De fapt discutia a inceput la topicul "punctul de balans".
Despre ce este vorba: cind oscilatorul intra in OB/OS, candela corespunzatoare se coloreaza. Spre exemplu, cind RSI trece peste 70, candela curenta devine (sa zicem) albastra; cind RSI trece sub 30, candela devine portocalie.
Indicatorii sunt pentru RSI, CCI si W%R, modificati (magistral, ca de obicei ) de tradelover. Cum ii folositi/interpretati, treaba voastra, depinde de cum intelegeti comportamentul fiecarui oscilator.
Am sa dau un exemplu pentru RSI: cind urca peste 60, e in uptrend; cind coboara sub 40, e in downtrend. Pe grafic am lasat sa se vada doar barele care reprezinta iesirea RSI din canalul 40/60. Cred ca e destul de sugestiv.
P.S. Scuze pentru redundanta. Am repostat indicatorii deoarece consider ca ofera un suport grafic foarte util.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
De fapt discutia a inceput la topicul "punctul de balans".
Despre ce este vorba: cind oscilatorul intra in OB/OS, candela corespunzatoare se coloreaza. Spre exemplu, cind RSI trece peste 70, candela curenta devine (sa zicem) albastra; cind RSI trece sub 30, candela devine portocalie.
Indicatorii sunt pentru RSI, CCI si W%R, modificati (magistral, ca de obicei
) de tradelover. Cum ii folositi/interpretati, treaba voastra, depinde de cum intelegeti comportamentul fiecarui oscilator.
Am sa dau un exemplu pentru RSI: cind urca peste 60, e in uptrend; cind coboara sub 40, e in downtrend. Pe grafic am lasat sa se vada doar barele care reprezinta iesirea RSI din canalul 40/60. Cred ca e destul de sugestiv.
P.S. Scuze pentru redundanta. Am repostat indicatorii deoarece consider ca ofera un suport grafic foarte util.
RSI_Candles_v2.0.rar
CCI_Candles_v2.0.rar
WPR_Candles_v2.0.rar
Editat de Scrat