Am citit diferite articole despre how to trade on news, si am ajuns la o formula destul de interesanta pe care vreau s-o impart cu voi si sa cer pareri.
Principiul de functionare este simplu:
1. Te uiti pe calendar ce evenimente vor aparea si le notezi pe cele mai importante, si anume cele care misca cel mai tare preturile.
2. De obicei preturile se misca in tunel. (de ex Bollinger), calculezi extremele lui, adica low si high
3. Cu 50-60 de minute inainte de lansarea stirii pui doua pending orders:
- una bucata buy daca depaseste cu 15-20 pips high-ul tunelului
- una bucata sell daca scade mai mult de 15-20 pips de low-ul tunelului
4. Astepti.
Ce parere aveti?
LATER EDIT:
E o dimineata relativ calma pt. EUR/USD, cu canal mic de vreo 30 pips. Vroiam sa incerc principiul descris mai sus si aici, fiindca de obicei cand se deschide o piata incepe miscarea. Culmea e ca nu ma lasa pe InterbankFX sa dau pending order. Stie careva de ce? E doar de la ei? Sau brokerii interzic asa ceva?!
Nu prea inteleg...
LATER EDIT 2:
Daca m-ar fi lasat sa pun pending order pe EUR/USD cum am scris acum as fi cu 80 pips in plus...
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am citit diferite articole despre how to trade on news, si am ajuns la o formula destul de interesanta pe care vreau s-o impart cu voi si sa cer pareri.
Principiul de functionare este simplu:
1. Te uiti pe calendar ce evenimente vor aparea si le notezi pe cele mai importante, si anume cele care misca cel mai tare preturile.
2. De obicei preturile se misca in tunel. (de ex Bollinger), calculezi extremele lui, adica low si high
3. Cu 50-60 de minute inainte de lansarea stirii pui doua pending orders:
- una bucata buy daca depaseste cu 15-20 pips high-ul tunelului
- una bucata sell daca scade mai mult de 15-20 pips de low-ul tunelului
4. Astepti.
Ce parere aveti?
LATER EDIT:
E o dimineata relativ calma pt. EUR/USD, cu canal mic de vreo 30 pips. Vroiam sa incerc principiul descris mai sus si aici, fiindca de obicei cand se deschide o piata incepe miscarea. Culmea e ca nu ma lasa pe InterbankFX sa dau pending order. Stie careva de ce? E doar de la ei? Sau brokerii interzic asa ceva?!
Nu prea inteleg...
LATER EDIT 2:
Daca m-ar fi lasat sa pun pending order pe EUR/USD cum am scris acum as fi cu 80 pips in plus...
Editat de Daedalus