Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 2,6k
  • Citiri 844,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• evolutia contului conform acestei strategii. MM foarte riguros si ultimele tranzactii au fost facute luand in calcul si locatia barpaternului. Inainte nu tine-am cont de locatie ci tranzactionam numai

• Intr-o discutie cu cineva dupa forum mi-a spus ca s-a uitat peste filmele lui olciter referitor la break-uri pe candele ori bare si nu le-a inteles foarte bine.   Am adus cateva exemple relevante de

• Clip56 - "Analiza tehnica monthly, weekly si daily " - se poate descarca din:   - ftp ( vizualizare si descarcare exclusiv prin browserul Firefox): ftp://92.87.4.152 user = vizitator parola = a1b

Imagini postate

Postat

Completare Aud/Nzd H1 de mai sus

post-2700-0-66306600-1322204103_thumb.gif

Postat

Nzd/Chf H4/H1. Confirmare

post-2700-0-70859200-1322238511_thumb.gif

post-2700-0-63993800-1322238521_thumb.gif

Postat

@Vaxx,

ma gandeam la volume de tranzactionare si eram curios ... nici prin cap nu mi-a trecut ca e vb de carti/lucrari

Postat

@ sec

D-nul Dologa foloseste platforma celor de la eSignal si evident tine seama si de volume, numai ca la noi in MT4 nu mai arata la fel. Ideea pe care am preluat-o de la el este:

1) Trebuie gasite prin Pitchfork, canale de trend, linii de trend neortodoxe, unde wolfe, elipse, linii de trend genkins, gann etc.... puncte de inflexiune.

Si eu am zis ca daca gasesec linii de trend conventionale, neconventionale luate pe toate combinatiile posibile de maxime si minime si daca aceste linii duc intr-un punct atunci acolo poate fi o zona de interes. Poate ca in acel punct este un PPZ si pretul tine cont de acel PPZ dar sunt o multime de cazuri cand pretul tine cont si de aceste linii.

Postat

@ lamishto

Am intrat pe linkul pus de tine si este expirat. Daca mai auzi de asa ceva pe undeva, chiar sunt interesat.

Merci

Postat

O chestie interesanta care am vazut-o la Nzd/Chf Daily, H1

Prea se potrivesc toate

post-2700-0-82203400-1322248601_thumb.gif

post-2700-0-70772400-1322248631_thumb.gif

Editat de Vaxx

Postat

@ lamishto

Am intrat pe linkul pus de tine si este expirat. Daca mai auzi de asa ceva pe undeva, chiar sunt interesat.

Merci

vaxx mie imi merge linkul dar daca nu iti merge poti sa cauti pe search la forexfactory "wmd". asta este userul si iti apare la primul rezultat de search. daca dai click pe el vezi o sectiune cu thread replies si dai click pe numarul cu agrafa. alea sunt atasamentele sale.

Editat de lamishto

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.