Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 8
  • Citiri 4,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat
  • Autor

multumesc de parere iordaki :P dar problema cea mai mare pt mine este ca pare a fi un fel de punte a dracului adica am vazut spike-uri de 200 pipsi pe ea si asta mi-a atras atentia ca si o ruleta ruseasca :)

da, sunt deacord cu tine ca ar fi ceva de buy mai ales ca joi BoE se pare ca va taia o bucatica din rata si sper sa fie una mare dar pe GBP/CHF... cei 200 pipsi ca si spike si nu odata de nenumarate ori asta mi-as dori o explicatie din partea voastra

multumesc in avans

deh la asta adrenalina ar fi la maxim :D

Postat

multumesc de parere iordaki :D dar problema cea mai mare pt mine este ca pare a fi un fel de punte a dracului adica am vazut spike-uri de 200 pipsi pe ea si asta mi-a atras atentia ca si o ruleta ruseasca :)

da, sunt deacord cu tine ca ar fi ceva de buy mai ales ca joi BoE se pare ca va taia o bucatica din rata si sper sa fie una mare dar pe GBP/CHF... cei 200 pipsi ca si spike si nu odata de nenumarate ori asta mi-as dori o explicatie din partea voastra

multumesc in avans

deh la asta adrenalina ar fi la maxim :D

Ceva timp mai devreme tranzitam aceasta pereche destul de frumos...de când e in range am lăsat-o deoparte.

Si ce tine de spikuri...ce sa zic? unde ele nu sunt acum? :P

Astăzi am vorbit cu-n domn care e mult mai devreme ca mine pe piata si era si el foarte uimit de cea ce se intampla pe piata...Asa ca bucuraţi-va prieteni---trăiţi vremuri istorice :D

• 11 luni mai târziu...
Postat

GBPCHF - H4 setup long .

Locatie: ppz 1.7000 daily, round number, confluentza fibo expansion 61.8%, divergentza bulish clasica

Marime: medie

Spatiu de dezvoltare : bun, daca se evita zona de blocare marcata cu albastru.

post-1363-125309194849_thumb.png

Editat de oltciter

Postat

Dupa o incercare de reversal in orele care au trecut, am inchis 50% din primul long cu un profit de 16 pips si 50% s-a inchis la BE.

Asa cum se vede din imaginile de mai jos am pus un nou pending buy stop de data aceasta luand in consideratie setupul format la ora 16:00 pe chartul de 8h, care imi intareste convingerea ca ne aflam in fatza unui posibil reversal cu potentzial mai amplu.

De asemena urmaresc si o intrare market pe chartul de 1h, pe retrecementul barei de 8h pentru a mari potentialul .

Las imaginile sa vorbeasca.

post-1363-125311029069_thumb.png

post-1363-125311030669_thumb.png

• 11 luni mai târziu...
Postat

Valul impulsiv down parca tocmai s-a finalizat. Are aceeasi marime cu cel precedent. Ne putem astepta la o corectie, in urmatoarele 8-10 saptamani, pana la 1.6300, cu o zona dificila pe la 1.6100. In cazul unui set-up de post-3189-007785600 1283798562_thumb.gifgbp[/acronym]-chf.gif]long este posibila o intrare? Ca parca ar fi un potential de vreo 500-700 de pispi acolo. Ce ziceti?

Postat

Daca ma uit pe daily vad ca linia trendului inca nu a fost strapunsa si mai mult daca pretul o ia in sus il asteapta o alta potentiala zona de rezistenta.

post-2415-027069200 1283799330_thumb.gif

Si cam asa arata si pe 4h

post-2415-068994500 1283799491_thumb.gif

Editat de Cityzen

• 1 an mai târziu...
Postat

Rationamentul din spatele unei tranzactii

Conform analizei, perechea se afla la sfarsitul unui val 3 dintr-un val 5 (al unui val corectiv C sau val impulsiv 3).

post-2510-0-33947500-1342123891_thumb.png

Potrivit teoriei valurilor Elliot, in impulsul terminal (adica in valul al-V-lea, valurile 2 si 4 se intrepatrund). Daca coboram putin cadrul de timp, pe 30 de minute, putem vedea cum valurile 2 si 4 se intrepatrund (verde deschis).

post-2510-0-68610500-1342124412_thumb.png

Concluzie: conform definitiei valului terminal 5, conform careia valul 4 ar trebui sa se intrepatrunda cu valul 2, atunci pe daily ar trebui sa avem o miscare pana la valoarea de 1.49367, cel putin, vezi imaginea perechii pe cadrul de timp zilnic (daily).

Succes!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.