Sari la conținut

Featured Replies

Postat

De fapt discutia a inceput la topicul "punctul de balans".

Despre ce este vorba: cind oscilatorul intra in OB/OS, candela corespunzatoare se coloreaza. Spre exemplu, cind RSI trece peste 70, candela curenta devine (sa zicem) albastra; cind RSI trece sub 30, candela devine portocalie.

Indicatorii sunt pentru RSI, CCI si W%R, modificati (magistral, ca de obicei :) ) de tradelover. Cum ii folositi/interpretati, treaba voastra, depinde de cum intelegeti comportamentul fiecarui oscilator.

Am sa dau un exemplu pentru RSI: cind urca peste 60, e in uptrend; cind coboara sub 40, e in downtrend. Pe grafic am lasat sa se vada doar barele care reprezinta iesirea RSI din canalul 40/60. Cred ca e destul de sugestiv.

P.S. Scuze pentru redundanta. Am repostat indicatorii deoarece consider ca ofera un suport grafic foarte util.

RSI_Candles_v2.0.rar

CCI_Candles_v2.0.rar

WPR_Candles_v2.0.rar

post-1398-1222908898_thumb.jpg

Editat de Scrat

• Răspunsuri 3
  • Citiri 2,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat
  • Moderators

interesanta abordare, nu m-am gandit ca se pot ascunde candelele care nu sunt relevante :) Probabil ca din chart properties si ai setat culorile pe negru. Ar fi mai bine sa le pui un gri inchis, ori dark slate gray/green, sa se vada totusi. Sunt perioade cand piata nu iese din range si rsi sta cuminte intre nivele, si atunci traderul e "in orb", nu stie ce face piata. Deci ar fi mai bine sa se vada un pic, voalat, totusi...

Iar cu parametru ala cu grosimea barelor, te-am prins iar! :)

hihi

Postat

De fapt discutia a inceput la topicul "punctul de balans".

Despre ce este vorba: cind oscilatorul intra in OB/OS, candela corespunzatoare se coloreaza. Spre exemplu, cind RSI trece peste 70, candela curenta devine (sa zicem) albastra; cind RSI trece sub 30, candela devine portocalie.

Indicatorii sunt pentru RSI, CCI si W%R, modificati (magistral, ca de obicei :) ) de tradelover. Cum ii folositi/interpretati, treaba voastra, depinde de cum intelegeti comportamentul fiecarui oscilator.

Am sa dau un exemplu pentru RSI: cind urca peste 60, e in uptrend; cind coboara sub 40, e in downtrend. Pe grafic am lasat sa se vada doar barele care reprezinta iesirea RSI din canalul 40/60. Cred ca e destul de sugestiv.

P.S. Scuze pentru redundanta. Am repostat indicatorii deoarece consider ca ofera un suport grafic foarte util.

I-am importat dar nimic.

Postat
  • Autor

da, din chart properties am setat culorile la fel cu background-ul.

am vrut doar sa ilustrez cum arata portiunea de trend tranzactionabila DUPA confirmare (in cazul asta, confirmare de breakout pe RSI). si ca sa vada cine e abia la inceputuri ce inseamna sa folosesti abordarea clasica (RSI 70 e overbought, sell; sau RSI 30 e oversold, buy) dupa ce incepe trendul. sinucidere curata.

interesanta abordare, nu m-am gandit ca se pot ascunde candelele care nu sunt relevante :) Probabil ca din chart properties si ai setat culorile pe negru. Ar fi mai bine sa le pui un gri inchis, ori dark slate gray/green, sa se vada totusi. Sunt perioade cand piata nu iese din range si rsi sta cuminte intre nivele, si atunci traderul e "in orb", nu stie ce face piata. Deci ar fi mai bine sa se vada un pic, voalat, totusi...

Iar cu parametru ala cu grosimea barelor, te-am prins iar! :)

hihi

Editat de Scrat

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.