Vor trece mai departe primele 5 strategii cele mai bune.
Apoi voi selecta alte 5 perechi (nu stiu care, ramane de vazut) pe acelasi TF 1H, ramanand de vazut in ce perioade (in principiu diferite de la o pereche la alta). Durata tot de un an. De data asta, trec mai departe primele 2 strategii cu cele mai bune rezultate.
Acum urmeaza proba eliminatorie. . Le voi folosi tot pe EUR/USD de la inceputul lui 2008 pana in momentul in care incep, dar pe un TF mai mic: 15M. Dupa asta o sa iau o pereche mai "naravasa", probabil GBP/JPY pentru ca variaza mai mult si mi se pare mai ciudatica si le voi incerca pe 1H. Sperand ca voi reusi sa calculez in procente ce profit ar aduce cele 2 strategii, le dau celor doua teste ponderi egale si vad care iese cel mai bine.
Dupa ce am gasit castigatoarea ma apuc sa o folosesc pe bani reali si va spun ce iese. Cum vi se pare?
2. Tunnel Method. EMA10,EMA140 si EMA160. Cand EMA10 trece tunelul buy, ies cand EMA10 trece sub tunel; Cand EMA10 trece sub tunel sell, ies cand EMA 10 trece deasupra lui. Multumesc Mangusta si dac
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Ok, suparat intrucatva ca tot ce am reusit in 4 luni e sa fac o strategie care iese pe 0, m-am gandit sa imbin orice idee care-mi trece prin minte si sa o testez. Ar trebui sa iasa ca preselectiile pe la televizor pentru ca nu pot testa toate strategiile posibile pe toate intervalele posibile de cand exista un history pentru fiecare pereche. Acum scriu doar bazele la ce am de gand sa fac si va rog sa contribuiti cu idei sau cu critici... Nu pot sa ma apuc acum riguros de treaba, dar in vreo luna ar trebui sa fiu gata sa incep. Pana atunci, uitati ce vreau sa fac:
Voi lua tot ce-mi trece prin minte (sau va trece voua prin minte, vreau cat mai multe) si le voi testa (backtesting - toata nebunia se va desfasura asa) pe EUR/USD 1H de la 1 ianuarie 2007 la 1 ianuarie 2008. Nu am nici un motiv pentru care am ales intervalul asta. Vor trece mai departe primele 5 strategii cele mai bune.
Apoi voi selecta alte 5 perechi (nu stiu care, ramane de vazut) pe acelasi TF 1H, ramanand de vazut in ce perioade (in principiu diferite de la o pereche la alta). Durata tot de un an. De data asta, trec mai departe primele 2 strategii cu cele mai bune rezultate.
Acum urmeaza proba eliminatorie.
. Le voi folosi tot pe EUR/USD de la inceputul lui 2008 pana in momentul in care incep, dar pe un TF mai mic: 15M. Dupa asta o sa iau o pereche mai "naravasa", probabil GBP/JPY pentru ca variaza mai mult si mi se pare mai ciudatica si le voi incerca pe 1H. Sperand ca voi reusi sa calculez in procente ce profit ar aduce cele 2 strategii, le dau celor doua teste ponderi egale si vad care iese cel mai bine.
Dupa ce am gasit castigatoarea
ma apuc sa o folosesc pe bani reali si va spun ce iese. Cum vi se pare?