Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

din pacate, obama e in primul rind negru, si un presedinte negru pentru america o sa zguduie pe multi si multe... tensiunile rasiale exista desi nu sunt afisate si vor fi folosite ca pretext pentru alternativa pe care ai mentionat-o.

obama este ultima speranta si sper ca obama sa schimbe sistemul si nu sistemul sa-l schimbe pe el :P desi mai poate fi o alternativa... alternativa Kenedy :)

Postat

@scrat

stiu dar otusi el are biletul in mana pt casa alba ramane sa vedem daca nu il scapa si daca nu il scapa sa vedem daca nu apare varianta Kenedy :P

Postat

nu il scapa. nici kennedy nu l-a scapat.

Postat

Obama e si el de-ai lor: membru CFR. Asa ca o sa joace cum canta sefii. Iar de McCain nu mai zic, ca ala e o caricatura de om :P

Postat

mfx din doua rele o iei pe cea mai putin rea :P eu cred in obama chiar si pt simplul motiv ca e altfel decat bush(cel mai mic IQ dintre presedintii SUA) &co (aici intra bush senior mccain etc)

vreau sa cred ca odata la cateva decenii se mai "naste" cate o speranta. cred ca obama este asa ceva cred ca vrea sa negocieze decat sa-si arate muschii cred ca e mai democrat iar toata lumea (world wide) are mai mare incredere in el decat in mccain si cred ca mai importanta este increderea la ora asta.

l-as vota pe obama :)

Postat (editat)

Daca erati nelamuriti de ce dobanda BNR e 10.25% si de ce nu e alta cifra, cum se calculeaza ea, etc

http://hymerion.wordpress.com/page/1/?s=Ju...ul+unui+bancher

*BNR`ul a mentinut dobanda cheie la 10,25. Stau si ma intreb daca nu pierdea la septic ala din comitet cu o seara inainte, cum erea? Am jucat o noapte intreaga cu el si pe la 5 dimineata nu mai aveam niciunu bani si am pariat pe dobanda BNR. Daca pierdea, o ducea la 15%. Daca castiga, ramanea la 10,25. Am avut io ghinion, futu`i.

Editat de mfx
Postat

Si alta: :P

"Frate, nimeni n`a sesizat adevarata stire din interviul dat de Isarexu. Ala vorbea de aterizarea economiei, care o sa fie ba dura, ba lina, da` nimeni nu a remarcat ca aterizarea presupune ca ESTI IN AER. Deci asta a vrut Isarexu sa comunice, nu ca vai de mine cum o sa aterizam."

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.