Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Va rog ajutati-ma ca Blakie, prietenul meu patruped sa castige concursul de frumusete :(( puteti vota aici

Animale de companie!

multumiri :((

P.S. Concursul se termina maine seara. Daca trimiteti la amicii vostri din lista de email sau de pe mess link-ul si ii rugati sa voteze, probabil ca o sa castigam :)

• Răspunsuri 12
  • Citiri 3,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Tocmai vroiam sa-ti multumesc ca am vazut ca ai votat Oltciter. acelasi domn mare ca si restul membrilor care mi-au dat si inca imi ofera suportul lor. sigur nu ai ceva de englez in tine?   La fel s

Imagini postate

Postat
  • Autor

@mangusta

de aceea sunt "discutii generale" ca sa vb despre orice. este o cerere personala de ajutor vrei, bine nu vrei, ignora

Postat
  • Autor

Tocmai vroiam sa-ti multumesc ca am vazut ca ai votat Oltciter. :(( acelasi domn mare ca si restul membrilor care mi-au dat si inca imi ofera suportul lor. sigur nu ai ceva de englez in tine? :((:)

La fel si tie Sian iti spun un sincer multumesc ca dealtfel tuturor care m-au ajutat si o fac in continuare:)

alaturat am pus si poza lui astfel incat cei ce doresc inainte de a "marca" sa imi vada prietenul =)). se mai poate vota pana maine seara si chiar as dori ca impreuna cu ajutorul vostru sa putem sa trecem pe primul loc =)) orice alt ajutor pentru indeplinirea acestui obiectiv este super bine venit. .... chiar si din partea ta Mangusta :)

post-1689-125614877691_thumb.jpg

Editat de kerosen

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.