Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut Oltciter!

Chiar daca eu nu postez sa sti ca sunt pe aici (cam 80% din timp.) Foarte interesant a fost cum muti tu SL pe o pozitie in castig (si piramidarile).

Asta ar putea fi un semnal short pe yen?

Merci!

post-3780-125804724185_thumb.png

Postat

Salut Oltciter!

Chiar daca eu nu postez sa sti ca sunt pe aici (cam 80% din timp.) Foarte interesant a fost cum muti tu SL pe o pozitie in castig (si piramidarile).

Asta ar putea fi un semnal short pe yen?

Merci!

L-ai vazut bine ! dar daca nu ti-l ia la prima bara dupa 4ib anuleaza ordinul! Astepta ora 20:00 sa vezi cum se inchide 4h!

Postat (editat)

In legatura cu piramidarile , ideea de baza este ca trebuie sa ai o pozitie nr1 al carei profit sa-ti acopere pierderea asumata prin sl al pozitie 2 + 1 pip

Deci per total daca mi se inchid ambele pozitii ca urmare a plecarii pretzului contra directieii celor 2 pozitii profitul trebuie sa fie mai mare sau egal cu zero!

De aceea intodeauna volumul tranzactionat pe a doua pozitie trebuie sa fie mai mic sau cel mult egal cu volumul activ al primei pozitii.

In felul acesta se poate merge pe 2, 3, 4 ....n piramidari pe o directie!

Dar intodeauna volumul ultimei pozitii nu trebuie sa depaseasca volumele insumate ale pozitiilor anterioare , care sunt deja asigurate cu sl-uri pozitive!

Editat de oltciter
Postat

Da Oltciter, am retinut asta, ai prezentat acest aspect si intr-un film (nu mai stiu care).

Celalat aspect este SL-ul trebuie pus departe, astfel incat retracementul pretului sa nu-l dea jos. Foarte usor teoretic dar...

Apoi mai e si lacomia sa iei tot profitul prea repede.

Uite, la EURUSD am luat deja tot profitul. Nu e rau dar vreau sa invat asta (ca deprindere), cel putin pe demo. Pe real vor fi si emotiile (lacomia) mai mari.

Multumesc!

Postat (editat)

Ceea ce va spuneam in imaginea cu UJ postata mai devreme s-a realizat. Price action a format un pinbar bunicel pe H4, dar este interesant ceea ce se vede si pe 1h.

post-1363-12580724864_thumb.png post-1363-125807251548_thumb.png

Corectie: In confluentza sugerata in imaginea UJ h4 este vorba de fibo 61.8% si nu 50%. Imi cer scuze, dar se mai intampla cand te apuca postatul la 2 noaptea!

Editat de oltciter
Postat

Buna dimineatza!!

Este foarte bine sa lucrezi cu charturi pe Tf mai mare de H4.Ai timp sa meditezi dar sa si bei o cafelutza asa de dimineatza inainte sa pui ordinele.2 charturi,2 posibile set up-uri. AUDUSD.USDCAD Astept pareri!!

post-3372-125808605509_thumb.jpg

post-3372-125808627701_thumb.jpg

Postat

Buna dimineatza!!

Este foarte bine sa lucrezi cu charturi pe Tf mai mare de H4.Ai timp sa meditezi dar sa si bei o cafelutza asa de dimineatza inainte sa pui ordinele.2 charturi,2 posibile set up-uri. AUDUSD.USDCAD Astept pareri!!

Setupuri bune Mati, dar care necesita o manageriere rapida. Mare atentie la setupul de pe usdcad daca se declanseaza. Bara a urcat pina aproape de 50% fibo din portiunea de coborare! Iti atasez imaginea!

post-1363-12580893909_thumb.png

Postat

Buna dimineatza!!

Revin cu un comentariu la setupul audusd! Ti-as sugera un sell limit pus la 0.9300 cu sl la 0.9370 . Volumul pozitiei depinde de MM-ul tau. In felul acesta maresti distantza pina la zona de management. Bineinteles , decizia iti apartine!

post-1363-125809051754_thumb.png

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.