Despre forex am auzit de la un prieten care a dorit sa investeasca in asa ceva dar a renuntat...
Mentionez ca despre forex doar am auzit ... singurul lucru pe care-l stiu despre forex este acesta : o piata interbancara [cea mai mare din lume]
[AAA ... si ca se tranzactioneaza valute )) ]
As dori sa invat si eu ... as dori ca pe viitor sa investesc si sa pot sa ma bazez pe forex ca la un venit important al vietii mele profesionale...
De unde ar trebui sa incep ... ce ar trebui sa invat mai intai ?
M-am uitat putin prin forum ... am vazut despre planforme [ locul in care se tranzactioneaza - live - demo ] cam atat stiu despre platforme ... am intrat si putin in mt4 ... dar habar nu am ce sa fac ... [ nici nu am stat prea mult ... banuiesc ca trebuie mai intat sa invat cate ceva ca sa nu-mi prin nasul pe acolo si sa-l scot 'lovit', inchid 'cartea' si ma las de forex ... pentru ca nu astea vreau sa se intample ]
Sa speram [ adica doar eu sper ... ] ca sunt indeajuns de determinat incat sa invat si sa ma tin de 'meserie' ...
[ Nu prea stiu engleza ... din mari pacate ... ca am vazut si de babypips ... dar ... ]
Multumesc!
P.S. sper ca raspunsul la dorinta mea nu va fii "invata engleza" ... apoi forex ... sper [ bine ... daca asta e singura cale ... ]
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salutare...
Despre forex am auzit de la un prieten care a dorit sa investeasca in asa ceva dar a renuntat...
Mentionez ca despre forex doar am auzit ... singurul lucru pe care-l stiu despre forex este acesta : o piata interbancara [cea mai mare din lume]
[AAA ... si ca se tranzactioneaza valute
)) ]
As dori sa invat si eu ... as dori ca pe viitor sa investesc si sa pot sa ma bazez pe forex ca la un venit important al vietii mele profesionale...
De unde ar trebui sa incep ... ce ar trebui sa invat mai intai ?
M-am uitat putin prin forum ... am vazut despre planforme [ locul in care se tranzactioneaza - live - demo ] cam atat stiu despre platforme ... am intrat si putin in mt4 ... dar habar nu am ce sa fac ... [ nici nu am stat prea mult ... banuiesc ca trebuie mai intat sa invat cate ceva ca sa nu-mi prin nasul pe acolo si sa-l scot 'lovit', inchid 'cartea' si ma las de forex ... pentru ca nu astea vreau sa se intample ]
Sa speram [ adica doar eu sper ... ] ca sunt indeajuns de determinat incat sa invat si sa ma tin de 'meserie' ...
[ Nu prea stiu engleza ... din mari pacate ... ca am vazut si de babypips ... dar ...
]
Multumesc!
P.S. sper ca raspunsul la dorinta mea nu va fii
"invata engleza" ... apoi forex
... sper
[ bine ... daca asta e singura cale ... ]
Editat de slackware