Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

@troll - dedicatie speciala

AUDNZD daily!

post-1363-126709040228_thumb.png

merci.

m-am entuziasmat ca am vazut un swing high pe o zona care pe weekly am vazut ca a mai tinut ca rezistenta. dar nu ma gandeam la o schimbare de trend ci doar la un retracement.

Postat (editat)

@troll - dedicatie speciala

AUDNZD daily!

post-1363-126709040228_thumb.png

merci.

m-am entuziasmat ca am vazut un swing high pe o zona care pe weekly am vazut ca a mai tinut ca rezistenta. dar nu ma gandeam la o schimbare de trend ci doar la un retracement.

Eu zic sa asteptam formarea unui setup long pe finalizarea retrecementului. E mai logic sa intru in directzia trendului. Ulterior daca pe urma ajungand in zona de la care a plecat retrecementul nu vom avea un HH si se va forma un setup short bun (A) pe... ai ghicit.... LH (lowerhigh) pot incerca o intrare short.Simplu si de bunsimt.Definitia trendului!

Editat de oltciter
Postat

@Oltciter

La mine profesorul "e de vina", la altii nu pot sa ma pronunt :biggrin:.

Ref. la set-up:

In conditiile in care ai intrat blind (ai de unde sa pui la BE pozitia, rapid) raman valabile ambele ordine sell in asteptare, parerea mea. Dar cum n-am intrat deja, nu mi se pare o idee buna sa mai intru.

Merci!

Salut!

Pinul a mers foarte bine. Dar de ce?

post-3780-126709298599_thumb.png

Multumesc!

Postat

@Oltciter

La mine profesorul "e de vina", la altii nu pot sa ma pronunt :biggrin:.

Ref. la set-up:

In conditiile in care ai intrat blind (ai de unde sa pui la BE pozitia, rapid) raman valabile ambele ordine sell in asteptare, parerea mea. Dar cum n-am intrat deja, nu mi se pare o idee buna sa mai intru.

Merci!

Salut!

Pinul a mers foarte bine. Dar de ce?

post-3780-126709298599_thumb.png

Multumesc!

Oare sa fie din cauza ca ai intrat pe directia trendului?!!!! Hmmmm!!!!:))

Postat

o propunere de intrare la E/J, in analiza

Longul ar fi viabil daca ar avea un setup care sa contracareze caderea aceea impulsiva!

Shortul este o tampenie din start. Scuzele de rigoare. Daca te uiti de unde pica pe h4 ai sa observi ca deja a facut 3 impulsuri. Deci suntem intr-un caz de genul 5,3,5,3,5 , adica o unda impulsiva mai mare care isi pierde momentumul. Mai simplu spus vei intra short pe un swing low , pe un final de impulsiva de tip 5,3,5,3,5.

Daca am gresit sa vezi ce mi-o iau de la ellioticieni!

Postat (editat)

ideea ar fi viabila daca TBL se confirma in H4, sansa de castig ar fi max 50pps. e in contra trend

;a momentul actual eu nu intru. poate maiine sau luni

Editat de nirolf69
Postat (editat)

ideea ar fi viabila daca TBL se confirma in H4, sansa de castig ar fi max 50pps. e in contra trend

;a momentul actual eu nu intru. poate maiine sau luni

What?

Scoate bre, prostia aia de indicator de pe grafic. Pe langa faptul ca este o aiureala iti mai papa si o gramada de resurse din calc! Crede-ma! L-am folosit si eu la vremea mea!

Daca te referi la long atunci TBL-ul nu te ajuta cu nimic.(two bar low). Daca ar fi vorba de TBH (two bar high) am mai putea sta de vorba. Chiar daca ipotetic s-ar forma este un setup de pass fara doar si poate.

Daca te referi la short, TBL-ul il asteptam sa se formeze pe un swinghigh nu pe un swinglow. Alooo! Selectivitate! Iti spune ceva cuvantul asta?:biggrin:

Editat de oltciter
Postat

UN bonus pentru voi! O intrare blind pe eurusd m30!

Va las sa comentati aceasta intrare. Nu voi interveni deloc! Sunt curios ce o sa discutati!

post-1363-126709393555_thumb.png

- pai in primul rand este o intrare in directia trendului.

- SL este la intersectia EMA55 si cel mai recent High pe M30 care devine o zona minora de rezistenta

mai zic sau zic gresit?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.